Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
On 18. 12. 2024. at 20:38, Eleniko said:

nijesam školovao za taj cadillac F1

mislio sam da je brend u isuviše velikoj krizi za takvo bacanje para u ložionicu

/možda lupetam, sem gledanja utrka nemam pojma o tom biznisu/

F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad.

Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni.

• +1 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Ivo Petović said:

F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad.

Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni.

Ali prosto nestvarno. Baš nisam obraćao pažnju na brojke, već prosto na neke moje osobe iz SAD i njihove drugare/drugarice, što tvoj post potvrđuje.

Edited by Milošica
Posted

Jbg, 'Murica! Za najlepsi sport na svetu sa najlepsom istorijom njima treba netflix show :yucky:

• Haha 2
Posted

A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. 

Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. 

Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. 

• +1 3
  • 3 weeks later...
Posted

Možda bolje da ostavimo ovaj topik i za sledeću sezonu, pa onda od '26 sa novim pravilima - praviti novi.

• +1 5
Posted

Slazem se sa Ivom.

Posted
On 21. 12. 2024. at 1:22, Ivo Petović said:

A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. 

Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. 

Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. 

Plus milion. Pamtim kao slon, ali ovoliko loženje nije bilo nikad. F1 ukrao šou za nedelju popodne. 

Još da skrate bolide i omoguće obilaženja, nebo je granica. 

Posted

Andy Cowell novi team principal u Aston Martinu, Mike Krack Chief trackside performance.

• 2 weeks later...
Posted

Priznajem sa nisam ocekivao ovakvu eleganciju. Dal su odelo i gilje italijanski? 

Ali auto... :wub:

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Sludge Factory said:

Priznajem sa nisam ocekivao ovakvu eleganciju. Dal su odelo i gilje italijanski? 

Ali auto... :wub:

stara je to pederčina iako se nikad nije autovao....

What What Smile GIF

• Haha 3
Posted

ali ovaj crveni tisljeraj, krvi ti isusove

• Haha 1