John Coltrane Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 4 minutes ago, Milosh76 said: Nije Kanga promasio nego Lukovic, dali klincu da sutne da digne samopouzdanje i on promasio. U pravu si, Kanga mi je ostao u glavi zbog penala protiv Surdulice. U svakom slučaju poruka Ohiju je bila jasna.
Milosh76 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Bilo bi sjajno da prodaju Pavkova, pa da ostanu Ohi i Pesic, mislim da bi to mnogo bolje funkcionisalo nego sa Pavkovim. Jos kad bi imali nekog klinca centarfora, gde bi nam bio kraj. 2
kralj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Dovoljni bi bili Pešić i klinac. Ja ne znam kada će do nas stići informacije o tome sa koliko špiceva npr. Čelsi, Real ili Siti ulaze u ozbiljnu sezonu, a ovi naši gomilaju iako igraju značajno manje utakmica, em imaju 5 puta manje reprezentativaca, em igraju 70% revijalnih utakmica koje bi dobili sve i da Koltrejn, Miloš i ljkra igraju napred. Mada, znamo i zašto gomilaju, to fudbala nije ni videlo.
Bright Billy Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, Milosh76 said: Nije Kanga promasio nego Lukovic, dali klincu da sutne da digne samopouzdanje i on promasio. Borjan - Erakovic, Dragovic, Milunovic, Rodic - Kanga, Kangva Ivanic - Katai, Bukari i Pesic... tesko da moze bolje od ovoga. I ja mislim da ce ovaj tim da pocne...
adasevic Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 5 hours ago, John Coltrane said: U pravu si, Kanga mi je ostao u glavi zbog penala protiv Surdulice. U svakom slučaju poruka Ohiju je bila jasna. Nema tu poruke... Kanga izvodi penale kod nas. Dali su klincu i to je ok. Sta, kao Ohiju bi bas bilo vazno da da gol sa penala? Njemu su potrebni golovi iz igre. I da je dobio da sutira i dao gol, ne bi nista posebno time potigao, dok bi u slucaju promasaja dodatno ubio samopouzdanje... Inace, Ohi se povredio na pocetku priprema, propustio iste, Pavkov se nametnuo i doveden je Silja. Ja verujem da ce jedan od njih da ode (Pavkov verovatno) i da ce Ohi da povrati samopouzdanje i poziciju u timu. Nesto slicno je i sam izjavio u nekom intervjuu neki dan. 1
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Kad se vec pominje Lekovicev penal, trebao ga je izvesti stalni izvođač, a ne da se pravi cirkus u tom trenutku. Ako je to Kanga, onda on da puca bio rezultata 0-0, ili 4-0.
Ros Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 uz dobrog asistenta, sto pesic jeste, ohi ce proigrati. boaci je imao najbolju sezonu kod nas kad je igrao uz pesica 1
Milosh76 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Umesto koga da igraju i Pesic i Ohi?Mi imamo zacementirana 4 igraca u navali, Bukari kao peti i ostaje centralni napadac samo.Sent from my 21081111RG using Tapatalk
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Ma kakva dva centarfora, i ovaj jedan nam je zapravo više pivot point za ove ostale strelce i napadače koji trpaju
SmudgeYorkshire Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Kad se vec pominje Lekovicev penal, trebao ga je izvesti stalni izvođač, a ne da se pravi cirkus u tom trenutku. Ako je to Kanga, onda on da puca bio rezultata 0-0, ili 4-0. Svaka čast Kangi kako je to riješio protiv Radnika u petak jer je opet Borjan trčao sa gola ko sumanut da odredi ko će šutati penal, a Kanga mu samo rutinski pokazao prstom na sebe i okrenuo se prema golu. 1
Dimitrije Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 Ohi je igrac koji je svoj golgeterski potencijal dokazao igrajuci u norveskoj ligi, sto je za respekt. U Zvezdi je taj potencijal nagovestio na utakmicama u toku zimskih priprema kao i na pocetku prolecnog dela sezone. Posle toga igrao je sve slabije, imao duge periode bez postignutog gola i/ili asistencije. Na terenu je delovao neuklopljen u sistem igre i cesto smotan. Odlican u petercu, slab izvan kaznenog prostora, los kada je ledjima okrenut ka protivnickom golu, iako visok, nije se istakao u duel igri. Letnje pripreme je poceo povredom sto je jos vise poigorsalo njegov status i trenutno je zakucan za klupu za rezerve i igra u rezervnom timu. Postoje opravdanja za Ohijevo slabo izdanje u Zvezdi, period prilagodjavanja, povrede, kovid, nedovoljna saradnja sa igracima (Katai). Medjutim, sam on kaze da mora vise da radi na treninzima i da se nametne. Na utakmicama rezervnog tima (gde ne igra Katai) on je jos uvek neprimetan. Na dve utakmice, rezervni igraci su protiv nizerazrednih protivnika postigli 9 golova a da Ohi nije doprineo ni jednom od tih ogolova. Dozvolio je da ga jedan prakticno otpisan spic, Pavkov, istisne iz startne postave i sto je najgore po Ohija, Pavkov se trenutno namece golovima i asistencijama. Uz to, stigao je i novi spic, Pesic, koji je bolji od obojce. Mozda bi prodaja Pavkova pruzila Ohiju vise prilika da zaigra, ali ja nisam ubedjen da bi prodaja Pavkova u ovom trenutku bila bolje resenje od prodaje Ohija. Uostalom, po medijima se suska da Zvezda i dalje trazi spica. 1
ZSNj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 10 hours ago, Milosh76 said: Jedini minus u timu je Gobeljic, kad bi tu igrao makar neko nivoa Ninkova, bili bi mnogo mirniji i jaci. Makar nivo Ninkova? Ninkov je svojevremeno bio kapiten, najbolji igrac ekipe a mozda i lige u to doba. 1
Ratamahatta Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 9 hours ago, Milosh76 said: Bilo bi sjajno da prodaju Pavkova, pa da ostanu Ohi i Pesic, mislim da bi to mnogo bolje funkcionisalo nego sa Pavkovim. Jos kad bi imali nekog klinca centarfora, gde bi nam bio kraj. Pre ce Mocin Pezo otici nego on 1
kralj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 I meni deluje da su Gobelja, Pavkov i Srnić ispod nivoa ostalih igrača koji pucaju na startnu postavu. Ostalo je otprilike taj nivo borbe za treće mesto u CL - nekad će biti i za drugo, nekad fenjer od prvog do zadnjeg kola. Šteta je što nije doveden bolji napadač, neki profil i kvalitet Boaćija iz prvog mandata. To bi bio značajni timski apgrejd. A što se formacije tiče, ja bih uvek držao Sanogoa i četvoricu pozadi. Doduše, ja se od prvog dana grozim tih formacija sa 3 u zadnjoj liniji, pa je dobrim delom i do toga.
Dimitrije Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 Sanogo po potrebi. Ako igramo protiv favorita ili ako branimo povoljan rezultat iz prve utakmice, onda ima smisla da Sanogo bude u startnoj postavi. U protivnom, Sanogo ulazi u igru tek kada smo postigli zadovoljavajuci rezultat. Koliko je on dobar u odbrambenoj fazi igre, toliko usporava igru u tranziciji. Jednu nogu uopste ne moze da koristi, nema tehniku, nema pas. On je razarac a ne graditelj.
Recommended Posts