Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

• Author

Spustili smo gas.  A bez Kange nema igre.  Mnogo je izmesao sastav.

• Replies 8.5k
  • Views 415.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Ne znam samo zašto je uvodio Rodića ,ako moze da se povredi .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Baš dosadan nastavak.

• Author

Lepa pobeda bez mnogo muke.  Zao mi je Velje.  Izgleda da je dobio udarac u clanak zbog koga je ranije morao na operaciju.   Meni se ne dopada kako igra Kings Kangva.  Dobar igrac koji lose igra.  Jurca po terenu bez mnogo ucinka, gubi svaki 50-50 duel, pregrst pogresnih i losih dodavanja.  Jeste postigao efektan gol ali sve ostalo za zaborav.  Njemu mora da se pronadje odgovarajuca uloga u timu.  Za sada mislim da nema mesta u startnoj postavi.

Zvezda i Partizan odlicno guraju u Evropi s obzirom kakve utakmice igraju u nasoj ligi. Sve nase ekipe treba da trpaju sa po 5 golova jer su seljacke i odvratne, jer  ne umeju da sastave tri krstena pasa. Ako samo pokusaju da odigraju nesto bez problema se mec resava u prvih pola sata a u suprotnom zabiju se u 16 pa ako izdrze i otkinu bod puna kapa, a ako ne onda nikome nista, probalo se jbg. Gledam juce Vojvodina - Tsc, jbt ko je Vojvodinu proglasio za kandidata za titulu taj se zesce drogira. Uzasni su nam klubovi, cirkuzanti.

Je li Pesko prestigao Pavkova i Ohija po broju golova?

Nema nigde statistike

Ko je Pesko? Šilja?

On 9. 10. 2022. at 14:10, elementary said:

Kako mi je drago što primili dva gola posle odbitka ,neka se opet namuvaju svi u 16 smile.png
Trpaj :)

Dao ih Gobeljathumb_ops-top-10-memes-highlander-540624

Ako Miloje vaskrsne porodi Gobelju kao desnog beka fudbalera, onda :smiley_hail:

Ne brini, tesko da ce se to desiti.

Ali dok ovako igra, nek potraje...

Još ne znam da li Miloje 2 smrdi ili miriše, zadnje utakmice govore da se stanje popravlja na terenu, možda baš zbog spektakularnog oporavka desne strane sa Gobeljom što je vratilo i Erakovića na fabrička podešavanja prirodnu štopersku poziciju! Ova nova formula Milojeve igre će imati ozbiljan test u četvrtak, bod u gostima bio bi kapitalan dobitak. 

Sledece 2 utakmice ne smemo izgubiti nikako. Realno je da uzmemo 4 boda, a sa 2 bi bili u problemu.

ma kakav crni kragujevac da vam uzme bod, to je u domenu sf-a

a tri boda?

On 10. 10. 2022. at 7:36, kud u maglu Simoviću said:

ma kakav crni kragujevac da vam uzme bod, to je u domenu sf-a

a tri boda?

Misle na Evropu, kumse. Linglong se podrazumeva.

Kanga produzio ugovor do 2025