MeanM@ Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ozbiljne razine debilizmaDa li je iko ikad, u istoriji fudbala, na svim kontinentima, od krpenjaca jos, napravio penal na dve uzastopne utakmice?Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1
Miljenko Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Sudije bas vole da sude penale protiv nas (na stranu to ko ga je napravio). 1
harper lee Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 I evo ga faktor Srnic. Ne znam koliko puta treba ovako nesto da se desi da bismo oterali iz ekipe ovakve likove. Milojevic je vec morao da menja, sad ce naravno da uvodi igrace kad budemo jurili rezultat.
elementary Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Srnic i Gobelja ,ne zna se ko više sranja napravio u zadnjih 5 godina.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
dacha Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ja vise ne mogu da verujem da je to slucajno. Niko nije ovoliko glup. 1
Barrister Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 minute ago, Miljenko said: Sudije bas vole da sude penale protiv nas (na stranu to ko ga je napravio). Pa ne može da se ne svira penal zato što je glupo napravljen.
MeanM@ Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Koja je fora i dalje sa ovim jalovim balon kornerima/centarsutevima?Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Bogotac Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 sve vidi onaj gore jebalo te ovo drvo,milojevicu
Dimitrije Posted September 8, 2022 Author Posted September 8, 2022 Izgubicemo utakmicu zbog totalne gluposti. Srnic se ziv jede, ali jedemo se i mi zbog njega i to ne prvi put.
Recommended Posts