keitel Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 2 minutes ago, johan nagel said: овај тим има квалитет да 80% мечева у аби изгледа отприлике овако, да чим додамо гас противник се не пита више ништа. Svrha aba lige je razigravanje mlađih, zato je i krenuo sa trojicom u petorci i to nije valjalo ništa.
johan nagel Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 10 minutes ago, keitel said: Svrha aba lige je razigravanje mlađih, zato je i krenuo sa trojicom u petorci i to nije valjalo ništa. Сврха је да је освојимо али у регуларном делу ће бити колико хоћеш минута за све.
keitel Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 1 minute ago, johan nagel said: Сврха је да је освојимо али у регуларном делу ће бити колико хоћеш минута за све. Uz svo poštovanje rivala, bilo bi prilično iznenađenje da ne osvojimo.
holden kolfild Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 8 minutes ago, ZokiAsov said: Tatapetru grcite je apolon, novi novica.
Djolle Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Uz svo poštovanje rivala, bilo bi prilično iznenađenje da ne osvojimo.Dug je put do osvajanja, za početak da gradimo timsku hemiju, uigravamo ekipu kroz ove lakše ABA utakmice... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 1
Lord Stef Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 2 minutes ago, *edited by mod said: Pretty boy slam? Ja sam ubedjen da on sad vec izmislja pola ovih izraza
*edited by mod Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Just now, Lord Stef said: Ja sam ubedjen da on sad vec izmislja pola ovih izraza Nikad i životu nisam čuo za to. A ni Gugl baš ne pomaže.
holden kolfild Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) fat boy slam. e> steso se malo, sunce mu jebem. Edited October 2, 2022 by holden kolfild 2
bradilko Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 ovaj kapusta igra prelepo. i hrvati ga ne sovu u reprezentaciju?? ko da imaju ne znam koga. ladno bi ga doveo. kad je mogao jucolino da plodi moze i ovaj da odigra koji minut
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Zeljko se dere "why, why?", a prica domacoj petorci..
Lord Stef Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Ovaj Kapusta bi lagano isao na 20+ asistencija da mu nisu saigraci prodali gomilu otvorenih suteva
Recommended Posts