Bright Billy Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Rekao sam vec danas, svako ko kupi kartu ima pravo da reaguje kako mu je volja, stadioni i sluze da se ljudi izduvaju malo. Ja sam sinoc smatrao da su zasluzili aplauz za trud i zato sam im aplaudirao. Neko je smatrao da su zasluzili zvizduke pa im je zvizdao. To je sve potpuno normalno. Al normalno je i da sam igracima drazi ja, koji ih ohrabrujem i imam razumevanja za situaciju u kojoj se nalaze, od nekog ko ih pljuje i kanali. Dakle nema tu nikakvih skrivenih agendi, spaljenih automobila i slicnih stvari, stvar je prosta da prostija ne moze biti... @Plajvi 1
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 Ja ne bi isao tako daleko da proglasim Gajica neverovatnim, ali u poslednjih 10-ak godina, koji desni bek je bio bolji od njega? Sto pokazuje kakav izbor igraca ima Zvezda (i ne samo Zvezda) za desnog beka uzimajuci u obzir budzet kojim klub raspolaze.
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 (edited) 21 minutes ago, Plajvi said: @Bright Billy... A i zvizduci su dosli kao posledica kontinuiranih sranja i losih predstava. Dragovicu niko ne bi zvizdao kad bi izasao, to sam siguran, Sanogou i Benu isto. Siguran sam da bi se Pankovu i Gobeljicu takodje zvizdalo. Zvizdalo se one sezone mislim Jovancicu i Kanjasu... Zvizdi se Srnicu jer je pokretna pizdarija i Kataiu jer njegov body language govori da ga zabole i da se ne cima dovoljno. I juce tokom tekme sam to pisao, covek je vise hodao i stajao nego trcao, to nisam video od Milijasa na ovamo ... Ovo spada u domen the truth in the eye of beholder. Ja mislim da se cima vise nego obicno jer mu ne ide i pokusava na silu da kompenzuje nedostatak forme. Edited September 9, 2022 by Dimitrije 2
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) @Bright Billy ... I vodi u tom smeru da ce im na evrotekme (za koje svi u sustini i zive, i igraci i navijaci i simpatizeri™) dolaziti isto ljudi koliko i protiv Cajetine. Apsolutno su nepotrebne, neodgovorne i bezobrazne te izjave igraca, ne shvataju (ili ne prihvataju) da od njihove igre zavisi reakcija publike. Kad im sledeci put dodje niko, nece imati ko ni da aplaudira kad urade nesto dobro. Ako maznu Trabzon tamo, opet ce im doci 50k na Ferencvaros, do njih je, to prosto tako funkcionise. Oni su zasluzni sto je protiv Makabija bio pun stadion, oni su krivi sto je juce bilo 10-15k praznih mesta. A ako je pisanje ovde na forumu tacno, bilo bi i jos dosta manje ljudi, govorilo se da su karte deljene sakom i kapom Nego smo i mi i oni navikli da pobedjujemo i ispunjavamo ambicije pa se razmazili i jedni i drugi, a to se ne resava ovako. A moguce je i da neki od nasih igraca lose reaguju na pritisak punog stadiona i lakse igraju u gostima Kljucna stvar koju nisam ispratio - da li se timu zvizdalo sa bocnih tribina posle tekme, ili samo ovoj dvojici kad su bili zamenjeni? I ja mislim da je tim odigrao bolje nego sto sam ocekivao i da rezultat nije realan, pre je bila tekma za 2-1 ili 1-1, nego za 0-1, moze se samo reci - jbg. Ne znam sta da mislim o ambicijama u evrokupovima, ako izvucemo X ili dobijemo u Turskoj, zivi smo, pa sta bude. I Monako sam mislio da je bomba, pa nije. Edited September 9, 2022 by Plajvi
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 17 minutes ago, John Coltrane said: Ali veću težinu nosi ovaj post kada si video da je Monako izašao u najjačem sastavu minus Embolo. Kockarski rečeno odradio si dvoznak. Daleko smo od prolaza ili ispadanja iz grupe samo u vremenskom kontekstu, jednostavno odigrali smo tek 1 meč. U drugom meču u grupi je domaćin Ferenc igrao sa igračem manje 80minuta i pobedio Trabzon sa 3:2. Ništa nije isključeno. Trebalo je da citiras celu raspravu, to je bila sprdnja na racun igranja Golovina. Ti Rusi, Cesi i i ostali Slovaci vole da nam ga metnu vise nego 'leba da jedu. Do pre nekoliko dana nisam ni znao ko igra za Monako, niti sam znao ko je Embolo. Prvi i pretposlednji put sam ih ove godine gledao protiv PSG-a da vidim kako igraju i govno mi se smrzlo. Poslednji put sam ih gledao juce. Mi smo gotovo sigurno ispali jucerasnjim porazom, mozemo da se zavaravamo do sutra ali dzabe. Dobar je ovo tim ali ja vise nemam trunke poverenja u njega i mislim da smo blizi tome da se svlacionica raspadne nego da proigramo. Ovaj tim je formiran da ga vodi ili neko sa velikom harizmom ili neki mudonja od trenera sa velikom reputacijom, ti sam za sebe odluci u koju od te dve kategorije spada Milojevic.
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 Monako je bomba, ali je igra Zvezdinog tima ucinila tu bombu bezopasnom tokom veceg dela utakmice. Neki su pisali da igraci Monaka nisu mnogo zapinjali, ali ja bih pre rekao da im igraci Zvezde nisu dali da se razmahnu.
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Mislim da se preteruje sa pričom o puštanju ljudi za dž. Svako ko dolazi van Beograda zna koje su gužve na autoputu i uvek se nagleda svih živih tablica iz celog regiona na kolima koja su puna navijačkih obeležja. Skoro ste pisali na temu koliko se za Zvezdu navija i navijalo u EX YU. Ja sam prvi put u životu, za 30 godina odlazaka na stadion, zakasnio na jednu tekmu, sad protiv Rendžersa, ušli smo tek posle našeg gola, znači oko 15-20min, ali smo morali da očitamo kartu. Jedino kad Marakana nije bila puna je ona druga sezona LŠ kad se Terza malo zaigrao sa cenama karata.
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) 4 minutes ago, John Coltrane said: Mislim da se preteruje sa pričom o puštanju ljudi za dž. Svako ko dolazi van Beograda zna koje su gužve na autoputu i uvek se nagleda svih živih tablica iz celog regiona na kolima koja su puna navijačkih obeležja. Skoro ste pisali na temu koliko se za Zvezdu navija i navijalo u EX YU. Ja sam prvi put u životu, za 30 godina odlazaka na stadion, zakasnio na jednu tekmu, sad protiv Rendžersa, ušli smo tek posle našeg gola, znači oko 15-20min, ali smo morali da očitamo kartu. Jedino kad Marakana nije bila puna je ona druga sezona LŠ kad se Terza malo zaigrao sa cenama karata. Sinoc je bilo nesto preko 40.000 ljudi protiv verovatno najbolje ekipe koju cemo ove godine ugostiti na Marakani a cene su ovoga puta bile izuzetno popularne. Da su svi platili kartu opet je to isuvise malo za ovakvu utakmicu. Edited September 9, 2022 by harper
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 3 minutes ago, harper said: Embolo Odlican bio na EP prosle godine, nisam znao da je presao iz Gladbaha vamo. Bas se videlo protiv Velsa i Turaka da je jak k'o konj i zajeban, meni on bolji i od Seferovica i Gavranovica
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 2 minutes ago, harper said: ....... Mi smo gotovo sigurno ispali jucerasnjim porazom, mozemo da se zavaravamo do sutra ali dzabe. Dobar je ovo tim ali ja vise nemam trunke poverenja u njega i mislim da smo blizi tome da se svlacionica raspadne nego da proigramo. Ovaj tim je formiran da ga vodi ili neko sa velikom harizmom ili neki mudonja od trenera sa velikom reputacijom, ti sam za sebe odluci u koju od te dve kategorije spada Milojevic. I ja mislim da smo odsvirali prolecnu sezonu u LE. Mozda uspemo da se domognemo treceg mesta za sta bi nam trebalo 9 poena, sto je prilicno tesko jer bi morali da pobedimo tri puta i jedan od ta tri puta na strani. Ako budemo izgubili u NP, mislim da cemo u tom slucaju da fulamo i titulu. Ja sam izgubio veru u ovaj tim i vise bi me iznenadili dobri rezultati nego kiksevi.
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 8 minutes ago, Dimitrije said: I ja mislim da smo odsvirali prolecnu sezonu u LE. Mozda uspemo da se domognemo treceg mesta za sta bi nam trebalo 9 poena, sto je prilicno tesko jer bi morali da pobedimo tri puta i jedan od ta tri puta na strani. Ako budemo izgubili u NP, mislim da cemo u tom slucaju da fulamo i titulu. Ja sam izgubio veru u ovaj tim i vise bi me iznenadili dobri rezultati nego kiksevi. Ma, ja to procenjujem iz nezadovoljstva zbog toga kako je uprava razjebala tim zbog sopstvene zarade. Nisam gledao utakmicu u Budimpesti juce a tek nakon gledanja te utakmice bi mozda moglo da se proceni kakve su nam sanse.
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 16 minutes ago, harper said: Trebalo je da citiras celu raspravu, to je bila sprdnja na racun igranja Golovina. Ti Rusi, Cesi i i ostali Slovaci vole da nam ga metnu vise nego 'leba da jedu. Do pre nekoliko dana nisam ni znao ko igra za Monako, niti sam znao ko je Embolo. Prvi i pretposlednji put sam ih ove godine gledao protiv PSG-a da vidim kako igraju i govno mi se smrzlo. Poslednji put sam ih gledao juce. Mi smo gotovo sigurno ispali jucerasnjim porazom, mozemo da se zavaravamo do sutra ali dzabe. Dobar je ovo tim ali ja vise nemam trunke poverenja u njega i mislim da smo blizi tome da se svlacionica raspadne nego da proigramo. Ovaj tim je formiran da ga vodi ili neko sa velikom harizmom ili neki mudonja od trenera sa velikom reputacijom, ti sam za sebe odluci u koju od te dve kategorije spada Milojevic. Ma, uvek je lako napisati "samo sam se šalio". Posle PSG-Monako kažeš da će nas "ubiti kao granom" (opet u duhovitom tonu) i daš kratak opis (dobar) ekipe kao jeben skupine profesionalaca. Al ajde, nema potrebe za cepanjem dlake, imaš moje izvinjenje pošto nisam ispratio celu rasrpavu juče. Mene fascinira to vaše oduševljenje Stankovićem kao trenerskim magom i ovo što piše Dimitrije da u slučaju poraza kod NP mi gubimo titulu Aman zaman LingLong je zaključan, sve i da sutra smene AV mi uzimamo titulu i idemo u LŠ direktno.
Bright Billy Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Izjednacena je grupa totalno, na kraju ce par bodova da razdvaja prvog i cetvrtog. Plus je tu i faktor ekstremno zgusnutog rasporeda koji nama i madjarima daje blagu prednost zbog slabijih domacih prvenstava... 1
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Ma, uvek je lako napisati "samo sam se šalio". Posle PSG-Monako kažeš da će nas "ubiti kao granom" (opet u duhovitom tonu) i daš kratak opis (dobar) ekipe kao jeben skupine profesionalaca. Al ajde, nema potrebe za cepanjem dlake, imaš moje izvinjenje pošto nisam ispratio celu rasrpavu juče. Mene fascinira to vaše oduševljenje Stankovićem kao trenerskim magom i ovo što piše Dimitrije da u slučaju poraza kod NP mi gubimo titulu Aman zaman LingLong je zaključan, sve i da sutra smene AV mi uzimamo titulu i idemo u LŠ direktno. Ne znam na koga mislis kad kazes "vi", ja uopste ne mislim da je Stankovic nekakav trenerski mag. Trenerski magovi od aktivnih su Klop, Gvardiola, Karlito, Murinjo, Negelsman, Bijelsa, Ten Hag i tu se negde zavrsava moja lista. Cak ne mislim da je Stankovic dovrsen trener ali mislim da moze da postane ako prestane da budalesa tim emocionalnim ispadima kojima od sebe pravi sprdnju. Inace mi se dopalo ono sto je pokusao sa Zvezdom ali nije ovo zemlja da se u njoj igra "bez osiguraca".
Milosh76 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Malo ste pozurili sa "gotova sezona u Evropi" ajde makar da sacekamo da prodje Trabzon ili prva protiv Ferencvarosa. Mi kao treci idemo u Ligu Konferencija, a kao prvi i drugi u LE. Imamo sasvim dovoljno utakmica da skupimo dovoljno bodova za prolaz. I pre utakmice sa Monakom niko nije ocekivao da cemo ih dobiti, a na terenu uopste nismo izgledali lose. Pa makar oni odigrali sa 50% snage... Ako izvucemo bod/3 protiv Turaka otvara nam se put ka LE, a cak i da izgubimo, imamo sanse za LK. 2
Recommended Posts