7 hours ago7 hr A, pa uzeli smo dva jela juče, a danas tri, plus predjela, slatko, salate, pohovane paprike, sir, pršutu, dupli prebranac da se nađe i tako :D Edited 7 hours ago7 hr by napadaj
6 hours ago6 hr 1 hour ago, napadaj said:Mićina domaća kujna nas oduševila toliko da smo drugar i ja tamo bili i danas i juče. Mića je izmislio Karađorđevu šniclu, a prema jelovniku i rečima konobara, i još nekoliko sjajnih jela koje imaju u ponudi. Mi smo od toga probali tri pored Karađorđeve i sva su sjajna. Navodno je izmislio i moravsku salatu, ali to im već ne verujem. :DCene više nego popularne u današnje vreme.Jel masna i/ili slana hrana ?Da ne bude kao sa "Pod lozom"... Edited 6 hours ago6 hr by brusli
6 hours ago6 hr idealnagospodin mića ima zlatnu medalju sa nekog svetskog prvenstva za kuvare, lion sedamdeset i neke
6 hours ago6 hr Mića je bio Titov kuvar. Umro je 2020, tako da se kuhinjom više ne bavi, ali njegovi sinovi to rade na sjajan način.Ništa nije masno i jako začinjeno i zapravo je sve relativno blagog ukusa.Loza je drugačiji koncept.
5 hours ago5 hr produžio si mu život, praviće mića još karađorđevihkad sam ovo proveravao, pročitao sam da je dvostruki svetski šampion
5 hours ago5 hr Zaboravih da dodam da narudžbina "Dva piva" rezultira donošenjem dva Valjevska. Ne znam da li uopšte ima nešto drugo u ponudi, niti me zanima.
4 hours ago4 hr meni sve teze padaju na zeludac karadjordjeve i slicne stvari, bas kao kamen da varim svaki put, tako da izbegavam. doduse jeste dobra bila, jedna od boljih.