Dimitrije Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 Spustili smo gas. A bez Kange nema igre. Mnogo je izmesao sastav.
elementary Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Ne znam samo zašto je uvodio Rodića ,ako moze da se povredi .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Dimitrije Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 Lepa pobeda bez mnogo muke. Zao mi je Velje. Izgleda da je dobio udarac u clanak zbog koga je ranije morao na operaciju. Meni se ne dopada kako igra Kings Kangva. Dobar igrac koji lose igra. Jurca po terenu bez mnogo ucinka, gubi svaki 50-50 duel, pregrst pogresnih i losih dodavanja. Jeste postigao efektan gol ali sve ostalo za zaborav. Njemu mora da se pronadje odgovarajuca uloga u timu. Za sada mislim da nema mesta u startnoj postavi. 1
darkonet Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Zvezda i Partizan odlicno guraju u Evropi s obzirom kakve utakmice igraju u nasoj ligi. Sve nase ekipe treba da trpaju sa po 5 golova jer su seljacke i odvratne, jer ne umeju da sastave tri krstena pasa. Ako samo pokusaju da odigraju nesto bez problema se mec resava u prvih pola sata a u suprotnom zabiju se u 16 pa ako izdrze i otkinu bod puna kapa, a ako ne onda nikome nista, probalo se jbg. Gledam juce Vojvodina - Tsc, jbt ko je Vojvodinu proglasio za kandidata za titulu taj se zesce drogira. Uzasni su nam klubovi, cirkuzanti. 3
tsva Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Je li Pesko prestigao Pavkova i Ohija po broju golova? Nema nigde statistike
Dankan Ajdaho Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 10 hours ago, elementary said: Kako mi je drago što primili dva gola posle odbitka ,neka se opet namuvaju svi u 16 Trpaj Dao ih Gobelja
dragance Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Ako Miloje vaskrsne porodi Gobelju kao desnog beka fudbalera, onda
Milosh76 Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Ne brini, tesko da ce se to desiti. Ali dok ovako igra, nek potraje... 2
Ćenta Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Još ne znam da li Miloje 2 smrdi ili miriše, zadnje utakmice govore da se stanje popravlja na terenu, možda baš zbog spektakularnog oporavka desne strane sa Gobeljom što je vratilo i Erakovića na fabrička podešavanja prirodnu štopersku poziciju! Ova nova formula Milojeve igre će imati ozbiljan test u četvrtak, bod u gostima bio bi kapitalan dobitak. 2
Milosh76 Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Sledece 2 utakmice ne smemo izgubiti nikako. Realno je da uzmemo 4 boda, a sa 2 bi bili u problemu.
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 ma kakav crni kragujevac da vam uzme bod, to je u domenu sf-a a tri boda?
fandorin Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ma kakav crni kragujevac da vam uzme bod, to je u domenu sf-a a tri boda? Misle na Evropu, kumse. Linglong se podrazumeva. 1
Recommended Posts