banatjanin Posted November 6 Posted November 6 48 minutes ago, Klara said: Restoran Maslina. ✔ Nas dvoje smo uzeli krostine sa vrganjima i testeninu. Mnooogo mi se dopao kolač sa smokvama i čokoladom, kao i ceđeni sok, miks ananasa, maline i narandže. Porcije bi mogle biti veće. Maslina je divna, sjajno kuvaju, odlična su ekipa, vinska karta topić, a cene su im više nego fer 1
Shan Jan Posted November 6 Posted November 6 Eto ti ga na a meni je vecito delovao kao neki precenjeni fenseraj i nikad nisam usao iako zivim tu.
Klara Posted November 6 Posted November 6 44 minutes ago, Shan Jan said: iako zivim tu. Oke, neću ni ja više tamo da idem.
banatjanin Posted November 7 Posted November 7 11 hours ago, Shan Jan said: Eto ti ga na a meni je vecito delovao kao neki precenjeni fenseraj i nikad nisam usao iako zivim tu. ovo večito mi je upalilo lampicu, pa shvatam da sam promašio ceo fudbal ja sam mislio na Jasminu A Maslinu iz Novog Sada, koja radi tek par meseci kao pravi restoran (pre toga kao neki popu - up u stanu), pa teško da "večito" deluje precenjeno nije mi bilo indikativno ni što je tema Beogradski restorani izvinite, posebno @Klara eto sada povoda da overim i NBG Maslinu, taman jer i ja stanujem nedaleko 1
kud u maglu Simoviću Posted November 7 Posted November 7 (edited) 11 hours ago, Shan Jan said: iako zivim tu. 12 minutes ago, banatjanin said: i ja stanujem nedaleko prolazim min jednom mesečno tu jer mi je frizer u toj zgradi deluje kao fenseraj e čekam da @banatjanin overi Edited November 7 by kud u maglu Simoviću 1
Klara Posted November 7 Posted November 7 39 minutes ago, banatjanin said: ja sam mislio na Jasminu A Maslinu iz Novog Sada, koja radi tek par meseci Čula sam za njih, pa je identičan nesporazum bio kad je rečeno da idemo u "Maslinu". Kad smo stigli, nisam prepoznala NS. : D Iskreno verujem da je Jasmina A Maslina bolja.
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Kako je krenulo jos ce da padne jedno PPP okupljanje u nesudjenoj Maslini. 1
BojanaJok Posted November 7 Posted November 7 19 hours ago, Klara said: Restoran Maslina. ✔ Nas dvoje smo uzeli krostine sa vrganjima i testeninu. Mnooogo mi se dopao kolač sa smokvama i čokoladom, kao i ceđeni sok, miks ananasa, maline i narandže. Porcije bi mogle biti veće. I ja htedoh da pohvalim da je jako ukusno i da bi porcije mogle biti veće (ili povoljnjije :D). 1 1
Klara Posted November 7 Posted November 7 O, da, povoljnije svakako. Ono nije za svaki dan (preteruju). :/ Ali imali smo neki povod i eto...
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 A pa onda moj initial assessment nije bio toliko pogresan
ZokiAsov Posted November 7 Posted November 7 Super je maslina, hrana skroz korektna, sveden meni, pristojan personal. Pre nekih godinu dana su pazarili pec za pice, na prvo kusanje mi se nije nesto posebno svideloaali svaki sledeci put je bilo dobro. Posto su u prethodnoj inkarnaciji bili vajn bar imaju dobar izbor vina Jedino sto moze da zasmeta su ponekad neke glave iz insaiderovih dokumentaraca i advokati iz okolnog suda 1 1
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Da, to zadnje je bio i moj osecaj. Nagledao sam se maseratija i slicnih kola parkiranih ispred. Jos je tu odma sud, sve ti je jasno. 1
Recommended Posts