Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

• Replies 8.5k
  • Views 415.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Qarabag/Ferencvaros - Sheriff/Plzen
Bodo/Glimt/Žalgiris - Ludogorets/Dinamo
Maccabi Haifa/Apollon - Crvena zvezda/Pyunik
Copenhagen - Trabzonspor

Dynamo Kyiv/Sturm - Benfica/Midtjylland
Union/Rangers - Monaco/PSV

Pošto imamo relativno povoljan play-off žrijeb da malo zamaštamo korak dalje... Ako u kvalifikacijama ispadnu Dinamo, Benfica i Rangers, Zvezda će biti u trećem šeširu. Ne čini se baš da će se to tako lako desiti sa Dinamom i Benficom, ali ajde... Postoji bar nekih 10% šansi da se tako nešto desi pa da i nama takmičenje u Ligi šampiona bude nešto lakše.

Moglo je bolje, Bode bi bio premija. Nisam ubedjen ni da je Trabzon jaci od ovih. Tj. na papiru je mnogo jaci, ali turske ekipe su uvek sklone divljanju i raspadu.

Ali jbg, ako izbacivanjem Pjunika i Haife mozes igrati LS, smesno bi bilo zaliti se.

Ne bih da stvaram pritisak stankeli, niti mislim da su ovi protivnici nemaci pojma, al ako sad ne udje u ls ne znam kad ce..

Kako kad, za sledecu sezonu je vec maltene obezbedio ls :)

A steta je ne uci i ove, kad se vec ukazala lepa prilika, iako nam je objektivno mesto u le... 

Kakav user! Cilj je prezimiti u evropi nakon ovog! Ako ne uspeju, onda nisu ništa uradili. 

Dobar žreb. 

Ako ispadnemo od Jermena igramo u plejofu LE ili Plzen ili Serif

Edited by Milosh76

Porazeni iz Plzen/Serif za LE ako useremo Pjunik

Zajebano baš, Šerif ili Plzen.

Nije, posto cemo proci Pjunik :D 

Teze uci u LE, nego u LS :D

Na prvi pogled deluje da bi bilo bolje da prodjemo Pjunik, a bogami i na drugi. 

Edited by Boujee

Auh, svaki put se iznenadim koliko smo ojačali koeficijent. Sada gledam, mi ako bi završili u Ligi Evrope bili bi u prvom šeširu.

On 2. 8. 2022. at 10:39, ZSNj said:

Ne bih da stvaram pritisak stankeli, niti mislim da su ovi protivnici nemaci pojma, al ako sad ne udje u ls ne znam kad ce..

On 2. 8. 2022. at 11:17, los borrachos said:

Porazeni iz Plzen/Serif za LE ako useremo Pjunik

pa ako ovo nije nabijanje pritiska pred Pjunik, ja ne znam šta je :fantom: