Milosh76 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Ovo je 3-4 grc ili povreda igraca... Bice ovde bar 5-6 minuta nadoknade
Barrister Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Stvarno ne znam koja bi to tragedija bila ako slučajno ne pobedimo TSC da Milojević mora da isprobava sve moguće kombinacije za zatvaranje meča. Prvo igra 15 minuta sa tri štopera pozadi, sad vraća na dva, a uvodi Srnića. Trio Mijailović - Srnić - Nikolić jedino može da obezbedi veći posed za TSC do kraja meča.
hrkljush boys_2 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Just now, Milosh76 said: Ovo je 3-4 grc ili povreda igraca... Bice ovde bar 5-6 minuta nadoknade Ne bi me iznenadilo da ovaj punoglavac pokaže 3 minute.
hrkljush boys_2 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 1 minute ago, Barrister said: Stvarno ne znam koja bi to tragedija bila ako slučajno ne pobedimo TSC da Milojević mora da isprobava sve moguće kombinacije za zatvaranje meča. Prvo igra 15 minuta sa tri štopera pozadi, sad vraća na dva, a uvodi Srnića. Trio Mijailović - Srnić - Nikolić jedino može da obezbedi veći posed za TSC do kraja meča. Me dečko je žešće pogubljen i vječito u nekom grču. I sve na +16.
dragance Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Mene je blam gledati i pratiti ovo. Jebi se Terziću, hteo da bude Maminjo, a opet sve usrao. 3
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Dobar je komentator. Kaze, ruka bila u prirodnom polozaju. 1
Milosh76 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Dobra utakmica TSC odlican, Milojevic veze sa fudbalom nema i dobar deo igraca veceras. 1 2
Barrister Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 9 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Me dečko je žešće pogubljen i vječito u nekom grču. I sve na +16. Šta će da radi u LŠ i kad krene u prvenstvu od nule? Evo utakmicu smo zatvorili pritiskom na njihovu poslednju liniju kao što treba. Bez bilo kakve uloge Srnića i Mijailovića.
hrkljush boys_2 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 1 minute ago, Barrister said: Šta će da radi u LŠ i kad krene u prvenstvu od nule? Evo utakmicu smo zatvorili pritiskom na njihovu poslednju liniju kao što treba. Bez bilo kakve uloge Srnića i Mijailovića. Ako dobaci do LŠ, opet će da se usere...
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Mnogo bolja utakmica od one sa Partizanom, na kraju smo cak i popravili jadan utisak zahvaljujuci igracima iz drugog plana koji su ocigledno zeljni fudbala i tome sto TSC ima tanji roster pa ih je ubio ritam koji su sami nametnuli. Ostaju nam isti problemi koji se vuku od pocetka ove polusezone, nadam se da cemo posle ove dve utakmice koje su i zvanicno okoncale prvenstvo malo vise gledati klince koji su uglavnom i odradili utakmice na pripremama a malo manje zasluzne gradjane koji su protracili pripreme i ne igraju nista.
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Lucic u reprezentaciji, Luka Ilic danas skoluje nase vezne igrace, da i ne pominjem drugog Ilica koji je vec standardni clan reprezentacije, nas trener se okrene prema klupi a tamo Srnic i Veljko Nikolic, krilnih igraca nijednog. Pustili smo Lucica da bismo pogurali mocnog Mustafu, onda brze-bolje prodali Mustafu i tako u krug. Na pripremama uigravamo Azarova i Pruceva, na takmicarskim utakmicama da se biju nogama u dupe ako pocnu sa klupe. Vazno je da se lova okrece. Kakva smo mi zajebancija od kluba. 2
Dimitrije Posted March 7, 2023 Author Posted March 7, 2023 Dobra utakmica. Osim utakmice sa Partizanom, sve dosadasnje utakmice koje je igrala Zvezzda od pauze bile su dobre za gledanje. Razlika je sto je u ovoj utakmici TSC bio bolji od Zvezde. Nasi nisu odigrali dobro, posebno kada su u pitanju posed lopte i tacnost dodavanja. Ali dobro, pobedi u gostima protiv boljeg rivala nema sta da se zameri. TSC je najbolji tim u domacoj ligi protiv koje je Zvezda igrala u dosadasnjoj sezoni. Imaju stil, imaju igru, imaju nekoliko kvalitetnih igraca. Bolji su od Cukarickog, imaju bolju igru od Partizana (mada Partizan ima kvalitetnije igrace). Neka se u vrhu tabele izdvoje 4 kluba koji mogu jedni druge da pobedjuju i kvalitet lige ce da se podigne. Uostalom, trenutna cetiri vodeca kluba imaju i najkvalitetnije terene u ligi sto pokazuje da kvalitet infrastrukture podize i kvalitet igre. 1
Recommended Posts