Milosh76 Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Citao sam juce da na toj poziciji jure nekog malog afrikanca. Zaboravih iz kog je kluba momak al sam zapamtio da se preziva boaci...Desni bek Olimpije, istekao ugovor, zove se Boaci. Nemam pojma kakav je 1
hrkljush boys_2 Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Debilan potez, prođe pripreme kao prva opcija i onda nakon 1.kola ga odjebu. Zato je tu onaj mentol, gardista. 7
Dankan Ajdaho Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Je li Marko Marin u klubu kao šef skautinga ili je i to bila laž?
Hobbit slayer Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Je li Marko Marin u klubu kao šef skautinga ili je i to bila laž?Mogao bi Marin da pozove kolegu.https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/trener-galatasaraja-odbio-svetskog-sampiona-boateng-je-prespor/425099Sent from my HD1913 using Tapatalk
assignment Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) Znaci dolaze Pesic (30) i Milunovic (33), samim tim Erakovic 100% odlazi... Ja kapiram zasto su igraci poput Gobelje ili Pavkova dovedeni u datim okolnostima, pre koliko 6, 7 godina... Ali da nakon dve sezone LS, pa dve LE, pa 1/8 finala EL, tebi i dalje u klubu came anti fudbaleri koji ni priblizno ne mogu da odgovore trenutnim zahtevima, je meni absolutno neshvatljivo... I ajde sto su jos u klubu i primaju plate, nego su na terenu, sunce ti krvavo Plus za Pesica navodno 1 milion obestecenje?! Koja kradje li je tu u pitanju Edited July 13, 2022 by assignment 3 1
elementary Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Mitrović iz Radničkog izgleda kod nas.Samo trpamo igrače . Treba nam još jedan magacin.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Dimitrije Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 (edited) Pa nije bas da trpamo. Otisla su petorica (Gajic, Bakajoko, Picini, Falko, Dioni), na pozajmici su za sada dvojca (Radulovic, Stanic), a vrlo verovatno jos dvojca (Gordic i Bogdanovic). Po svim prilikama odlazi i Zivkovic a moguce je da odu i Erakovic i Ohi. To je najmanje jedanaestorica igraca - ceo tim. Doveli smo trojcu (Kangva, Bukari, Bogdanovic), vratili sa pozajmica trojcu (Mustafa, Lucic, Lekovic). Sve zajedno sestorica igraca, od kojih Bogdanovic ide na pozajmicu. To znaci da je broj igraca u seniorskom timu za sada -5 ili -6 u odnosu na prethodnu sezonu. Mitrovic je proslog vikenda izgledao prilicno dobro i meni se dopao. Ne bih voleo da ode u Partizan. Problem je sto Mitrovic igra na poziciji levog krila gde je konkurencija jaka, ali to nije moj problem vec problem strucnog staba kako da uklopi takvog igraca u tim. Ocekuje se da dovedemo centarfora i stopera, sto su imperativi a voleo bih i desnog beka. I sa tom trojcom bi i dalje bili ispod broja igraca koje smo imali prethodne sezone. Kada pomenuh desnog beka, danas su nasi odigrali trening utakmicu protiv srpskoligasa i probali Stankovica na desnom beku. On je na tom mestu igrao jedno vreme dok je bio u Graficaru. Videcemo da li od toga bude bilo neke vajde. Edited July 13, 2022 by Dimitrije
Dankan Ajdaho Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 35 minutes ago, elementary said: Mitrović iz Radničkog izgleda kod nas. Samo trpamo igrače . Treba nam još jedan magacin. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk To je zato što nam ništa više ne treba od deficitarne pozicije na krilu.
SmudgeYorkshire Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ja mislim da dovođenje Mitrovića potvrđuje odlazak Erakovića jer, u slučaju odlaska Čupa, u njemu dobijamo najboljeg bonus igrača u ekipi.
elementary Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 A to što napred imamo Kataia,Ivanica,Motiku,Bena, Bukaria,Mustafu,Lučića...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
fandorin Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 4 minutes ago, elementary said: A to što napred imamo Kataia,Ivanica,Motiku,Bena, Bukaria,Mustafu,Lučića... Sent from my YAL-L21 using Tapatalk To stoji, mada je Mitrović odličan. Svaki put kad sam ga gledao odigrao je daleko iznad linglong standarda. Ne znam kako će to hendlovati, Katai, Mitrović, Motika, Lučić.
Recommended Posts