cartman Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 E sad nesto razmišljam... da je priznat onaj koš kad su dirali obruč a sudija prihvatio challenge bilo bi možda i drugačije.
goofs Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Just now, Lezilebovich said: Vidno ga je Exum ignorisao u napadu u tih par minuta :( E to sam i ja primetio, nije mi jasno što, Tristan ima dobru praćku. Previše puta nam se dešavalo da ostane 5s do kraja napada, a mi daleko od koša u neizgradjenoj akciji. To i čini mi se previše respekta za Tavaresa, nekoliko puta smo imali otvoren put za ulaz, a mi vraćali loptu van. Treba to koristiti, ideš u meso pa šta bude - biće neka banana, ali možda bude i faul. 3
steins Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 A jel može neko da mi objansni šta radi i čemu služi Papapetru u ovoj ekipi? Ja ama baš ništa od njega nisam video - u jednom trenutku sam mislio da je neki specijalac u odbrani ili tako nešto, kad ono ništa.
Ratamahatta Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 5 minutes ago, goofs said: To i čini mi se previše respekta za Tavaresa Smajli je otrov za njega, ekstremno mu ne odgovara kao matchup u odbrani, moze da ga jebe kako oce Tavares im je nabio nesigurnost svima onom bananom na Ledeju na pocetku, jednom je i Naneli krenuo na ulaz da siluje pa ga je ovaj zalepio isto Rodjen za Evroligu, u NBA nema sta da trazi 1
steins Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 2 minutes ago, Plajvi said: Smajli je otrov za njega, ekstremno mu ne odgovara kao matchup u odbrani, moze da ga jebe kako oce Tavares im je nabio nesigurnost svima onom bananom na Ledeju na pocetku, jednom je i Naneli krenuo na ulaz da siluje pa ga je ovaj zalepio isto Rodjen za Evroligu, u NBA nema sta da trazi Ma jeben je Tavareš mnogo - ume da igra, ima onolike ručerde, relativno brz - teško mu pobegneš u reketu - sinoć je više puta blokirao šuteve - uf, mnogo mi se ne svidja 1
garmonbozia Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 (edited) Isto tako, mnogo mu se toleriše spavanje u reketu. Dominantan je igrač, ali ga i štite sudije dosta. Edited May 3, 2023 by garmonbozia 1
BWA Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 (edited) Nije problem što je zelen, nego što ne može ništa da odbrani. Ne zato što neće već zato što fizički nije u stanju. Visoke ne može braniti jet je preslab, niže zato što je prespor. Jedne od najsporijih nogu koje sam vidio. Edit:Tristan. Edited May 3, 2023 by BWA 3
Milošica Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 (edited) 7 minutes ago, Plajvi said: Smajli je otrov za njega, ekstremno mu ne odgovara kao matchup u odbrani, moze da ga jebe kako oce Tavares im je nabio nesigurnost svima onom bananom na Ledeju na pocetku, jednom je i Naneli krenuo na ulaz da siluje pa ga je ovaj zalepio isto Rodjen za Evroligu, u NBA nema sta da trazi Videćemo. I meni deluje da se Tavares ne bi snašao u NBA, ali Edin kaže da je jedini igrač iz Evrolige za kojeg se NBA klubovi interesuju. Što se Smajlija tiče, napadački je otrov za svakog centra u EL. Može samo sebi biti najveći protivnik. Glava čini mi se polako dolazi na mesto, ali mora raditi na kondiciji. Edited May 3, 2023 by Milošica 1
smooth.Op Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Smajli će posle ovog leta i priprema biti skroz druga zverka. Tristanu budućnost vidim na poziciji pet. Ako fizički bude mogao da isprati zahteve za tu poziciju.
copkillah Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 2 minutes ago, cedo said: imho, nece sutra ni biti utakmice a i ne treba biće, bez muzike i minut ćutanja, javiše
cedo Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 1 minute ago, copkillah said: biće, bez muzike i minut ćutanja, javiše koje je objasnjenje? evroliga i kalendar, picka im materina
copkillah Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Just now, cedo said: koje je objasnjenje? evroliga i kalendar, picka im materina pa, verovatno da zabole kita Evroligu, kalendar je svetinja
Lezilebovich Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Ili mozda da se igra u atmosferi takvoj da se cuje skripanje patika
Recommended Posts