Milosh76 Posted April 2, 2023 Author Posted April 2, 2023 Da budem precizan, stiglo mi je za NBG, a za Palilulu nije jos. 1
jms_uk Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Da budem precizan, stiglo mi je za NBG, a za Palilulu nije jos.Da, moja mama je na Paliluli, i njeno eSanduce je prazno. Sent from my iTelephone using Tapatalk
slepa živana Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 hour ago, jms_uk said: Da, moja mama je na Paliluli, i njeno eSanduce je prazno. Sent from my iTelephone using Tapatalk ako odeš na lpa.gov.rs sa istim korisničkim imenom i lozinkom kao za e-upravu, mislim da tamo već stoji suma koja treba da se plati. može i onlajn. ja sam platila početkom marta, već je stajao iznos.
jms_uk Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 49 minutes ago, slepa živana said: ako odeš na lpa.gov.rs sa istim korisničkim imenom i lozinkom kao za e-upravu, mislim da tamo već stoji suma koja treba da se plati. može i onlajn. ja sam platila početkom marta, već je stajao iznos. Izgleda da sam opet pomesao porez na nekretnine sa ovim licnim? Nema ni tamo nista novo, osim prve placene rate u 2023...
slepa živana Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 13 minutes ago, jms_uk said: Izgleda da sam opet pomesao porez na nekretnine sa ovim licnim? Nema ni tamo nista novo, osim prve placene rate u 2023... šta je lični? na zaradu?
gospa buba Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 2 hours ago, slepa živana said: ako odeš na lpa.gov.rs sa istim korisničkim imenom i lozinkom kao za e-upravu, mislim da tamo već stoji suma koja treba da se plati. može i onlajn. ja sam platila početkom marta, već je stajao iznos. nekom da nekom ne. nama stiglo, starim roditeljima ne josh.
jms_uk Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Just now, gospa buba said: nekom da nekom ne. nama stiglo, starim roditeljima ne josh. Mozda prvo salju radnom narodu, pa tek ona penzionerima...
gospa buba Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 nemam pojma, kad je papir, njima prvo dodje papir, jer su stariji 1
Jimmy Kowalski Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Moja keva penzioner dobila u esanduce jos pre mesec dana. Doduse ona je u NS, pa su tamo mozda azurni.. Meni na NBG stiglo pre neki dan.
Milosh76 Posted April 3, 2023 Author Posted April 3, 2023 Mozda prvo salju radnom narodu, pa tek ona penzionerima...Salju po opstinama, porezi su vezani za opstine, zato NBG salje, a Palilula ne. Verovatno zavisi u od broja ljudi, nekretnina, velicine opstine, brzine rada poreznika u opstinama...
Frank Pembleton Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 BTW, meni na NBG još nije stiglo.Doduše, ja sam negde u avgustu predao za "promenu podataka" pa možda zbog toga.......shiit has hit the fan.
slepa živana Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 9 hours ago, gospa buba said: nekom da nekom ne. nama stiglo, starim roditeljima ne josh. mojoj majci za stari grad je stiglo u e-sanduče ovih dana, a za grocku nije još, ali na lpa je bio neki iznos u onoj opciji za plaćanje još početkom marta, kada nije bilo još nijednog rešenja. ti iznosti se poklapaju sa prošlogodišnjim ratama pa sam tako i platila kako je stajalo. dalje od toga nemam kapacitet da razumem.
đorđe geprat Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 ja samo odem u opštinu s prošlogodišnjim rešenjem i pitam kol'ko sam dužan. samo mi u životu fali još jedno pamćenje korisničkog imena i lozinke. neću digializaciju, hoću kanalizaciju. 2
radisa Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 (edited) Podneo danas u pola 2, elektronski, zahtev za uverenje da nemam poreski dug na imovinu, u pola 3 mi već bilo spremno... A piše 5 dana da se čeka... Edited May 23, 2023 by radisa
Recommended Posts