Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Nama protiv Cedevite bez Lessorta bice jebeno. I ovako bi se tradicionalno mucili, ali samo sa Smajlijem na 5 i Ledejem koji ce igrati svih 40 minuta sto na 4, sto na 5, vec me jeza hvata..

• Replies 12.3k
  • Views 688.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Imaju i oni koske u Ljubljani i Baru, ima jos da se pegla. Steta je sto smo jeli bunike prvo poluvreme pa nismo mogli da pojurimo +16, sad bi stvari bile mnogo lakse.

Да заборавих на њихову одложену с Цедоли, та им је најзајебанија. Бар не видим као неку коску јадни су ове сезоне.

Coki je u panici, pre svega zbog rezultata njegove ekipe i gomile poraza nakon osvajanja kupa. I to identicnih poraza, u utakmicama u kojima su imali osetnu prednost,  sa sve kampacom u timu. Jos prosle godine mu je bilo jasno da protiv obradovicevog partizana nece moci da ponovi performans koji je priredio bokanu sa zadriglim pandurima koji tapkaju loptu i unose se u facu igracima buducnosti na zagrevanju. Stavise hala je ispraznjena u poslednoj utakmici sto ce verovatno biti  ponovo slucaj u vise utakmica ako dodje do ocekivane finalne serije. Tako da mu ostaje da pokusa da poremeti partizan preko lesora, nada se da iskuka koju utakmicu vise suspenzije i da utice na sudijski kriterijum u eventualnom finalu. Njegove pretnje o gasenju aba lige ozbiljno ne shvata ni raduljicin kum.

Na nama je da se potpuno iskljucimo iz tog njegovog macevanja i da sto je moguce bolje pripremimo sledece utakmice. A bice  jako jebeno i u el i u aba. Ako smo pomislili da smo pobedom u ponedeljak obezbedili prvo mesto, sanse da se negde okliznemo rapidno rastu. 

2 hours ago, April said:

Meni je utisak derbija da je Duško napisao algoritam kako da nam sjebe odbranu. Jednostavno je napunio Smajlija sa ličnim do kraja prve četvrtine(može se komotno reći i Žocovim propustom) i ostavio Matijasa ponovo na 30 minuta fajta. 

Kako je to Dusko napunio Smajlija faulovima i kako su Smajijevi penali imali negativan uticaj na nasu odbranu, ziv nisam da procitam? Ako mu je algoritam da ima 10 ofanzivnih skokova za cetvrtinu (od toga jedno 4 pokupljena s parketa), da Partizan promasi tonu bacanja i uvede se u nervozu serijom promasenih otvorenih trojki, good luck with that.

ostoja touchdown

🏈

Limar nasao nekoga da poentira nad coravom pudlicom..pocinjem sve vise da ga respektujem..svestan je sebe, pozicije u kojoj je, ne istrcava se..

Za postovati.

Edited by SNARC

• Popular Post

Najbolje bi bilo da je cutao, bilo kad a pogotovo sad. Sve sto je Partizan  trebalo da uradi povodom ovog slucaja je da intertno kazni Lesora i izvuce mu usi. Trebalo bi da biramo drugaciju putanju, rvanje u blatu s coravim zlom sve poprckujuci tegijevskom "argumentacijom" je najblaze receno pogresan pristup.

Šta mu znači ovo nepostovanje sponzorskih ugovora?

"Pre utakmice sam rekao da je za mene najvažnije koji ćemo filing da imamo posle ove utakmice, a to je da ćemo da dobijemo Partizan. I Partizan to zna", rekao je Ivanović u ponedeljak.

:laugh: Nije propustio priliku da ne ispadne glup opet.

Edited by garmonbozia

1 hour ago, BWA said:

Šta mu znači ovo nepostovanje sponzorskih ugovora?

sponzor lige je admiral bet i klubovi su po slovu ugovora dužni da na parketu imaju ispisan logo sponzora lige, i imaju ga

svi sem jednog

:fantom:

Igramo danas neku tekmu..mozda..protiv prvaka Evrope

A vi se raspisali po komsiluku..

nikako da se naviknemo

Itekako se moze igrati protive Efesa.Umorni su i roviti.

Mora da se zategne odbrana da se uvuku u greske i promasaje, u suprotnom, ako se razmasu, primicemo laganih 100.

Poslednja utakmica u EL ove sezone gde je pritisak veci na protivniku nego na nama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout