Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

U grmecu se popravila klopa il sam se istripovao? Bas mi je bio mamac za turiste. Godinama nisam usao. Solidna becka i ok moravska 

Posted

Jeste, promenili su kuvara prošle godine i sad je sve neuporedivo bolje. Naleti četvrtkom ili petkom oko 12-1, imaju strašne praseće bajadere.

• Hvala 2
Posted

Ja sam naleteo kad je bila bajadera Hana Adrović

• Wub 1
Posted

Kafana Merak, na Senjaku, na mestu gde je bio W sushi. Od onih upeglanijih mesta, bez gvozdena pegla/naćve/sitan vez kiča.

Konobar 'nako, klopa uglavnom top. Moravska zakiva, pirotska peglana osrednja, ovčija stelja jako dobra, lebac topao i domaći. Sukana pita bogata, ne premasna, debljih kora. Beli sirevi, ovčiji i koziji, masni, zreli, odlični.

Švajsovani ćevap solidan, pljeska odlična. 

Dobra i sočna starinska oblatna na kraju.

Cca 25e po glavi, po rakija i pivo.

Vratiću se.

• +1 5
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Prijatno iznenadjenje danas - kineski restoran u Radničkoj. Kuvar Kinez, velike porcije i hrana ne pliva u soja sosu.

Spoiler

IMG_4950.thumb.jpeg.2bb907472d862337c8806ca5dca1e074.jpegIMG_4953.thumb.jpeg.b021d13632f471cb8f671c2b98978b1d.jpeg

Posted (edited)

pod lozom ima par noviteta na meniju.

moravka iz furune je najbolje prasece pecenje koje sam jeo u poslednjih bar 5 godina, ako ne i vise.

jagnjece bajadere (zaboravih kako se stvarno zove jelo) u demiglas sosu sa aromatizovanim pireom. ja nesto nisam fan jagnjetine koja nije sa raznja, ali ovo je bas ozbiljno jelo, vrhunski!

pohovani mozak i beli bubrezi na par nacina ce morati da sacekaju neku narednu posetu.

pola kile pecenja, porcija jagnjetine, pecena ljuta, kupus salata, kilo belog, kilo sode, 2 kafe, kadaif, ispod 6000 dinara. 

za subotnji rucak valja rezervisati par dana unapred, posto ja to nisam uradio, sedeo sam za zokijevim stolom. :)

edit

e da, kad se zvezde poklope imaju i kokoreci, koji izuva iz cipela.

Edited by nenad
  • +1 2
  • Hvala 2
Posted

Mi smo jeli te bajadere (evo ni ja ne mogu sa setim tacnog naziva), repove, mandzu, papke, pihtije i salatice i naravno onaj proprzeni masni zacinjeni lebac. Repovi su me oduvali mada je sve bilo dobro. Jedini "problem" je sto je hrana bas jaka tako da je najpametnije izbeci predjelo i nalivati se kiselom. Od ranije su mi i kobasice ostale u secanju.

Cene su smesne ako uporedis sa ostalim restoranima u BGu. Zoki je car. 

Posted

Primećujem da se ovde najviše cene veliki komadi mesa. Nikakav fajn brekfasting ili dajning ili nedajbože nešto na čačkalicu. :fantom:

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Boksi said:

Primećujem da se ovde najviše cene veliki komadi mesa. Nikakav fajn brekfasting ili dajning ili nedajbože nešto na čačkalicu. :fantom:

nisu kod zokija porcije ogromne, ali je hrana uglavnom jaka (bar ono sto ja jedem), pa zaista nije preporucljivo uzimati i predjelo i glavno jelo, ako neces da se usvinjis. najpametnije je za vece drustvo uzeti par predjela i par glavnih jela i to je onda ok. mada ja radije ili ostanem na predjelu ili ga preskocim skroz.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, nenad said:

nisu kod zokija porcije ogromne, ali je hrana uglavnom jaka (bar ono sto ja jedem), pa zaista nije preporucljivo uzimati i predjelo i glavno jelo, ako neces da se usvinjis. najpametnije je za vece drustvo uzeti par predjela i par glavnih jela i to je onda ok. mada ja radije ili ostanem na predjelu ili ga preskocim skroz.

Mislila sam na topic, ali hvala za info svakako :D

• Haha 1
Posted

Juče svratili u Piatakiu na Novom Beogradu, kod Novakovog restorana. Sve je bilo dobro, a jeo sam samo povrće, sireve i malo hleba, pošto sam posle išao u Grmeč na mesinu. :D  Zapečena feta, hleb sa maslinovim uljem i belim lukom, tzatziki, paradajz i sir u patlidžanu, neka dobra salata sa crnim maslinama i ne sećam se čime još, baš valjano. Ovi moji su jeli i piletinu, kažu da je super.

• Wub 1
Posted

Mondijal cevapi u Kestenu su i dalje vrhunski. Cene skoro pa predratne. Osetno nize od ostalih kafana tog ranga

Posted

“Devetka”, Košutnjak.

Volim baštu njihovu.

Šopska odlična.

Grilovano povrće odlično.

Ćuretina u sosu od pečuraka prilično djonasta.

Nisam srećna.

Muž kaže da su ćevapi ok.

Posted

Meni je bolji Rubin, nedaleko odatle.

• +1 3
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1