BWA Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Iz saopštenja, između ostalog proizilazi, da Žoc postavlja i razrješava sudije u EL, da KKP diriguje Evroligom i da je Kampaco jedan od najboljih bekova na svijetu. Nedostaje još samo neka crtica o hrvatskom klubu koji zajedno sa katolicima iz EL buši Zvezdu.
mozzer Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Pogledao sam detalje sa derbija. Odlicna reakcija tima, energija i naravno Zelimir. Mislim da Klub, i ported svega o cemu se ovde pise i sto svi dobro razumemo, treba da jos jednom ukaze na pogresnu reakciju Lesora i da bi trebalo da dobije min .3 iutakmice suspenzije. Zbog smirivanja strasti i realnosti - a KKP kao Institucija treba to da pokrene. Sudjenje vrlo, vrlo korektno - mislio sam da su nas mnogo vise pogurali. Ne mogu da gledam ABA utakmice bas zbog ovoga.... i zaista bih voleo da plasman u EL odredjuje ko ce igrati EL iduce sezone a ne nesretna ABA... U Cetvrtak vrlo, vrlo tesko sa Efesom, tekma ovog kola za nas je u Viljnusu da li ce Pirejci da odigraju jako i do samog enda...
BWA Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Ja bih kaznio Lesora sa 3 utakmice neigranja ali pod uslovom da klub izabere koje su to utakmice.
mozzer Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Evo sada vidim iz saopstenja KKP: - Incident koji se dogodio na kraju utakmice između Matijasa Lesora i Filipa Petruševa jeste nešto što se na sportskim borilištima dešava, ali smatramo da je reakcija našeg igrača neprimerena i prenagljena. Bez obzira na to šta je dolazilo sa druge strane, igrač Partizana ne sme da reaguje na taj način i Klub će u skladu sa internim disciplinskim pravilnicima koje su svi igrači potpisali sprovesti sa Matijasom propisanu proceduru. Svakako, Partizan Mozzart Bet će učiniti sve da njegovi igrači više nikada ne učestvuju u incidentima i bez obzira da li su isprovocirani ili ne, uvek budu primer sportskog i viteškog ponašanja. To je bas to na sta sam mislio, Bravo.... PRAVA STVAR! Idemo dalje 2
ZokiAsov Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 6 minutes ago, BWA said: Ja bih kaznio Lesora sa 3 utakmice neigranja ali pod uslovom da sam izabere koje su to utakmice. 1
garmonbozia Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 54 minutes ago, Lezilebovich said: Navijaci vredjali predsednika drzave :plaky: 2 1
Кристофер Лумумбо Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 mlako saosptenje, vidi se da je preslo u rutinu i da nema vise zara.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: mlako saosptenje, vidi se da je preslo u rutinu i da nema vise zara. angažovao ostoja nekog za krizni pr
garmonbozia Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: angažovao ostoja nekog za krizni pr Zove se ChatGPT 5
lord_s Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 2 hours ago, BWA said: Iz saopštenja, između ostalog proizilazi, da Žoc postavlja i razrješava sudije u EL, da KKP diriguje Evroligom i da je Kampaco jedan od najboljih bekova na svijetu. Nedostaje još samo neka crtica o hrvatskom klubu koji zajedno sa katolicima iz EL buši Zvezdu. Uz furiozni zavrsetak da se sledeca utakmica (ili serija u play-offu) nece ni zavrsiti ukoliko oni ne budu vodili na kraju, tj. ne pobede. 3 1
BWA Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 To po navici. Sjetimo se čarobne atmosfere u petoj utakmici protiv Budućnosti onomad. 3 2
Recommended Posts