May 23, 20222 yr On 22.5.2022. at 11:48, napadaj said: Srpska kafana u Svetogorskoj. Potvrda. Prilično mesine bude u porciji.
May 23, 20222 yr On 9.5.2022. at 21:22, kud u maglu Simoviću said: u taboru su, dal ponedeljkom, dal sredom imali čorbast pasulj bolji nisam jeo od jenea, svakako treba proveriti dal im je i dalje na meniju ja sam ga jeo pre 5-6 godina e da, ima ga i u onom merkatorovom ekspres restoranu “karavan” jako je dobar, taj sam već jeo pre par nedelja Valjalo bi savatati Milorada Roganovića po FB i ostale pasuljske akademike gde sada imaju redovna zasedanja.
June 3, 20222 yr Pominju sistem ventilacije... Realno, Bela reka ima deo sa otvorenim plamenom, ako nije redovno održavan a zakon kaže max na 6 meseci, (moguće da je čak i smanjeno na 3,4 max nisam pratio posl vreme) po potrebi i manje, to zaista može da bude problem naročito ako je ugrađen stariji sistem odvlačenja dima i masnih para. Plane to časkom, gledah 100X. Edited June 3, 20222 yr by Barti66
June 3, 20222 yr Setih se da je i Radnički, goreo relativno skoro, zna li neko jel rade sad normalno ? Ako me sećenje dobro služi, bila je preporuka za njega na starom topicu koji je pojela migracija...