Eleniko Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 1 hour ago, Have_Fun said: Ode Perez iz Red Bulla jebiga nikada neću zaboraviti kako je držao hamiltona kada je u abu dabiju ferštapen uzeo titulu 2021 to mi je baš naj epic moment te trke veliki vozač koji nikada neće dobiti šansu https://www.formula1.com/en/video/2021-abu-dhabi-grand-prix-absolute-animal-perez-holds-up-hamilton-in-amazing-wheel-to-wheel-duel.1718948532933565728
Ivo Petović Posted December 21, 2024 Author Posted December 21, 2024 On 18. 12. 2024. at 20:38, Eleniko said: nijesam školovao za taj cadillac F1 mislio sam da je brend u isuviše velikoj krizi za takvo bacanje para u ložionicu /možda lupetam, sem gledanja utrka nemam pojma o tom biznisu/ F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad. Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni. 1
Milošica Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 (edited) 11 minutes ago, Ivo Petović said: F1 nikad nije bio profitabilniji. Prihodi su na all time maksimumu, pre svega zbog američkog tržišta koje se naložilo zbog netflixove serije, a sa druge strane uveden je cost cap, tako da su troškovi svedeni na neku normalu i nema više budžeta od 400+ miliona kao nekad. Mislim da su svi timovi trenutno profitabilni. Ali prosto nestvarno. Baš nisam obraćao pažnju na brojke, već prosto na neke moje osobe iz SAD i njihove drugare/drugarice, što tvoj post potvrđuje. Edited December 21, 2024 by Milošica
Sludge Factory Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Jbg, 'Murica! Za najlepsi sport na svetu sa najlepsom istorijom njima treba netflix show 2
Ivo Petović Posted December 21, 2024 Author Posted December 21, 2024 A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. 3
zorglub Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 https://www.instagram.com/reel/DDkCWdKtFTn/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg== 2
Ivo Petović Posted January 8 Author Posted January 8 Možda bolje da ostavimo ovaj topik i za sledeću sezonu, pa onda od '26 sa novim pravilima - praviti novi. 5
April Posted January 8 Posted January 8 On 21. 12. 2024. at 1:22, Ivo Petović said: A i trkanje je nikad bolje, realno. Pamtim jako dugo, i u procesu sam gledanja cele 2012 sezone, koja je verovatno najbolja sezona ikada. Bolje je trkanje sada, i to čak nije za debatu. Npr. 2012.g. u Madjarskoj Rajkonen stiže Hamiltona 1 sek po krugu i bukvalno 20 krugova ne može ni da pokuša preticanje (iako je tad već bilo DRS-a). Danas bi lagano dobio tu trku. Ljudi vole svoja sećanja i nostalgiju, ali realno danas je trkanje najbolje ikada, a u poslednjoj sezoni je i konkurencija bila fenomenalna. Niko nije znao ko je favorit za sledeću trku, tamo negde od maja. Sledeća sezona bi mogla biti brutalna. Plus milion. Pamtim kao slon, ali ovoliko loženje nije bilo nikad. F1 ukrao šou za nedelju popodne. Još da skrate bolide i omoguće obilaženja, nebo je granica.
fillex Posted January 10 Posted January 10 Andy Cowell novi team principal u Aston Martinu, Mike Krack Chief trackside performance.
Sludge Factory Posted Monday at 14:02 Posted Monday at 14:02 Priznajem sa nisam ocekivao ovakvu eleganciju. Dal su odelo i gilje italijanski? Ali auto... 2
Eleniko Posted Monday at 14:13 Posted Monday at 14:13 9 minutes ago, Sludge Factory said: Priznajem sa nisam ocekivao ovakvu eleganciju. Dal su odelo i gilje italijanski? Ali auto... stara je to pederčina iako se nikad nije autovao.... 3
ultra plasticni Posted Monday at 14:55 Posted Monday at 14:55 ali ovaj crveni tisljeraj, krvi ti isusove 1
Recommended Posts