SmudgeYorkshire Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Qarabag/Ferencvaros - Sheriff/Plzen Bodo/Glimt/Žalgiris - Ludogorets/Dinamo Maccabi Haifa/Apollon - Crvena zvezda/Pyunik Copenhagen - Trabzonspor Dynamo Kyiv/Sturm - Benfica/Midtjylland Union/Rangers - Monaco/PSV Pošto imamo relativno povoljan play-off žrijeb da malo zamaštamo korak dalje... Ako u kvalifikacijama ispadnu Dinamo, Benfica i Rangers, Zvezda će biti u trećem šeširu. Ne čini se baš da će se to tako lako desiti sa Dinamom i Benficom, ali ajde... Postoji bar nekih 10% šansi da se tako nešto desi pa da i nama takmičenje u Ligi šampiona bude nešto lakše. 3
FPLS Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Moglo je bolje, Bode bi bio premija. Nisam ubedjen ni da je Trabzon jaci od ovih. Tj. na papiru je mnogo jaci, ali turske ekipe su uvek sklone divljanju i raspadu. Ali jbg, ako izbacivanjem Pjunika i Haife mozes igrati LS, smesno bi bilo zaliti se. 1
ZSNj Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Ne bih da stvaram pritisak stankeli, niti mislim da su ovi protivnici nemaci pojma, al ako sad ne udje u ls ne znam kad ce.. 3
FPLS Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Kako kad, za sledecu sezonu je vec maltene obezbedio ls A steta je ne uci i ove, kad se vec ukazala lepa prilika, iako nam je objektivno mesto u le... 2
dragance Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Kakav user! Cilj je prezimiti u evropi nakon ovog! Ako ne uspeju, onda nisu ništa uradili. 1 2
VoodooDerina Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Sada žreb za plej of LE ako ispadnemo od Jermena. https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 (edited) Ako ispadnemo od Jermena igramo u plejofu LE ili Plzen ili Serif Edited August 2, 2022 by Milosh76
los borrachos Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Porazeni iz Plzen/Serif za LE ako useremo Pjunik
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Nije, posto cemo proci Pjunik Teze uci u LE, nego u LS 2
Boujee Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 (edited) Na prvi pogled deluje da bi bilo bolje da prodjemo Pjunik, a bogami i na drugi. Edited August 2, 2022 by Boujee 1 1
SmudgeYorkshire Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Auh, svaki put se iznenadim koliko smo ojačali koeficijent. Sada gledam, mi ako bi završili u Ligi Evrope bili bi u prvom šeširu. 1
James Marshall Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 59 minutes ago, ZSNj said: Ne bih da stvaram pritisak stankeli, niti mislim da su ovi protivnici nemaci pojma, al ako sad ne udje u ls ne znam kad ce.. 21 minutes ago, los borrachos said: Porazeni iz Plzen/Serif za LE ako useremo Pjunik pa ako ovo nije nabijanje pritiska pred Pjunik, ja ne znam šta je
Recommended Posts