May 9, 20222 yr Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)?
May 9, 20222 yr 4 minutes ago, JakeBlues said: Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)? u taboru su, dal ponedeljkom, dal sredom imali čorbast pasulj bolji nisam jeo od jenea, svakako treba proveriti dal im je i dalje na meniju ja sam ga jeo pre 5-6 godina e da, ima ga i u onom merkatorovom ekspres restoranu “karavan” jako je dobar, taj sam već jeo pre par nedelja Edited May 9, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
May 10, 20222 yr 22 hours ago, pacey defender said: Zašto mi Brankovina pada na pamet? Nisam tamo ušao 10 godina. Jer™ valja? Nisam ni ja isao tamo godinama niti znam nekog ko je isao. Valjda jos uvek postoje
May 12, 20222 yr Miraduro teška prevara od restorana. Klipa na nivou osrednjeg kafića. Šatro portugalski a zapravo je većina stvari varijacija srpskog restorana. Jedino je prostor ok.
May 14, 20222 yr U Marukoshiju raspad s uslugom, 1 momak radi oba sprata i šank. Probao ramen, nije loše ali ipak više volim udon. Gyoze standardno dobre.
May 14, 20222 yr "Ljubica" na Adi prodata, sa receptima i kontaktima sa ribarima. Sad je kao nešto sređuju, proširili terasu koji metar, ali nije još otvorena sa novim vlasnicima. (Sreli Ljubicinog konobara na Adi, koji nas je prepoznao i rekao nam to)
May 14, 20222 yr 3 hours ago, Profesionalac said: Oni su baš restoran japanske kuhinje, ne suši restoran? I kakvi su s cenama? Odavno ga Ryu prodao, od tada je kvalitet u slobodnom padu.
May 22, 20222 yr Moze preporuka za neki restoran u centru gde je dobra cezar salata, i uopste obrok salate?
May 22, 20222 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Moze preporuka za neki restoran u centru gde je dobra cezar salata, i uopste obrok salate? Pre pandemije su bile dobre u Kasini i u Guliju, s tim što u Guliju mislim da nemaju baš Cezar, već prave neke svoje kombinacije, koje u isto bile dobre. Sad stvarno ne znam kako je. Edited May 22, 20222 yr by Ptica trkacica
May 22, 20222 yr On 9.5.2022. at 21:19, JakeBlues said: Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)? Srpska kafana u Svetogorskoj.
May 23, 20222 yr od kada su izbacili stolice zorana radmilovica i aligrudica, taj sur mene videti nece pa makar pravili pecene seve.