kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 @djordje geprat mislim da je kod mojih za dobar utisak prevashodno zasluga jer su se prepustili toj firmi da oni projektuju ceo sistem položaj, raspored i snagu to za zujanje sad prvi put čujem, a ovi su osetljivi na buku Link to comment
đorđe geprat Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 u stvari, to nije bilo zujanje nego pucketanje. "u" grejači (poput onih u TA pećima su pričvrš.eni za kućište tako što prolaze kroz pločice sa rupama pa kod uključenja i isključenja usled zagrevanja/hlađenja grejača dolazi do njihovog vibriranja. ja sam to nekako amortizovao omotavanjem azbestnog užeta oko grejača s obe strane tih pločica. Link to comment
Remi Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Pelet od suncokreta, jel ima neko iskustva? Nije baš da se razmišljam, nešto sam nepoverljiv, a poznanici me jurili da se utalim sa njima, stiže im ovih dana. 280e tona, kao nema toliko kalorija pa je10 posto veća potrošnja, puž mora da se našteluje, i ne znam šta još. Ne znam, ne sviđa mi se nešto na prvu, al vidim da je pomama kod nekih. Link to comment
John Coltrane Posted February 3 Share Posted February 3 Jel ima neko iskustva sa toplotnim pumpama? Link to comment
Recommended Posts