Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Opa, vidi Djordjija sta zna

• Replies 12.3k
  • Views 720.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Fino ispalo na kraju, klinci igrali celu cetvrtu cak i dobili na kraju

48 minutes ago, Lord Stef said:

Ovaj Kapusta bi lagano isao na 20+ asistencija da mu nisu saigraci prodali gomilu otvorenih suteva

samo je aranitovic promasio bar 5 suteva.

dobar i ovaj mali jovanovic kod nas. lepo gradjen.

naneli odlicno pojacanje ali papapetru pravi fighter

Edited by bradilko

On 1.10.2022. at 0:30, BWA said:

Očekujem +25 protiv nemoćnih Cibosa.

Danas im gledam roster.

Ono je baš tugaljivo.

Malo smo podbacili, ali ok.

jebavao me strim pa više nisam gledao nego što jesam, sad gledam statistiku i neverujem da je brat trifa pokidao sa indx 24

kada je pričao o povređenim igračima želimir je spomenuo i glasa. a to nije prvi put stalno je nešto polupovređen, kljakav, a vidim da je danas igrao 6 i nešto minuta

jel se zna šta je sa njim?

Staklen je :Jova:

Danas se drao nešto na njega u fazonu “to je zato što nisi igrao košarku 5 meseci”

Just now, garmonbozia said:

Danas se drao nešto na njega u fazonu “to je zato što nisi igrao košarku 5 meseci”

jebeš ga sad, pa ako nije igrao što je kljakav to je jedno, a ako nije igrao što mu ovaj nije davao minute to je opet drugo, al ni jedno nije za to da se želimir dere na njega

mora da je nešto treće

:dry:

20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jebavao me strim pa više nisam gledao nego što jesam, sad gledam statistiku i neverujem da je brat trifa pokidao sa indx 24

kada je pričao o povređenim igračima želimir je spomenuo i glasa. a to nije prvi put stalno je nešto polupovređen, kljakav, a vidim da je danas igrao 6 i nešto minuta

jel se zna šta je sa njim?

Deblji je od egzuma i ne moze vola da ubode, al drago mi je sto nije otpisan

3 minutes ago, garmonbozia said:

E da to sam čuo, ali pre toga štucnuo strim pa nisam skontao kome priča.

krlja se burek kod ljupčeta i cepa kokiška po jokićevom receptu

i njega ćemo u čigotu na mini pripreme ko bucutm

kad se ovde priključi brt yam, smajli i aleksica, a bucko stešetm ima da bude harlem globetrotters

ima da nema zime

Borna Kapusta telo kao kod rekreativca koji nekad adigra basket sa drustvom ali zato neverovatan IQ i osecaj za igru (asistencije u rangu Tea iz najboljih dana) ... Igrao nekada za mladje kategorije Hrvatske(osvajao medalje) a sta se dogodilo sa njim posle toga i sto je igrao samo u nekim hrvatskim Zlatokosama  , nije mi jasno ...

prvi put kad ga neko u ligi skautira i prilagodi odbranu, verovatno ce ti biti jasnije. 

Pa dobro, imao je i Filip Covic ovakve partije (sad sam pogledao bas protiv nas drzi rekord sa 14 ass), pa i onaj Pavkovic. Nije da se nikad nije desilo..

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa dobro, imao je i Filip Covic ovakve partije (sad sam pogledao bas protiv nas drzi rekord sa 14 ass), pa i onaj Pavkovic. Nije da se nikad nije desilo..

Miljan Pavković i Žuća Mitić - Stokton i Meloun za siromašne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.