October 9, 20222 yr Ne znam samo zašto je uvodio Rodića ,ako moze da se povredi .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 9, 20222 yr Author Lepa pobeda bez mnogo muke. Zao mi je Velje. Izgleda da je dobio udarac u clanak zbog koga je ranije morao na operaciju. Meni se ne dopada kako igra Kings Kangva. Dobar igrac koji lose igra. Jurca po terenu bez mnogo ucinka, gubi svaki 50-50 duel, pregrst pogresnih i losih dodavanja. Jeste postigao efektan gol ali sve ostalo za zaborav. Njemu mora da se pronadje odgovarajuca uloga u timu. Za sada mislim da nema mesta u startnoj postavi.
October 9, 20222 yr Zvezda i Partizan odlicno guraju u Evropi s obzirom kakve utakmice igraju u nasoj ligi. Sve nase ekipe treba da trpaju sa po 5 golova jer su seljacke i odvratne, jer ne umeju da sastave tri krstena pasa. Ako samo pokusaju da odigraju nesto bez problema se mec resava u prvih pola sata a u suprotnom zabiju se u 16 pa ako izdrze i otkinu bod puna kapa, a ako ne onda nikome nista, probalo se jbg. Gledam juce Vojvodina - Tsc, jbt ko je Vojvodinu proglasio za kandidata za titulu taj se zesce drogira. Uzasni su nam klubovi, cirkuzanti.
October 10, 20222 yr On 9. 10. 2022. at 14:10, elementary said: Kako mi je drago što primili dva gola posle odbitka ,neka se opet namuvaju svi u 16 Trpaj Dao ih Gobelja
October 10, 20222 yr Još ne znam da li Miloje 2 smrdi ili miriše, zadnje utakmice govore da se stanje popravlja na terenu, možda baš zbog spektakularnog oporavka desne strane sa Gobeljom što je vratilo i Erakovića na fabrička podešavanja prirodnu štopersku poziciju! Ova nova formula Milojeve igre će imati ozbiljan test u četvrtak, bod u gostima bio bi kapitalan dobitak.
October 10, 20222 yr Sledece 2 utakmice ne smemo izgubiti nikako. Realno je da uzmemo 4 boda, a sa 2 bi bili u problemu.
October 10, 20222 yr On 10. 10. 2022. at 7:36, kud u maglu Simoviću said: ma kakav crni kragujevac da vam uzme bod, to je u domenu sf-a a tri boda? Misle na Evropu, kumse. Linglong se podrazumeva.