Eleniko Posted Wednesday at 21:08 Posted Wednesday at 21:08 1 hour ago, Have_Fun said: Ode Perez iz Red Bulla jebiga nikada neću zaboraviti kako je držao hamiltona kada je u abu dabiju ferštapen uzeo titulu 2021 to mi je baš naj epic moment te trke veliki vozač koji nikada neće dobiti šansu https://www.formula1.com/en/video/2021-abu-dhabi-grand-prix-absolute-animal-perez-holds-up-hamilton-in-amazing-wheel-to-wheel-duel.1718948532933565728
Ivo Petović Posted yesterday at 00:12 Author Posted yesterday at 00:12 On 18. 12. 2024. at 20:38, Eleniko said: nijesam školovao za taj cadillac F1 mislio sam da je brend u isuviše velikoj krizi za takvo bacanje para u ložionicu /možda lupetam, sem gledanja utrka nemam pojma o tom biznisu/ F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad. Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni. 1
Milošica Posted yesterday at 00:16 Posted yesterday at 00:16 (edited) 11 minutes ago, Ivo Petović said: F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad. Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni. Ali prosto nestvarno. Baš nisam obraćao pažnju na brojke, već prosto na neke moje osobe iz SAD i njihove drugare/drugarice, što tvoj post potvrđuje. Edited yesterday at 00:24 by Milošica
Sludge Factory Posted yesterday at 00:21 Posted yesterday at 00:21 Jbg, 'Murica! Za najlepsi sport na svetu sa najlepsom istorijom njima treba netflix show 2
Ivo Petović Posted yesterday at 00:22 Author Posted yesterday at 00:22 A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. 2
Recommended Posts