Jump to content

BG restorani v2.0

Featured Replies

Blasfemija?

• Replies 1.5k
  • Views 139.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

pa uživanje je kada se naždereš kao stoka, a to što nam nameću ti mišelinovi pederčići je još jedan vid okupacije

Posted Images

pa naručiti nešto drugo sem karađorđeve

A, pa uzeli smo dva jela juče, a danas tri, plus predjela, slatko, salate, pohovane paprike, sir, pršutu, dupli prebranac da se nađe i tako :D

Edited by napadaj

Sećam se da su kod Miće leskovački uštipci bili super.

1 hour ago, napadaj said:

Mićina domaća kujna nas oduševila toliko da smo drugar i ja tamo bili i danas i juče. Mića je izmislio Karađorđevu šniclu, a prema jelovniku i rečima konobara, i još nekoliko sjajnih jela koje imaju u ponudi. Mi smo od toga probali tri pored Karađorđeve i sva su sjajna. Navodno je izmislio i moravsku salatu, ali to im već ne verujem. :D

Cene više nego popularne u današnje vreme.

Jel masna i/ili slana hrana ?

Da ne bude kao sa "Pod lozom"...

Edited by brusli

idealna

gospodin mića ima zlatnu medalju sa nekog svetskog prvenstva za kuvare, lion sedamdeset i neke

Ok, stavljen na listu onda...

Mića je bio Titov kuvar. Umro je 2020, tako da se kuhinjom više ne bavi, ali njegovi sinovi to rade na sjajan način.

Ništa nije masno i jako začinjeno i zapravo je sve relativno blagog ukusa.

Loza je drugačiji koncept.

si siguran da je umro?!?

U jbt, guglao, al nisam bio pažljiv - umro je istoimeni harmonikaš, a ovaj je živ.

produžio si mu život, praviće mića još karađorđevih

kad sam ovo proveravao, pročitao sam da je dvostruki svetski šampion

ziga

Zaboravih da dodam da narudžbina "Dva piva" rezultira donošenjem dva Valjevska. Ne znam da li uopšte ima nešto drugo u ponudi, niti me zanima. D

meni sve teze padaju na zeludac karadjordjeve i slicne stvari, bas kao kamen da varim svaki put, tako da izbegavam. doduse jeste dobra bila, jedna od boljih.