JakeBlues Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)?
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) 4 minutes ago, JakeBlues said: Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)? u taboru su, dal ponedeljkom, dal sredom imali čorbast pasulj bolji nisam jeo od jenea, svakako treba proveriti dal im je i dalje na meniju ja sam ga jeo pre 5-6 godina e da, ima ga i u onom merkatorovom ekspres restoranu “karavan” jako je dobar, taj sam već jeo pre par nedelja Edited May 9, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
pacey defender Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Zašto mi Brankovina pada na pamet? Nisam tamo ušao 10 godina. Jer™ valja?
renne Posted May 10, 2022 Author Posted May 10, 2022 Ima i u DŽakarti ssvim solidan sa rebrima, ja jeo pre desetak dana 1
JakeBlues Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 22 hours ago, pacey defender said: Zašto mi Brankovina pada na pamet? Nisam tamo ušao 10 godina. Jer™ valja? Nisam ni ja isao tamo godinama niti znam nekog ko je isao. Valjda jos uvek postoje 1
*edited by mod Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 Miraduro teška prevara od restorana. Klipa na nivou osrednjeg kafića. Šatro portugalski a zapravo je većina stvari varijacija srpskog restorana. Jedino je prostor ok. 1
Sammael Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 U Marukoshiju raspad s uslugom, 1 momak radi oba sprata i šank. Probao ramen, nije loše ali ipak više volim udon. Gyoze standardno dobre.
Profesionalac Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Oni su baš restoran japanske kuhinje, ne suši restoran? I kakvi su s cenama?
Tihajeza Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 "Ljubica" na Adi prodata, sa receptima i kontaktima sa ribarima. Sad je kao nešto sređuju, proširili terasu koji metar, ali nije još otvorena sa novim vlasnicima. (Sreli Ljubicinog konobara na Adi, koji nas je prepoznao i rekao nam to)
*edited by mod Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 3 hours ago, Profesionalac said: Oni su baš restoran japanske kuhinje, ne suši restoran? I kakvi su s cenama? Odavno ga Ryu prodao, od tada je kvalitet u slobodnom padu.
Sandradjer Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Moze preporuka za neki restoran u centru gde je dobra cezar salata, i uopste obrok salate?
Ptica trkacica Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 (edited) 1 hour ago, Sandradjer said: Moze preporuka za neki restoran u centru gde je dobra cezar salata, i uopste obrok salate? Pre pandemije su bile dobre u Kasini i u Guliju, s tim što u Guliju mislim da nemaju baš Cezar, već prave neke svoje kombinacije, koje u isto bile dobre. Sad stvarno ne znam kako je. Edited May 22, 2022 by Ptica trkacica 1
napadaj Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 On 9.5.2022. at 21:19, JakeBlues said: Ima li gde u BG neka kafana gde se moze pojesti dobar pasulj s rebarcima, kolenicom i tako to... (da nije prebranac)? Srpska kafana u Svetogorskoj. 2
foto Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 od kada su izbacili stolice zorana radmilovica i aligrudica, taj sur mene videti nece pa makar pravili pecene seve. 1
Recommended Posts