Tsai Posted October 1 Posted October 1 U grmecu se popravila klopa il sam se istripovao? Bas mi je bio mamac za turiste. Godinama nisam usao. Solidna becka i ok moravska
napadaj Posted October 1 Posted October 1 Jeste, promenili su kuvara prošle godine i sad je sve neuporedivo bolje. Naleti četvrtkom ili petkom oko 12-1, imaju strašne praseće bajadere. 2
banatjanin Posted October 1 Posted October 1 Kafana Merak, na Senjaku, na mestu gde je bio W sushi. Od onih upeglanijih mesta, bez gvozdena pegla/naćve/sitan vez kiča. Konobar 'nako, klopa uglavnom top. Moravska zakiva, pirotska peglana osrednja, ovčija stelja jako dobra, lebac topao i domaći. Sukana pita bogata, ne premasna, debljih kora. Beli sirevi, ovčiji i koziji, masni, zreli, odlični. Švajsovani ćevap solidan, pljeska odlična. Dobra i sočna starinska oblatna na kraju. Cca 25e po glavi, po rakija i pivo. Vratiću se. 5 1 1
Boksi Posted October 5 Posted October 5 Prijatno iznenadjenje danas - kineski restoran u Radničkoj. Kuvar Kinez, velike porcije i hrana ne pliva u soja sosu. Spoiler
nenad Posted October 6 Posted October 6 (edited) pod lozom ima par noviteta na meniju. moravka iz furune je najbolje prasece pecenje koje sam jeo u poslednjih bar 5 godina, ako ne i vise. jagnjece bajadere (zaboravih kako se stvarno zove jelo) u demiglas sosu sa aromatizovanim pireom. ja nesto nisam fan jagnjetine koja nije sa raznja, ali ovo je bas ozbiljno jelo, vrhunski! pohovani mozak i beli bubrezi na par nacina ce morati da sacekaju neku narednu posetu. pola kile pecenja, porcija jagnjetine, pecena ljuta, kupus salata, kilo belog, kilo sode, 2 kafe, kadaif, ispod 6000 dinara. za subotnji rucak valja rezervisati par dana unapred, posto ja to nisam uradio, sedeo sam za zokijevim stolom. edit e da, kad se zvezde poklope imaju i kokoreci, koji izuva iz cipela. Edited October 6 by nenad 2 2
Shan Jan Posted October 6 Posted October 6 Mi smo jeli te bajadere (evo ni ja ne mogu sa setim tacnog naziva), repove, mandzu, papke, pihtije i salatice i naravno onaj proprzeni masni zacinjeni lebac. Repovi su me oduvali mada je sve bilo dobro. Jedini "problem" je sto je hrana bas jaka tako da je najpametnije izbeci predjelo i nalivati se kiselom. Od ranije su mi i kobasice ostale u secanju. Cene su smesne ako uporedis sa ostalim restoranima u BGu. Zoki je car.
Boksi Posted October 6 Posted October 6 Primećujem da se ovde najviše cene veliki komadi mesa. Nikakav fajn brekfasting ili dajning ili nedajbože nešto na čačkalicu. 1
nenad Posted October 6 Posted October 6 2 minutes ago, Boksi said: Primećujem da se ovde najviše cene veliki komadi mesa. Nikakav fajn brekfasting ili dajning ili nedajbože nešto na čačkalicu. nisu kod zokija porcije ogromne, ali je hrana uglavnom jaka (bar ono sto ja jedem), pa zaista nije preporucljivo uzimati i predjelo i glavno jelo, ako neces da se usvinjis. najpametnije je za vece drustvo uzeti par predjela i par glavnih jela i to je onda ok. mada ja radije ili ostanem na predjelu ili ga preskocim skroz. 2
Boksi Posted October 6 Posted October 6 5 minutes ago, nenad said: nisu kod zokija porcije ogromne, ali je hrana uglavnom jaka (bar ono sto ja jedem), pa zaista nije preporucljivo uzimati i predjelo i glavno jelo, ako neces da se usvinjis. najpametnije je za vece drustvo uzeti par predjela i par glavnih jela i to je onda ok. mada ja radije ili ostanem na predjelu ili ga preskocim skroz. Mislila sam na topic, ali hvala za info svakako 1
napadaj Posted October 6 Posted October 6 Juče svratili u Piatakiu na Novom Beogradu, kod Novakovog restorana. Sve je bilo dobro, a jeo sam samo povrće, sireve i malo hleba, pošto sam posle išao u Grmeč na mesinu. Zapečena feta, hleb sa maslinovim uljem i belim lukom, tzatziki, paradajz i sir u patlidžanu, neka dobra salata sa crnim maslinama i ne sećam se čime još, baš valjano. Ovi moji su jeli i piletinu, kažu da je super. 1
Delija67 Posted October 6 Posted October 6 Mondijal cevapi u Kestenu su i dalje vrhunski. Cene skoro pa predratne. Osetno nize od ostalih kafana tog ranga
Boksi Posted October 10 Posted October 10 “Devetka”, Košutnjak. Volim baštu njihovu. Šopska odlična. Grilovano povrće odlično. Ćuretina u sosu od pečuraka prilično djonasta. Nisam srećna. Muž kaže da su ćevapi ok.
Recommended Posts