Ras Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 6 minutes ago, munze said: jesi mejlom ili si isao u poresko na opstini gde je nekretnina? Odneo. 1
mlatko Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Odneo mejl:Napredno:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 to se zove klasichan kanal komunikacije sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 @slepa živana stiglo komplet rešenje u sanduče na e-upravi, na onoj "moja lpa" aplikaciji ništa 1
jms_uk Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Kod moje mame jos nije Poslednje je ono obavestenje od pre par nedelja.
laser lotus Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Hvala eUpravi što mi je email adresu kojom sam se već par godina logovao proglasila nepostojećom. Nakovanj bi pokvarili.
gospa buba Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 stigo porez u papiru. jej.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Filozof manijak Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Prvi put se susrećem sa situacijom da se neko raduje kad mu stigne rešenje o porezu.
zorglub Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Sviđa mi se kako sam opušten glede isticanja LK. Ionako nosim torbu, ima i džep za pasoš taman. Jedino me, kad se setim, ona poruka iz banke brine - traže da donesem novu čim je izvadim.
gospa buba Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Prvi put se susrećem sa situacijom da se neko raduje kad mu stigne rešenje o porezu. nije znachajno veci, ako uopshte, nego proshle godine. mada je i bez toga skandalozan, ali navika chini chuda. mislila sam da ce susedna preskupa nekretnina da nas zakolje, ali nije josh. djecesh vece radosti sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
arheolog1981 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Radosti euprave. Podneo zahtev za ličnu kartu i pasoš... ličnu nisam mogao produžiti jer ističe za 35 dana a ne može se produžiti ako je duže od 30 do isticanja. Vratio se kući da ponovo zakažem termin... prekoračili ste maksimalan dozvoljen broj ezakazivanja za zadati period. 10 dana šaljem poruke na sve moguće platforme euprave i tek danas dobijem odgovor da se ne može podneti zahtev 30 (radnih) dana nakon prvog zahteva.Sent from my DN2103 using Tapatalk 3
papapavle Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Probaj drugu lokaciju, meni je upalilo sa Vračarom (nakon što me Stari grad pedalirao na 30 dana zbog prijave koju nisam ni sabmitovao do kraja).
arheolog1981 Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Da, druga lokacija bi prošla ali sam ja iz Rume. Pre nije moglo da se to odradi u Sremskoj Mitrovici recimo već samo tamo gde si prijavljen. Nemojte mi reći da sam se džabe cimao do Rume a u SM radim već godinama Sent from my DN2103 using Tapatalk
JozoMujica Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 On 7.6.2022. at 12:59, Filozof manijak said: Prvi put se susrećem sa situacijom da se neko raduje kad mu stigne rešenje o porezu. Zasto, pa porez znaš da svakako moraš da platiš (i da umreš, nista više ne moraš), a kad stigne rešenje bar imaš za šta da se uhvatiš, po njemu platiš i računaš da ces imati papirni (jer se takav jedino kod nas priznaje) dokaz da si platio koliko su rekli i da ne treba da po osnovu kamate na neizmirene obaveze od 0,97 RSD izvršitelju daš kuću, kola, najstarije dete, najmlađe kuče i dva litra krvi.
Recommended Posts