April Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ovo kod Dragana deluje kao ozbiljan favorit.Mnogo liči na leskovački Srč, to je taj fazon 1
renne Posted August 4, 2022 Author Posted August 4, 2022 2 minutes ago, April said: Ovo kod Dragana deluje kao ozbiljan favorit. Mnogo liči na leskovački Srč, to je taj fazon Pričam ja to odavno 1
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Komisija se organizuje da ide na degistaciju Kod Dragana ....shiit has hit the fan. 3
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 donosio kolega kad je pravio ispraćaj u penziju klopu odatle klasika, ništa za padanje na nos
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 donosio kolega kad je pravio ispraćaj u penziju klopu odatle klasika, ništa za padanje na nosŠta je donosio?....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 To je taj humor.......shiit has hit the fan. 2
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 5 minutes ago, Frank Pembleton said: To je taj humor... ....shiit has hit the fan. a koji si tačno odgovor očekivao? 10kg bifteka za 30 ljudi
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 a koji si tačno odgovor očekivao? 10kg bifteka za 30 ljudiMisliš da bi tamo išli zbog običnog roštilja?Ono 10 ćevapa i pljeskavicu.Pa je to onda "ništa posebno"?Naravno da nisam očekivao biftek.A možda ga naručim kad odem tamo.Ali neću jer na osnovu roštilja za na čačkalicu je mnjaaah....shiit has hit the fan. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 bio sam vrlo jasan, ne znam šta si očekivao recenziju tipa banaćanin e pa jbg
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 bio sam vrlo jasan, ne znam šta si očekivao recenziju tipa banaćanin e pa jbg Očekivao sam da ne donosiš sud na osnovu poluhladnog roštilja donetog.Za restoran kome je taj roštilj poslednji razlog zbog koga bi ljudi tamo išli.Ali očegledno da sam mnogo očekivao.....shiit has hit the fan. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 pa na osnovu čega da donesem sud, na osnovu priče rekao mi mika/žika
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 donosio kolega kad je pravio ispraćaj u penziju klopu odatle klasika, ništa za padanje na nosOvo nije sud?Ajde da prekidamo.Nema smisla.......shiit has hit the fan.
johan nagel Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Мени је Гандра ту у крају а некако никад нисам закорачио у исти што је доста чудно. Ови моји који јесу су били прилично задовољни колико се сећам. Мислим и да су скоро нешто реновирали ту неку баштицу јер се ваљда тамо снимала нека од оних ртс серија или шта већ. У сваком случају занимљиво одлскул место.
Recommended Posts