harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, Dimitrije said: Ja bih mu ponudio onoliko koliko i CSKA i time bih resio problem desnog beka. Mozda je to bila cena da se udje u grupnu fazu LS. Nema teorije da bi Gajicu moglo toliko da se ponudi a da se ne napravi lavina kod drugih igraca. Prosto nije realno. Za toliku platu moze da se dovede duplo bolji igrac od Gajica ali za to treba imati sportskog direktora, skauting sluzbu i najvaznije, poslovnu politiku kluba. Nije Gajic jedini desni bek na svetu koji bi igrao u Zvezdi za 800.000, za tu platu mozes da dovedes 95% desnih bekova koji igraju, recimo, u Italiji. Gajic ne vredi ni tih 500 hiljada a mi ionako ne znamo kako bi protiv Makabija tim izgledao sa njim na desnom beku. Uostalom, nismo mi ispali zbog toga sto je Erakovic lose igrao na desnom beku. 4
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 (edited) Mozda, ali cinjenica je da je Gajic trenutno starter u klubu koji je trenutno drugi na tabeli premijerne ruske lige koja je jaca od lige u kojoj igra Zvezda. Sto se tice "lavine kod drugih igraca", ja bih takvu lavinu zaustavio pitanjem: 'Da li neko od vas moze da igra desnog beka kao Gajic ili bolje od njega?' Erakovic nije igrao lose protiv Makabija ali je njegovo ucesce u napadu, narocito u Haifi bilo skromno. Sa Gajicem u timu, Bukari bi imao znatno bolju podrsku i manje bi se trosio. Uzgred, Stankovic je trazio Mitrovica i dobio ga. Prema tome, dobio je bar petoricu dobrih igraca (Bukari, Kvanga, Milunovic, Pesic i Mitrovic). Nedostajali su mu desni bek, zadnji vezni, i jos jedan dobar spic. Usao je u konflikt sa Sanogom pre nego je osigurao da ce dobiti adekvatnu zamenu za njegovu poziciju. Trebalo je da dobije jakog spica da se kvalifikovao za LS (o tome je LeBron pisao). Odrekao se Gajica jer je pogresno procenio Picinija. Prema tome, Stankovic ima znacajnog udela sto je ovaj tim nedovrsen. Edited September 9, 2022 by Dimitrije 1
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Vratio sam se par stranica u nazad, vidim da se Milojević naziva "budalom" i "gubitnikom" iako je došao da vadi kestenje iz vatre u trenutku kad smo ispali iz LŠ, pri tom bez završenog Adoa i krštenog desnog beka, a samo par dana pred derbi i očiglednim rasulom u svlačionici. Ipak je pobednički komentar da "Pešić nije igrač koji odgovara ovom sistemu" (isti argument korišćen za oteranog Ohija). Čak se Stankoviću nudi povratak. Sreća pa se nisu ostvarila nadanja pojedinaca da Monako odvali Zvezdu na sred Marakane....
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 9 minutes ago, John Coltrane said: Vratio sam se par stranica u nazad, vidim da se Milojević naziva "budalom" i "gubitnikom" iako je došao da vadi kestenje iz vatre u trenutku kad smo ispali iz LŠ, pri tom bez završenog Adoa i krštenog desnog beka, a samo par dana pred derbi i očiglednim rasulom u svlačionici. Ipak je pobednički komentar da "Pešić nije igrač koji odgovara ovom sistemu" (isti argument korišćen za oteranog Ohija). Čak se Stankoviću nudi povratak. Sreća pa se nisu ostvarila nadanja pojedinaca da Monako odvali Zvezdu na sred Marakane.... Pitanje je koliko je to sreca. Bodove smo izgubili i sa 0:1 kao sto bismo ih izgubili sa 0:3, igraci su se zamalo potukli nasred terena u poluvremenu, krenulo je postrojavanje navijaca u "za i protiv kluba" kolone, krenulo je cak i zvizdanje igracu kao sto je Aleksandar Katai. Svaka cast svakome ko nalazi neki silver lining u svemu ovome ali ja stvarno nisam ocekivao na ovom forumu da nam se prepricavaju saopstenja "Delija". Nema potrebe, citali smo originalnu verziju.
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ma siguran sam da igraci ne misle u sustini to sto govore, nego se simpatizera™ ne plase, i ne moraju da gledaju popisani u zemlju ispred zapada i istoka kad odigraju nereseno
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 21 minutes ago, Dimitrije said: Mozda, ali cinjenica je da je Gajic trenutno starter u klubu koji je trenutno drugi na tabeli premijerne ruske lige koja je jaca od lige u kojoj igra Zvezda. Erakovic nije igrao lose protiv Makabija ali je njegovo ucesce u napadu, narocito u Haifi bilo skromno. Sa Gajicem u timu, Bukari bi imao znatno bolju podrsku i manje bi se trosio. Gajic je ogranicen igrac, za platu od 800 hiljada je mogao da se nadje mnogo bolji igrac bez problema. To sto on igra u CSKA je savrseno nebitno, neka igra i neka mu je sa srecom, ne bi dobio 800 hiljada u Zvezdi da je duplo bolji igrac. Katai, Ivanic, Kanga, Bukari, Borjan, nijedan od njih nema toliku platu u Zvezdi. Mislite da bi oni slegli ramenima i ne bi pravili probleme da Gajic dobije debelo vecu platu od njih. Covek ne vredi taj novac i ne treba se previse baviti time, nije ni prvi ni poslednji koji je otisao zbog vece plate. Nije problem u tome sto je on otisao, problem je sto nasa genijalna uprava nije na vreme nasla zamenu. Pokusavali su na toj poziciji da ispregovaraju coveka cija cena je 4.5 miliona, valjda im niko nije rekao da izmedju 500.000 i 4.5 miliona postoji neki raspon unutar kojeg moze da se dovede gomila kvalitetnih igraca.
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Gajic i Davidovac ne bi videli CSKA ni u snovima da situacija™ nije kakva je 1
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, Plajvi said: Ma siguran sam da igraci ne misle u sustini to sto govore, nego se simpatizera™ ne plase, i ne moraju da gledaju popisani u zemlju ispred zapada i istoka kad odigraju nereseno Ja sam potpuno siguran da misle i razumem zasto tako misle. Dali su sve od sebe i dobili zvizduke za koje opravdano smatraju da ih nisu zasluzili, mislim na Dragovica i Milunovica. Borjan je retardiran, to je drugo. Dragovic pogotovo dolazi iz kulture u kojoj se igracu aplaudira kad da sve od sebe i verovatno mu je tesko da shvati da neko kao sto je Katai dobije zvizduke sa tribina posle svega sto je postigao u Zvezdi. Njima je Sever utociste u kojem nalaze podrsku kako god da se utakmica zavrsi jer ne znaju o kakvom majndsetu se radi i koliko ce tom istom Severu trebati da ih napljuje kad dobiju signal od Terzica da je doslo vreme za to. 1
Dimitrije Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 2 minutes ago, harper said: Gajic je ogranicen igrac, za platu od 800 hiljada je mogao da se nadje mnogo bolji igrac bez problema. To sto on igra u CSKA je savrseno nebitno, neka igra i neka mu je sa srecom, ne bi dobio 800 hiljada u Zvezdi da je duplo bolji igrac. Katai, Ivanic, Kanga, Bukari, Borjan, nijedan od njih nema toliku platu u Zvezdi. Mislite da bi oni slegli ramenima i ne bi pravili probleme da Gajic dobije debelo vecu platu od njih. Covek ne vredi taj novac i ne treba se previse baviti time, nije ni prvi ni poslednji koji je otisao zbog vece plate. Nije problem u tome sto je on otisao, problem je sto nasa genijalna uprava nije na vreme nasla zamenu. Pokusavali su na toj poziciji da ispregovaraju coveka cija cena je 4.5 miliona, valjda im niko nije rekao da izmedju 500.000 i 4.5 miliona postoji neki raspon unutar kojeg moze da se dovede gomila kvalitetnih igraca. Tacno je da se nisu mnogo trudili da dovedu zamenu za Gajica jer je Picini bio projektovan kao starter sve do zavrsetka utakmice sa Zenitom u Sociju gde smo gledali pravi fijasko nekadasnjeg reprezentativca Italije. Posle toga Picini donosi odluku o raskidu ugovora i napusta klub. Koliko je jos vremena bilo ostalo da se nadje bek koji bi bio spreman da igra utakmice za kvalifikaciju u LS? A bekova na trzistu nema bas mnogo.
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) 18 minutes ago, harper said: Pitanje je koliko je to sreca. Bodove smo izgubili i sa 0:1 kao sto bismo ih izgubili sa 0:3, igraci su se zamalo potukli nasred terena u poluvremenu, krenulo je postrojavanje navijaca u "za i protiv kluba" kolone, krenulo je cak i zvizdanje igracu kao sto je Aleksandar Katai. Svaka cast svakome ko nalazi neki silver lining u svemu ovome ali ja stvarno nisam ocekivao na ovom forumu da nam se prepricavaju saopstenja "Delija". Nema potrebe, citali smo originalnu verziju. Bitna je razlika kada te neko ponizi i razbije ubedljivim rezultatom na svom terenu i kada izgubiš minimalno sa bele tačke individualnom greškom jednom igrača dobro nam poznatih kvaliteta. Sa igrom od juče imaš čemu da se nadaš- kontra/zicer Bukarija, prečka Kange, slobodnjak Kataia gde je lopta bila na samoj liniji, pa i onaj šut glavom Dragovića/Milunovića. Sa druge strane Monako nije puno kreirao, imali su Badiašilea koji je tek za drugi start sa ledja dobio žuti karton i to u prvih 20min. A kansije je mogao da dobije i drugi žuti. Opet pišem po utisku sa stadiona, nisam gledao meč u reprizi. Delovali smo ako ne kao bolji a ono sigurno kao ravnopravan protivnik. Pominje se i penal za nas, to nisam uopšte video, ne mogu da komentarišem. Ti si pročitao sastav i prokomentarisao "jao šta će da nam naprave" - nemoj mi reći da se bar za trenutak nisi izenadio što se tvoje slutnje nisu obistinile? Pretpostavljam da su se svi vodili utiskom tekme PSG-Monako koja je bila potpuno drugi padež. edit: Vezano za igrače i zvižduke. Ne vidim ikakvu potrebu da se nekom aplaudira ako to nije zaslužio zbog stare slave™ ili da se neko izviždi ako odigra loše ili se ne trudi na terenu. Pri izlasku Srnića naš (C) je gestikulirao ka celom stadionu da tapšu i da prestanu sa zvižducima što je još više razbesnelo navijače pa su pojedini počeli da psuju i njega (okidač je valjda ona izajava da nisu pravi navijači oni koji krive Pavkova posle Makabia). Dakle to šta pričaju igrači i pišu navijači ne bi trebalo da bude čak ni vredno pomena na ovom topiku. Edited September 9, 2022 by John Coltrane
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, Dimitrije said: Tacno je da se nisu mnogo trudili da dovedu zamenu za Gajica jer je Picini bio projektovan kao starter sve do zavrsetka utakmice sa Zenitom u Sociju gde smo gledali pravi fijasko nekadasnjeg reprezentativca Italije. Posle toga Picini donosi odluku o raskidu ugovora i napusta klub. Koliko je jos vremena bilo ostalo da se nadje bek koji bi bio spreman da igra utakmice za kvalifikaciju u LS? A bekova na trzistu nema bas mnogo. Sasvim dovoljno. Normalni klubovi imaju spremljen skauting i za dva dana pronadju adekvatnog igraca. Pa, taj Vesovic kojeg su kao gledali bi peske dosao iz Karabaga da su mu ponudili pola od onog sto su nudili Gajicu. 800 hiljada o sezoni je zavidna plata u fudbalu. Naravno, ja ne kazem da bismo sa tim igracem prosli Makabi jer ne znam, kao sto ne znam ni da li bismo prosli Makabi sa sve neverovatnim Gajicem, cije domete smo imali prilike da vidimo u Zvezdinom dresu. Ali kad se unapred podele pare od projektovanog ulaska u LS onda nema para ni za Vesovica, ni za Adoa, ni za koga. Ima samo para za dovodjenje trenera koji ce da izjavi da je srecan postojecim rosterom jer taj i ne dolazi za pare nego za referencu koja ce da mu pogura karijeru. Zato mi danas gledamo u timu Srnica i Veljka Nikolica, sutra cemo u Pazaru Gobeljica i tako.
Bright Billy Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) 17 minutes ago, Plajvi said: Ma siguran sam da igraci ne misle u sustini to sto govore, nego se simpatizera™ ne plase, i ne moraju da gledaju popisani u zemlju ispred zapada i istoka kad odigraju nereseno Masis loptu totalno. Juce su igraci dosli ispred severa koji ih je bodrio i aplaudirao im. Nista tu nije na silu, momci su zeljni podrske, pokusavaju da podignu formu i prijao im je aplauz. Ne razumem sta vi ovde ocekujete, da kazu super je sto nam zapad zvizdi i kanali nas? Nadjite mi jednog profesionalnog spotistu na svetu kojem to prija pa ako je fudbaler daj obavezno da ga dovedemo u zvezdu; zapad centar ne pita za cenu... Edited September 9, 2022 by Bright Billy 2
harper lee Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Bitna je razlika kada te neko ponizi i razbije ubedljivim rezultatom na svom terenu i kada izgubiš minimalno sa bele tačke individualnom greškom jednom igrača dobro nam poznatih kvaliteta. Sa igrom od juče imaš čemu da se nadaš- kontra/zicer Bukarija, prečka Kange, slobodnjak Kataia gde je lopta bila na samoj liniji, pa i onaj šut glavom Dragovića/Milunovića. Sa druge strane Monako nije puno kreirao, imali su Badiašilea koji je tek za drugi start sa ledja dobio žuti karton i to u prvih 20min. A kansije je mogao da dobije i drugi žuti. Opet pišem po utisku sa stadiona, nisam gledao meč u reprizi. Delovali smo ako ne kao bolji a ono sigurno kao ravnopravan protivnik. Pominje se i penal za nas, to nisam uopšte video, ne mogu da komentarišem. Ti si pročitao sastav i prokomentarisao "jao šta će da nam naprave" - nemoj mi reći da se bar za trenutak nisi izenadio što se tvoje slutnje nisu obistinile? Pretpostavljam da su se svi vodili utiskom tekme PSG-Monako koja je bila potpuno drugi padež. Pre utakmice sam napisao da mi smrdi da ce biti "scenario Bordo", taj scenario se zamalo ostvario. Zao mi je sto cu ja biti taj koji ce ti ovo reci ali mi smo se posle sinocnjeg poraza otprilike oprostili od prolaska iz grupe, mozda zabodemo Ligu Konferencija ako bas budemo imali srece. Tako da nemamo mi cemu da se nadamo, osim da ce Terzic pokupovati vecinu utakmica do kraja u domacoj ligi i dovuce se do titule. Od Evrope smo se oprostili jos pre nego sto je Srnic po treci put odlucio da treba da izgubimo evropsku utakmicu.
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 @Bright Billy Stvar je u tome sto zapad i istok za razliku od severa uglavnom (ima izuzetaka naravno u oba smera, da ne bude da generalizujem) dodje da gleda fudbal Idite majstori igrajte za Bochum ako ne mozete da zivite i igrate bez blanko podrske i ne mozete da nosite pritisak Mozda preterujem i ne vidim dobro, ne kazem... ali me nervira ta podela, prvo Borjan sad i ovi. Apsolutno se ne slazem da Zvezdu vise voli neko ko peva od mene koji sedim u fotelji i kritikujem kad mislim da nesto ne valja. Milion sam puta isto tako pohvalio kad mislim da valja A i zvizduci su dosli kao posledica kontinuiranih sranja i losih predstava. Dragovicu niko ne bi zvizdao kad bi izasao, to sam siguran, Sanogou i Benu isto. Siguran sam da bi se Pankovu i Gobeljicu takodje zvizdalo. Zvizdalo se one sezone mislim Jovancicu i Kanjasu... Zvizdi se Srnicu jer je pokretna pizdarija i Kataiu jer njegov body language govori da ga zabole i da se ne cima dovoljno. I juce tokom tekme sam to pisao, covek je vise hodao i stajao nego trcao, to nisam video od Milijasa na ovamo Ne kazem, mozda je povredjen, mozda opet ima zdravstvenih problema, ali onda ne treba da igra, frustrijajuce ga je gledati takvog i negativna reakcija publike je normalna, nema tu juce. 1
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 14 minutes ago, harper said: Pre utakmice sam napisao da mi smrdi da ce biti "scenario Bordo", taj scenario se zamalo ostvario. Zao mi je sto cu ja biti taj koji ce ti ovo reci ali mi smo se posle sinocnjeg poraza otprilike oprostili od prolaska iz grupe, mozda zabodemo Ligu Konferencija ako bas budemo imali srece. Tako da nemamo mi cemu da se nadamo, osim da ce Terzic pokupovati vecinu utakmica do kraja u domacoj ligi i dovuce se do titule. Od Evrope smo se oprostili jos pre nego sto je Srnic po treci put odlucio da treba da izgubimo evropsku utakmicu. Ali veću težinu nosi ovaj post kada si video da je Monako izašao u najjačem sastavu minus Embolo. Kockarski rečeno odradio si dvoznak. 23 hours ago, harper said: Gledam sastav Monaka. Jaoj sta ce da nam naprave. Daleko smo od prolaza ili ispadanja iz grupe samo u vremenskom kontekstu, jednostavno odigrali smo tek 1 meč. U drugom meču u grupi je domaćin Ferenc igrao sa igračem manje 80minuta i pobedio Trabzon sa 3:2. Ništa nije isključeno. 2
Recommended Posts