slepa živana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 4 hours ago, El Guapo said: Koliko ja razumem, oni šalju obaveštenja poštom (ide dosta kilavo), a preko euprave možeš da ga vidiš nešto ranije. Nije fazon bez računa -50din, pa da ne šalju ko se prijavio za digitalno. nisam sigurna. kad si registrovan na e upravu stigne ti mejl da ti je rešenje u sandučetu na e upravi i ako ga ne preuzmeš u roku od 10 dana smatraće se da ti je uručeno. tako piše.
kud u maglu Simoviću Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 @slepa živana imaš forumski ausvajs da to istražiš i obavestiš forum refundiraćemo ti sredstva što je preteklo od servera, samo priloži račun sa qr codom i pib-om foruma 1
slepa živana Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @slepa živana imaš forumski ausvajs da to istražiš i obavestiš forum refundiraćemo ti sredstva što je preteklo od servera, samo priloži račun sa qr codom i pib-om foruma ovako stoje stvari, ja jurim dva rešenja za brata, jedno je na voždovcu a drugo u staroj pazovi. pisala sam juče voždovcu na one mejlove što nam je linkovao holden i oni su mi odmah odgovorili da još nisu izrađena rešenja, ali ne i da li će biti moguće da mi pošalju na mejl. s druge strane pisala sam i st. pazovi i ona mi je odgovorila jutros, poslala mi je rešenje u atačmentu, originalni dokument kakav smo ranije dobijali poštom. dakle, piši na [email protected] i zamoli ih da ti pošalju rešenje u atačmentu. On 16.5.2022. at 21:43, jms_uk said: Ja platih proslu godinu prvo malo unapred, posle po resenju - a sad kad se ulogovah, videh da je ova godina pocela sa dugom od 134 dinara nemam pojma kako i odakle. On 16.5.2022. at 21:45, kud u maglu Simoviću said: bio sam u minusu 88,88 dinara ja plaćam majci porez u grockoj. za celu godinu je manje od 2000 dinara. trenutno stanje je 375 minus na ime kamate. rekla bih da je ovde po sredi neko pilićarenje velikih razmera.
gospa buba Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Koliko ja razumem, oni šalju obaveštenja poštom (ide dosta kilavo), a preko euprave možeš da ga vidiš nešto ranije. Nije fazon bez računa -50din, pa da ne šalju ko se prijavio za digitalno.koga euprava primeti kao registrvanog korisnika, taj nece dobiti reshenje u papiru. kolko ja znam, neka josh neko potvrdi. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
El Guapo Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Meni je stizalo iz katastra, za porez još uvek čekam.
levi Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 sad sam skinuo rešenje sa e-uprave, crveni se da imam dve poruke, dvaput su poslali rešenje pošto ga prvi put nisam preuzeo kad su poslali, 12.5.
slepa živana Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 7 minutes ago, levi said: sad sam skinuo rešenje sa e-uprave, crveni se da imam dve poruke, dvaput su poslali rešenje pošto ga prvi put nisam preuzeo kad su poslali, 12.5. mislim da prvo ide samo poruka da proveriš stanje na lpa.gov.rs, a u drugoj poruci šalju rešenje
Ras Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 35 minutes ago, gospa buba said: koga euprava primeti kao registrvanog korisnika, taj nece dobiti reshenje u papiru. kolko ja znam, neka josh neko potvrdi. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Imam i pdf i dostavljeno rešenje prošle godine. Možda će ove promeniti?
gospa buba Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 mene mrze ochigledno [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
slepa živana Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 drugovi, jel vam se pojavljuju na lpa.gov.rs neka zaduženja za nekretnine koje ste prodali pre više decenija?
Ras Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 29 minutes ago, gospa buba said: mene mrze ochigledno ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Možda si oslobođena plaćanja poreza? 22 minutes ago, slepa živana said: drugovi, jel vam se pojavljuju na lpa.gov.rs neka zaduženja za nekretnine koje ste prodali pre više decenija? Ne, ali sam imao problem te vrste pre ovih kreativnih industrija, kada mi je stigla opomena za poreski dug za nekretninu za period za koji više nije bila u mom vlasništvu. Slučajno znam da je stan u međuvremenu promenio još vlasnika. Dostavio sam poreskoj upravi kupoprodajni ugovor (valjda samo to) kao dokaz, pa je na taj način problem rešen. 1
Milosh76 Posted May 18, 2022 Author Posted May 18, 2022 Platite preko QR koda sa starog resenja cifru koju god hocete i procice bez problema.
El Guapo Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Imam već duže vreme običan nalog preko emaila, i sada sam u pošti dobio parametre za Consent ID. Istalirao sam app, uneo ID korisnika i reg kod i šta dalje, stoji mi nešto "preuzimanje zahteva" i "nema zahteva na čekanju". Kako se sada logujem? Izgleda da mi šalteruša nije upisala dobar email, dala mi je papir sa paramtrima i kao poslaće i na email, ali ništa mi nije stiglo, a ujedno mi email nije ni registrovan, pa ne mogu da se logujem.
laser lotus Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Ukucaš svoj email na eUpravi i onda bi trebalo da na telefonu dobiješ notifikaciju vezanu za ConsentID aplikaciju - otvoriš je i imaš opciju da odobriš logovanje ili da odustaneš (ogromni zeleni i crveni taster u mobilnoj aplikaciji, trebalo bi da ti se odmah otvori taj ekran, bez da ga juriš kroz aplikaciju).
munze Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 5 hours ago, Ras said: Možda si oslobođena plaćanja poreza? Ne, ali sam imao problem te vrste pre ovih kreativnih industrija, kada mi je stigla opomena za poreski dug za nekretninu za period za koji više nije bila u mom vlasništvu. Slučajno znam da je stan u međuvremenu promenio još vlasnika. Dostavio sam poreskoj upravi kupoprodajni ugovor (valjda samo to) kao dokaz, pa je na taj način problem rešen. jesi mejlom ili si isao u poresko na opstini gde je nekretnina?
Recommended Posts