April 21, 20231 yr 10 hours ago, Ted said: nema para. ukrašćemo neki buket sa groblja. Pa jeste li grobari ili niste
April 21, 20231 yr 11 minutes ago, Ćenta said: Pa jeste li grobari ili niste nego kako.....i sveću ćemo da vam zapalimo
April 21, 20231 yr 9 minutes ago, Bright Billy said: Svakako ste grob vec probali da nam iskopate, al jbg... A, kao sto nas narod ume da kaze, ko drugome jamu kopa sam u nju Vazura. Iskreno, osecao bih se vrlo neprijatno kad bi nasi navijaci, da ne govorim o igracima i treneru, sada pevali Partizanu "kurva gasi se". Neke stvari treba da ostanu onima ciji su trademark.
April 21, 20231 yr 10 hours ago, Ted said: nego kako.....i sveću ćemo da vam zapalimo Može slavsku, uskoro će Djurdjevdan.
April 21, 20231 yr On 20. 4. 2023. at 22:30, MiddleClass said: Mislio sam da ceka, ali me ubjedjuju da to vazi za 11. poziciju, a Srbija je 10. na listi. Ne važi ni za sledeću jer su to menjali, pa sad umesto prvaka 11. zemlje na to mesto upada klub-šampion sa najvećim klupskim koeficijentom bez obzira da li je njegovo prvenstvo 11. ili 50. U ovom trenutku bi to bio Dinamo Zagreb čini mi se.
April 22, 20231 yr Borjan - Vigo Erakovic Dragovic Azarov - Mijailovic Kanga - Bukari Ivanic Katai - Pesic.
April 22, 20231 yr Borjan napravio penal1-0 za TSC.Inace odlicna utakmica, oni borbeni, takticki pismeni, mi imali 2 stative i precku i dosta kornera.
April 22, 20231 yr Posle dužeg vremena gledao malo domaćeg fudbala i odlično je ovo izgledalo. Tsc solidna ekipa,pismeni,igrali fudbal. Mi imali dosta šansi ,ogroman broj šuteva ka njihovom golu. Derbi opravdao...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
April 22, 20231 yr Vrhunska utakmicaDosta trcanja, sansi, prodora, mozda nasa najbolja utakmica u SLS, konacno da nas neko preznoji, a da nije bunker.Izjednacio Bukari u nadoknadi vremena1-1
April 22, 20231 yr Taman sam napisao Kakvo shit eating poluvreme, a onda Bukari podseti i sebe i nas da ume da ga metne u europskom maniru.
April 22, 20231 yr Ovde se može videti i fudbala i to solidnog za razliku od onog hrkljusa sa Partizanom. Bolje utakmice za gledanje kada igramo sa Tsc,Čukom , Vojvodinom.Nadam se da će biti još ozbiljniji sledeće godine...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk