Svemir Zeka Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 23 minutes ago, Patty Lee said: @Moća Jesu to ove??? Jesu, ima i druga varijanta....kako sam propustila
Patty Lee Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Jao bre imaju i bele Spoiler (spojler da se kums ne stresira, šta ću) Ovo treba da se reklamira po bilbordima a ne skrnava JK
Mil@n Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 42 minutes ago, Patty Lee said: Jao bre imaju i bele Hide contents (spojler da se kums ne stresira, šta ću) Ovo treba da se reklamira po bilbordima a ne skrnava JK Tike bolje od pola što su forumaši kačili. 3
Tihajeza Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Ide reklama-akcija za cirkularnu testeru za metal, samo danas 5k dinara. Mom tati čežnjivo zasjale oči kao mom šestogodišnjaku za novi Lego. U Lidlu u 10 ujutru naravno ni komad. Ne da je bilo mesto, pa prazno jer se prodale. Nego nisu ni izneli taj proizvod. Jer je sutra redovna cena 7k.
Arkadija Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Videla sam te patike u četvrtak, užasnije su uživo nego na slici. Nego, što je sve poluprazno tamo? Suhomesnato sve sam krš,nema uobičajenih proizvoda, sirevi isto, plus cene kao da su pozlaćeni. Akcija je na Italijanske proizvode, a njih samo u tragovima. Jaja nema, jedino je sladoleda bilo, inače bih bila jako ljuta i nezadovoljna.
Recommended Posts