Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
On 18. 12. 2024. at 20:38, Eleniko said:

nijesam školovao za taj cadillac F1

mislio sam da je brend u isuviše velikoj krizi za takvo bacanje para u ložionicu

/možda lupetam, sem gledanja utrka nemam pojma o tom biznisu/

F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad.

Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni.

• +1 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Ivo Petović said:

F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad.

Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni.

Ali prosto nestvarno. Baš nisam obraćao pažnju na brojke, već prosto na neke moje osobe iz SAD i njihove drugare/drugarice, što tvoj post potvrđuje.

Edited by Milošica
Posted

Jbg, 'Murica! Za najlepsi sport na svetu sa najlepsom istorijom njima treba netflix show :yucky:

• Haha 2
Posted

A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. 

Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. 

Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. 

• +1 2