Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

10 hours ago, Ted said:

nema para. ukrašćemo neki buket sa groblja.

Pa jeste li grobari ili niste :D

• Replies 8.5k
  • Views 415.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

11 minutes ago, Ćenta said:

Pa jeste li grobari ili niste :D

nego kako.....i sveću ćemo da vam zapalimo ;)

Svakako ste grob vec probali da nam iskopate, al jbg...

9 minutes ago, Bright Billy said:

Svakako ste grob vec probali da nam iskopate, al jbg...

A, kao sto nas narod ume da kaze, ko drugome jamu kopa sam u nju Vazura.

Iskreno, osecao bih se vrlo neprijatno kad bi nasi navijaci, da ne govorim o igracima i treneru, sada pevali Partizanu "kurva gasi se". Neke stvari treba da ostanu onima ciji su trademark.

Derbi bez publike, ocekivano.

Nedimovic radi punom parom, a neki su sumnjali :fantom:

10 hours ago, Ted said:

nego kako.....i sveću ćemo da vam zapalimo ;)

Može slavsku, uskoro će Djurdjevdan. 

On 20. 4. 2023. at 22:30, MiddleClass said:

Mislio sam da ceka, ali me ubjedjuju da to vazi za 11. poziciju, a Srbija je 10. na listi.

Ne važi ni za sledeću jer su to menjali, pa sad umesto prvaka 11. zemlje na to mesto upada klub-šampion sa najvećim klupskim koeficijentom bez obzira da li je njegovo prvenstvo 11. ili 50.

U ovom trenutku bi to bio Dinamo Zagreb čini mi se.

Borjan - Vigo Erakovic Dragovic Azarov - Mijailovic Kanga  - Bukari Ivanic Katai  - Pesic. 

Borjan 300 utakmica, Katai 200, Dragovic 100 utakmica u FKCZ

:hail:

Borjan napravio penal
1-0 za TSC.

Inace odlicna utakmica, oni borbeni, takticki pismeni, mi imali 2 stative i precku i dosta kornera.

Posle dužeg vremena gledao malo domaćeg fudbala i odlično je ovo izgledalo. Tsc solidna ekipa,pismeni,igrali fudbal. Mi imali dosta šansi ,ogroman broj šuteva ka njihovom golu.
Derbi opravdao...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Vrhunska utakmica
Dosta trcanja, sansi, prodora, mozda nasa najbolja utakmica u SLS, konacno da nas neko preznoji, a da nije bunker.
Izjednacio Bukari u nadoknadi vremena

1-1

Taman sam napisao Kakvo shit eating poluvreme, a onda Bukari podseti i sebe i nas da ume da ga metne u europskom maniru. 

Ovde se može videti i fudbala i to solidnog za razliku od onog hrkljusa sa Partizanom. Bolje utakmice za gledanje kada igramo sa Tsc,Čukom , Vojvodinom.
Nadam se da će biti još ozbiljniji sledeće godine...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk