Gradina Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 2 hours ago, Constantin said: E a školu je ova ekipa Tončev, Propadalo i ovaj treći, totalno zapostavila ili prostije rečeno uništila....kad se sve sabere...čabar. Treći ? Iza celokupnog rasula stoji egzukator PROPADALO. Ali proći će kao i njegovi pajtaši. Urušiće se političko gradjevinska mafija , Čačanska bašta , pokrenuće se povezanost fantomskih stovarišta. . . Link to comment
W.F.C. Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 Samo neka odu, makar po cenu ispadanja, pa kad se vratimo vratimo se. Sest i po godina sarenih laza i razocaranja. Ako ih je neko postavio da sjebu, uspeo je. 3 Link to comment
Gradina Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 10 minutes ago, W.F.C. said: Samo neka odu, makar po cenu ispadanja, pa kad se vratimo vratimo se. Sest i po godina sarenih laza i razocaranja. Ako ih je neko postavio da sjebu, uspeo je. Neće sami da odu. Ili AV da ih smeni kao Kokezu ( na to smrdi ) ili Niš da ih najuri. 3 Link to comment
zikaPantelej Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 A u PLS za sledeću sezonu, konkurencija jako ozbiljna po meni. Bez šale. Vraćanje uopšte neće biti lako ko god da bude bio u upravi... Liga iz 2012. kad smo upali i ovo sad su dva sveta različita... OFK, Metalac, Mladost Gat, Surdulica/Grafičar, Leskovac, Sremska Mitrovica, Jedinstvo Ub, Kolubara... svi imaju neke gazde koji su samo to, ili su još i veoma politički "podobni" i jure visok plasman... A ko što rekoh, ako ostanu ovi, nema ni da nam daju da se vratimo pored terze seniora u Grafičaru, Terze juniora u OFK-u, nedimovića u Sremskoj Mitrovici... Tu je možda i Leskovac kao projekat jer jelte "greota onaj stadion na propadne" 2 Link to comment
artemis1 Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Poslednji trzaj davljenika – Radnički bez Šarca u revanšu protiv Inđije! (mozzartsport.com) 1 Link to comment
cvetanoovic17 Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 5 hours ago, zikaPantelej said: A u PLS za sledeću sezonu, konkurencija jako ozbiljna po meni. Bez šale. Vraćanje uopšte neće biti lako ko god da bude bio u upravi... Liga iz 2012. kad smo upali i ovo sad su dva sveta različita... OFK, Metalac, Mladost Gat, Surdulica/Grafičar, Leskovac, Sremska Mitrovica, Jedinstvo Ub, Kolubara... svi imaju neke gazde koji su samo to, ili su još i veoma politički "podobni" i jure visok plasman... A ko što rekoh, ako ostanu ovi, nema ni da nam daju da se vratimo pored terze seniora u Grafičaru, Terze juniora u OFK-u, nedimovića u Sremskoj Mitrovici... Tu je možda i Leskovac kao projekat jer jelte "greota onaj stadion na propadne" Jedinstvo Ub , Užice , Novi Sad, Smederevo, Šabac.. Druga liga će biti mnogo zanimljivija od prve 3 Link to comment
Constantin Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 3 hours ago, artemis1 said: Poslednji trzaj davljenika – Radnički bez Šarca u revanšu protiv Inđije! (mozzartsport.com) Revanš se u ovakvoj situaciji neće ni igrati na taktiku, nego na srce, obraz i stid, pred blamažom koja preti. Ako fudbaleri Radničkog uspeju da spoznaju vrednost i značenje tih pojmova... 1 Link to comment
Constantin Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 16 hours ago, Gradina said: Treći ? Iza celokupnog rasula stoji egzukator PROPADALO. Ali proći će kao i njegovi pajtaši. Urušiće se političko gradjevinska mafija , Čačanska bašta , pokrenuće se povezanost fantomskih stovarišta. . . Markoni...uvek ga zaboravim. Link to comment
Gradina Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 (edited) Statistika nam je ubitačna . Od 4 šuta u okvir našeg gola 4 lopte ušle. Sreća jednu vratili na tačku ofsajda a ne na centar. GOLMAN KATASTROFALAN. Rosić da je branio ni jedan go ne bi primili. Nego hajde. . . Kahriman bi bolje branio sa 20 kg viška o ovog manekena sa kosicom. Jbt mi smo i u drugoj statistici katastrofalni . Od 23 šuta 9 su išla u go. Jedan dali. . . Evidentno je da su momci dali sve od sebe. Ali avaj ne umeju ni ovi što napadaju a ni ovi pozadi. Tražiti fortunu na kraju je iluzorno. 6 meseci se razvlači napad sa par šuteva po utakmici , 6 meseci vadimo najviše lopti iz sopstvenog gola . Edited June 1, 2023 by Gradina Link to comment
Gradina Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 28 minutes ago, Constantin said: Markoni...uvek ga zaboravim. Znao sam nego rekoh ti da napišeš. Rekoh ne znam dal ne zentaš od tija smradovi 1 Link to comment
Constantin Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Just now, Gradina said: Znao sam nego rekoh ti da napišeš. Rekoh ne znam dal ne zentaš od tija smradovi A šta mi mogu.....da me zajebu i ostave bez posla Link to comment
Constantin Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 4 minutes ago, Gradina said: Statistika nam je ubitačna . Od 4 šuta u okvir našeg gola 4 lopte ušle. Sreća jednu vratili na tačku ofsajda a ne na centar. GOLMAN KATASTROFALAN. Rosić da je branio ni jedan go ne bi primili. Nego hajde. . . Kahriman bi bolje branio sa 20 kg viška o ovog manekena sa kosicom. Jbt mi smo i u drugoj statistici katastrofalni . Od 23 šuta 9 su išla u go. Jedan dali. . . Evidentno je da su momci dali sve od sebe. Ali avaj ne umeju ni ovi što napadaju a ni ovi pozadi. Tražiti fortunu na kraju je iluzorno. 6 meseci se razvlači napad sa par šuteva po utakmici , 6 meseci vadimo najviše lopti iz sopstvenog gola . Oduzmi šuteve Mićina preko gola... 1 Link to comment
Constantin Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 I šta sad ? Dali Djoletu i Gavri ekser i čekić da ukucaju u sanduk ? Link to comment
Gradina Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 (edited) 27 minutes ago, Constantin said: I šta sad ? Dali Djoletu i Gavri ekser i čekić da ukucaju u sanduk ? Pa kad su naivni. Aca Caki tupavi Djole i Gavra naivni i pošteni Edited June 1, 2023 by Gradina Link to comment
Recommended Posts