Barti66 Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 3 hours ago, foto said: jel to ona reka gde odela i kompleti djipaju po astalima ili oni dalje uz dunav? Ta je samo Reka a ova je Bela, i nije Zmn već NBgd 1
napadaj Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Jedno nama Banaćanima jako bitno pitanje - gde je najbolja supa u Beogradu? Pileća ili juneća, svejedno, samo da ima ukus kao prava domaća supa, a ne kao voda u kojoj je neko oprao noge.
Barti66 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Gorepomenuta BReka ima sasvim solidnu teleću čorbu (ako i čorbe dolaze u obzir), to je prvo što mi pada napamet a da je solidnog kvaliteta u posl vreme...recimo vrlo proizvoljna ocena 7,5 od 10. Ima jačinu, ima mesa, povrća...dobar balans, sve je tu. Može naravno i bolje ali za rest ponudu sasvim zadovoljavajuća.
Ras Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 U Luna parku intervju sa Nevenom koja stoji iza Đumbira: Ranije sam gotovo svakodnevno kolima prolazio pored i pitao se kakvo je ovo hipstersko mesto? Sada mi je žao što nisam svratio, iako ne idem u tu školu.
napadaj Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Bio u Manufakturi pre neki dan. Blah, ništa specijalno. 1
*edited by mod Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Pizza majstor iz Pietre osvojio prvo mesto na takmičenju za tradicionalnu pizzu u Napulju. Pizza mu je stvarno odlična a Margarita i Marinara su vrlo jeftine. One koje su "modernije" su skuplje.
zorglub Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 8 hours ago, *edited by mod said: Pizza majstor iz Pietre osvojio prvo mesto na takmičenju za tradicionalnu pizzu u Napulju. Pizza mu je stvarno odlična a Margarita i Marinara su vrlo jeftine. One koje su "modernije" su skuplje. Osim ukoliko porcije nisu za svetogorske isposnike, cene sa sajta mi deluju ok?
*edited by mod Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 9 hours ago, zorglub said: Osim ukoliko porcije nisu za svetogorske isposnike, cene sa sajta mi deluju ok? Pizza je samo jedna veličina i manja nego prosečna ali stvarno je odlična i lagano bi mogao da bude i u Napulju.
chikaminda Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Boka, pljeska cevapi rebarca rakija sve bez greške. 4
Frank Pembleton Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Otvoren RadničkiProđoh pre neki dan i baš pomislio vidi ovo radi........shiit has hit the fan.
Lezilebovich Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 (edited) Zaboravio sam kad je bio pozar, ali radila je pre 2 nedelje edit: ipak sam bio pre 3 nedelje, ne pre 2 ... Edited July 17, 2022 by Lezilebovich 1
*edited by mod Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 2 hours ago, Peter Fan said: Jel radi Bela Reka nakon pozara? Radi, sve u 16 bio sam juče. Preporuka za butkicu u kajmaku. 1
Recommended Posts