los borrachos Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Mora preventivno, narocito posle Omonije i Serifa. Misteru je trece kolo kriticno.
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Navijači očekuju goleadu, trener Stanković je nešto oprezniji. „Završni cilj je prolaz, kako će da dođe taj prolaz, ne zanima me. Samo me zanima cilj. Ako se to desi, bavićemo se daljim rivalima. Ali ovaj meč je za nas presudan. Za klub, navijače, za celinu. Moramo da budemo strpljivi, jer kada neko igra u gostima može da se povuče i čeka kontru. Oni jesu dali tri gola u Luksemburgu posle grešaka rivala, ali su ceo meč sjajno radili. Očekujem baš jak otpor, ali težićemo da zaustavimo njihove prenosne lopte, da budemo mirni na drugoj lopti“. 1
Dimitrije Posted August 2, 2022 Author Posted August 2, 2022 4 hours ago, los borrachos said: Mora preventivno, narocito posle Omonije i Serifa. Misteru je trece kolo kriticno. Njemu je ovo prva utakmica u Evropi u noivoj sezoni. Prakticno prvo kolo. Osim ako ne verujete u kobnost treceg kola.
MiddleClass Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Jel spreman Srnic za sutra? Ocekujem ga na poziciji Sanoga. Bukari naravno na klupu... 1
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Nije... Povredjen jeSent from my 21081111RG using Tapatalk
los borrachos Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 32 minutes ago, Dimitrije said: Njemu je ovo prva utakmica u Evropi u noivoj sezoni. Prakticno prvo kolo. Osim ako ne verujete u kobnost treceg kola. Trece kolo je bitno iz razloga sto nekom cudnom uefa logikom postoji razlika izmedju ulaska u LE ako se ispadne u cetvrtom kolu kvalifikacija za LS, i ulaska u LE iz cetvrtog kola kvalifikacija za LE ako se ispadne iz LS staze, kao sto je bio slučaj posle Omonije/Serifa. Otprilike nekih 5 miliona evra. Jesmo usli u LE na kraju ali je tu izgubljen prihod od 10 miliona, sto nije zanemarljivo.
Dimitrije Posted August 2, 2022 Author Posted August 2, 2022 Punik igra u ligi u kojoj mu je glavni takmac u protekloj sezoni bio Ararat-Armenia; osvojili su titulu sa bodom prednosti. Zvezda je prosle sezone izbacila Ararat u razigravanju za grupnu fazu LE i to pobedom u Jerevanu od 2-1. Prema tome, ne ocekujem da ce Pjunik da bude veci bauk od Ararata, iako igraju u 'fatalnom' 3. kolu. Nadam se prolazu. Sto se tice novca koji mogu da zarade/izgube, nemam pojma niti me mnogo interesuje. Ako mogu da zarade izbacivanjem Pjunika, tim bolje.
gone fishing Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 evo zašto je bitno ući u playoff za lš i ostatak raspodele parica od uefa mafioza
Ratamahatta Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 10 minutes ago, Dimitrije said: Punik igra u ligi u kojoj mu je glavni takmac u protekloj sezoni bio Ararat-Armenia; osvojili su titulu sa bodom prednosti. Zvezda je prosle sezone izbacila Ararat u razigravanju za grupnu fazu LE i to pobedom u Jerevanu od 2-1. Prema tome, ne ocekujem da ce Pjunik da bude veci bauk od Ararata, iako igraju u 'fatalnom' 3. kolu. Nadam se prolazu. Sto se tice novca koji mogu da zarade/izgube, nemam pojma niti me mnogo interesuje. Ako mogu da zarade izbacivanjem Pjunika, tim bolje. Pre 2 sezone je to bilo, i u Nikoziji se igralo (na istom stadionu gde smo nedelju/dve dana ranije ispali od Omonije) jer su imali onaj Nagorno-Karabah rat tada Prosle sezone smo tukli Kairat u drugom kolu, ispali od Serifa u trecem i onda prosli Kluz u plejofu za LE
MiddleClass Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Pjunik izgubio u prvom kolu 0:1. Plitak potok Najavljuje li balerina prvih 11?
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 (edited) Ako nekog zanima, do sada je prodato 6100 sezonskih karata... prodaja jos uvek traje Moze i online https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html Obnova je nekih 30% jeftinija Karte za Pjunik online https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/fk-crvena-zvezda-fc-pyunik/tickets-405388.html 600,00 RSD Sever 1.000,00 RSD Istok 1.300,00 RSD Zapad 600,00 RSD Jug S tim sto sumnjam da ce biti prodaje juga, pogotovo sto dolazi stotinak njihovih navijaca. Sezonske vaze i za plejof, a za Grupe ce biti neki popust, bar 20% Edited August 2, 2022 by Milosh76
SmudgeYorkshire Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 31 minutes ago, MiddleClass said: Pjunik izgubio u prvom kolu 0:1. Plitak potok Najavljuje li balerina prvih 11? Novi sam. Ko je balerina? Nedeljković/Mozzart je najavio ovih startnih 11: Suza jedna sama krene, ali mislim da nam je za okakvu utakmicu ovo realno trenutno najboljih 11. 1
dragance Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Upravo si sam sebi odgovorio ko je balerina. 1 2
Recommended Posts