November 30, 2025Nov 30 8 hours ago, kronostime said:Kako nemaju ventil?To je bilo jos pre 50 godina standardno na radijatorima samo je drugacije izgledao - kao sraf.Evo šta imaju.Na svakom radijatoru tri ovakva "čepa" i jedan ventil za regulaciju jačine grejanja.Misli može i ovo da se odvrne ali je kontrola nikakva. Obaška što su ovi navoji dobro "zapečeni" i vro je nezgodno...Mislim svašta može...Ali nije baš bezbedno...
November 30, 2025Nov 30 Kod mene u kancu je radijator iz šezdesetih i nema ventil za ozračivanje. Uvek mi on pravi problem.
November 30, 2025Nov 30 6 minutes ago, Hamlet Strašni said:Kod mene u kancu je radijator iz šezdesetih i nema ventil za ozračivanje. Uvek mi on pravi problem.Ja zaboravio koliko sam platio da mi majstor, koji inače radi u toplanama, zameni regulacione ventile i umesto ovoga gore stavi ventil za ozračivanje...Ali svakako radi se to...
December 4, 2025Dec 4 mi smo za ovih 5dana kako smo u ovom stanu radijatore odvrnuli dva puta po par sati sve vreme su zavrnuti a u stanu je 20C 6.sprat ali samo jedan zid delimo sa susednim stanom,jedan sa hodnikom i dve strane su spoljne ..zgrada je nova(5god).stolarija plasticna,grejanje gradsko