Frank Pembleton Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 [mention=1038]renne[/mention] ima li jos pihtija u Dzakarti ?Ima mi smo čak i naručili preko Glovo-a u utorak.Tačnije moja žena, koja često krizira, a mrzi je da pravi.......shiit has hit the fan. 1
Milosh76 Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 [mention=1038]renne[/mention] ima li jos pihtija u Dzakarti ?Ima, jela moja zena juce [emoji2]Kaze nisu lose, a bolje su u Kafanici.
Milošica Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) Pominjao je @*edited by mod CHi LE MA u Ustanickoj. Azijska hrana. Odlicni su. Nema sta ne valja za sada. Edited December 11, 2022 by Milošica
beta Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 10 minutes ago, Milošica said: Pominjao je @*edited by mod CHi LE MA u Ustanickoj. Azijska hrana. Odlicni su. Nema sta ne valja za sada. šta si jeo?
Milošica Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) 12 minutes ago, beta kentauri said: šta si jeo? Do sada Tom Yom supu, kiselo-ljutu supu, kineske damplinge sa junetinom, piletinu na ploci(sa pecurkama, crvenom i zelenom paprikom i lukom), svinjska rebra u crvenom vinu, Gongbao skampe, ljuta pileca krilca, vruce kuvanu junetinu i kineske nudle sa junetinom. Edited December 11, 2022 by Milošica 3
ubibobi Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 42 minutes ago, Milošica said: Do sada Tom Yom supu, kiselo-ljutu supu, kineske damplinge sa junetinom, piletinu na ploci(sa pecurkama, crvenom i zelenom paprikom i lukom), svinjska rebra u crvenom vinu, Gongbao skampe, ljuta pileca krilca, vruce kuvanu junetinu i kineske nudle sa junetinom. Milošica ubica..i plodova mora i plodova tora 2
stajebrebilo Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Mala Kolubara na reci...utisci? Sreda veče je u pitanju, tamburaši sviraju.
beta Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Do sada Tom Yom supu, kiselo-ljutu supu, kineske damplinge sa junetinom, piletinu na ploci(sa pecurkama, crvenom i zelenom paprikom i lukom), svinjska rebra u crvenom vinu, Gongbao skampe, ljuta pileca krilca, vruce kuvanu junetinu i kineske nudle sa junetinom. u tom jam idu galangal i lemon grass kojih koliko znam ovde nema. jiaozi su verovatno solidni tu nema mnogo prostora za grešku. Edited December 11, 2022 by beta kentauri
*edited by mod Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Lep im je tomjam, ne znam kakva je receptura inače. @Milošica jesi li jeo ona kao najljuća krilca?
Milošica Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 2 hours ago, *edited by mod said: Lep im je tomjam, ne znam kakva je receptura inače. @Milošica jesi li jeo ona kao najljuća krilca? Jesam. Mozda nisam relevantan posto bas volim i podnosim ljuto, meni je bilo taman ljuto
*edited by mod Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 48 minutes ago, Milošica said: Jesam. Mozda nisam relevantan posto bas volim i podnosim ljuto, meni je bilo taman ljuto Ja sam probao onu vruću ljutu kuvanu junetinu i ona mi je bila onako blizu granice. Jeo sam i znojio se ali je bila dobra, samo nisam bio spreman na taj nivo jer je bila samo 🌶️
Milošica Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) A kako inace podnosis ljuto? Meni je vruca kuvana bila npr. pikantna, blago ljuta. Da se razumemo, ona krilca mi u nekoj situaciji mozda ne bi prijala, ali sam bio pripremljen da ce biti gore. Edited December 11, 2022 by Milošica
*edited by mod Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 27 minutes ago, Milošica said: A kako inace podnosis ljuto? Meni je vruca kuvana bila npr. pikantna, blago ljuta. Da se razumemo, ona krilca mi u nekoj situaciji mozda ne bi prijala, ali sam bio pripremljen da ce biti gore. Dosta dobro, ali npr ne jedem one Karoline i slične ripere. Samo se držim sosova. 1
cmrlj Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 14 hours ago, beta kentauri said: u tom jam idu galangal i lemon grass kojih koliko znam ovde nema. ima lemon grass smrznuti u prodavnici u Decanskoj, kupila ja prosle nedelje, kesa 500 dinara. galangal klik, a ne sumnjam da ima i kod kineza u trznom centru, tamo sve ima. 1 1
beta Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 (edited) 25 minutes ago, cmrlj said: ima lemon grass smrznuti u prodavnici u Decanskoj, kupila ja prosle nedelje, kesa 500 dinara. galangal klik, a ne sumnjam da ima i kod kineza u trznom centru, tamo sve ima. kod kineza sigurno svega ima ali treba se nakaniti otići i kopati. jedino što može da me namami da odem je da znam da imaju suvi persimon/japansku jabuku ili ljutu korejsku papriku za kimči Edited December 12, 2022 by beta kentauri
Recommended Posts