Ted Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 (edited) mi imamo, kao vrlo realnu, mogućnost da pogubimo sve do kraja. ne zbog kvaliteta, koga imamo više nego dovoljno za ovu ligu, već zbog toga što je tim urnisan, pre svega u domenu psihologije, samopouzdanja itsl. nekakav impuls ne može da dođe od uprave koju, sada već otvoreno, uopšte ne interesuje šta će biti sa klubom. ne može da dođe ni od trenera, koji nije dorastao situaciji u kojoj se nalazi. a kako je informacija da je podržao ovu upravu na poslednjoj skupštini, red je i da podeli sudbinu svojih miljenika i da se tutnja što dalje i što pre. kao i sva slična paščad i paraziti koji izjedaju umirući organizam. jedino je moguće da se igrači, po principu "uradi sam" ili "sam svoj majstor" organizuju i probaju da dostojanstveno privedu kraju ovu agoniju. među njima se jedino mogu pronaći oni kojima je stalo do kluba. Edited April 20, 2023 by Ted 3
Ted Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) iskreno, ni ja.....mada realno nije preterano ni bitno, sve su to manifestacije našeg trenutnog položaja. a u majčici Srbiji jedan od omiljenih sportova jeste "dokazivanje" nad nemoćnima. ne znam dal je ikada postojala država u kojoj je stanovništvo u tolikom procentu (kao) religiozno, a da pri tome aktivno ignoriše, ne prihvata, izruguje se, ili u najboljem slučaju ne razume, bilo koju zapovest koja od Boga dolazi. tako kažu knjige. mada ni sa knjigama isti ti ne stoje najbolje. blago rečeno. Edited April 21, 2023 by Ted
shimpu Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Prekosutra opet igramo protiv Cukarickog u gostima. Zna li neko da li je dozvoljeno prisustvo publike?
DCI Banks Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Nakon sinocne nove izjave ovog zvalavog imbecila treba mirno privesti stvari kraju, nista ne zaboraviti i cekati... Edited April 21, 2023 by DCI Banks 2
cedo Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 i jedno i drugo je za deponiju zato sam tamo i okacio sve te masturbacije
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2023 Author Posted April 21, 2023 4 hours ago, shimpr said: Prekosutra opet igramo protiv Cukarickog u gostima. Zna li neko da li je dozvoljeno prisustvo publike? nije suspendovana su oba stadiona. i tzv derbi je bez publike
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2023 Author Posted April 21, 2023 32 minutes ago, DCI Banks said: Nakon sinocne nove izjave ovog zvalavog imbecila treba mirno privesti stvari kraju, nista ne zaboraviti i cekati... a onda u skladu sa zanatom 2
shimpu Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Nije fer prema zvezdinim navijacima da ne mogu da dodju na derbi. Zbog cega oni da ispastaju jer su grobari pravili sranja 5
Lord Stef Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 U danasnjoj epizodi "jbt gde mi ode vreme" mali Diego Moreira danas potpisao za Chelsea. 6
napadaj Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Više od 14 godina je prošlo od onog derbija kad mu je Vašington spustio loptu, a kao da je bilo pre 3-4 sezone. 1
Recommended Posts