Jump to content

fk prtzn 2022/23

Featured Replies

bravo duljaj. s tvojim izmenama si uspeo da ne stvorimo niti jednu sansu, a ovi su mogli da nas potope.

ugusio se u pusenju vucicevog kurca dabogda, zajedno sa onim dvojcem koji te postavio

Cetvrto mesto je sasvim dobar rezultat za partije koje smo prikazivali ove sezone

Bice to mnogo bolje sa nadjom u novoj sezoni

Ajde zatvaraj sezonu pa da cujemo naredbe sa Andrica za iducu sezonu da vidimo da li ima smisla da se gleda...

Osim ako..... 👊

Edited by mozzer

• Author

jbt i ovde je bio zabranjen ulazak na stadion gledaocima sa oznakama fk partizan

:ph34r:

Sve cemo mi to negde platiti,epsko gazenje po jednom klubu kakvo nisam mislio da cu videti,a video sam i vas kk i nas kk i fk,ovo je novi nivo.

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt i ovde je bio zabranjen ulazak na stadion gledaocima sa oznakama fk partizan

:ph34r:

Nije prvi put....????

• Author
31 minutes ago, Constantin said:

Nije prvi put....????

kažnjeni su zbog onog ispada na čuki, tsc i vojvodina bez organizovanih navijača

sad ako ja dođem iz bg u ns na utakmicu, mogu da uđem, al ne ako imam majicu fk partizan

jbt

al je lepo čuti da i uz to veći aplauz pri izlasku na teren dobiju gosti

Osvojili smo najvise bodova za nacionalni koef i empaticno i smekerski ustupili direktne grupne faze kolegama, a mi i drugi najveci, novosadski smekeri Vosa, u dalji rad rad i samo rad (Lenjin) ovog leta. Avangarda  sta drugo. E to je Beogradski!

Edited by DCI Banks

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kažnjeni su zbog onog ispada na čuki, tsc i vojvodina bez organizovanih navijača

sad ako ja dođem iz bg u ns na utakmicu, mogu da uđem, al ne ako imam majicu fk partizan

jbt

al je lepo čuti da i uz to veći aplauz pri izlasku na teren dobiju gosti

10 hours ago, Constantin said:

Nije prvi put....????

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/superliga/tsc-zabranio-grobarima-dolazak-na-mec-tsc-partizan/2023050110384378117

https://hotsport.rs/2015/08/10/zabranjeno-za-grobare-novosadani-odredili-gde-je-na-karadordu-zabranjen-ulaz-navijacima-partizana/

https://www.sd.rs/clanak/fk-radnicki-stop-za-navijace-partizana-13-05-2016       

Šta je bio povod, druga je priča---

• Author

pri tom su drugi i treći link vesti za utakmice iz ‘15 i ‘16

daleko od toga da pricamo o :inn: al je ovo bukvalno žigosanje onih malobrojnih fudbalskih navijača, da ne ulazimo ko je i kako je instalirao one koji su dovodili do svega. ima na slikama iz pančeva od pre neki dan

Jadna sezona i uspešan kraj iste. Na bljeskove je moglo da se vidi koliko je potentna ova ekipa kad može i hoće (i kad je plaćena).

Avaj za domaće blato i sve što je pratilo ovu sezonu dobili smo po nosu. Da se saberemo i da se vidi kako se mora ponizan biti.

Čestitke Čuki i TSC-u vidi se razlika u motivaciji kad nemas za vratom omču.

Od sledeće sezone ne očekujem ništa. Još jedan tavor i iščekivanje nekog Mijatovića i slično.

36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pri tom su drugi i treći link vesti za utakmice iz ‘15 i ‘16

daleko od toga da pricamo o :inn: al je ovo bukvalno žigosanje onih malobrojnih fudbalskih navijača, da ne ulazimo ko je i kako je instalirao one koji su dovodili do svega. ima na slikama iz pančeva od pre neki dan

Jel sam ja na pogrešnoj strani napisao post ili ovde, a iz nekog razloga mi je obrisan...pošto ne vidim razlog, a i nema obrazloženja ????

Taman posla da sam hteo da uvredim nekog, pogotovu ne KumS-a, a cenim da je post bio više samokritičan ????

• Author

evo ga gore

tri posta iznad, ako na taj misliš

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

evo ga gore

tri posta iznad, ako na taj misliš

Ne...bio je još jedan. Evo, reportovao sam se...pa objasniće mi, valjda :thumbsup:

• Author

napiši opet

:fantom:

il mi pošalji na pm

Guest
This topic is now closed to further replies.