Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2022-

Featured Replies

Navodno Pereza necemo gledati vise sledece godine.

• Replies 3.1k
  • Views 130k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja radio komunikacija Ferarija          

• O, da... Upravo se vratih sa red bull ringa. Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom v

Posted Images

ima logike da ga bace pored Tsunode, a mozda Lawsona u prvi tim. Perez se ionako mota tu oko 10og mesta vec predugo

Koji će im Checo u RB. Meni Lawson smrdi kao najozbiljniji kandidat za Maxovog wingmana, a Colapinto je i dalje u opticaju za RB. Opet, neki jezici kažu da Hornerova poseta Williamsu za vikend možda ima veze i sa Sainzom, saznaće se verujem sve do Abu Dabija. Colapinto je prilično zasrao sa ovim udesom i štetom koju je napravio...

Ja sam čuo upravo tu tezu, dajte Sainza da otkupimo da ode u Red Bull, vama Franco super radi posao pa neka ostane sa Albonom, a Perez može u glue factory.

Kad smo kod toga, danas je Horner navodno demantovao da imaju bilo kakve veze sa Sainzom i da je ta priča ad acta. 

• 2 weeks later...

4 za redom!

Bravo Max!

E sad da vidimo da li Ferari može biti prvi u konstruktorima.

Ima tu prostora da se prestigne McL.

Welcome Andretti :rolleyes:

IMG_9101.jpeg

Svaka cast F1 na principijelnosti. Za Andretti nema mesta, za GM/Cadillac ima..

Ne da se Majklu u F1, ni '93. u McLarenu ni danas.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Svaka cast F1 na principijelnosti. Za Andretti nema mesta, za GM/Cadillac ima..

ako sam ja dobro citao, Andreti je deo ove price

Pa Andretti je gurao ovu pricu, ali je Michael ocigledno postao prepreka u ocima F1 i sefova ostalih timova. Cim se povukao u drugi plan, a partner Towriss preuzeo da vodi Andretti Global situacija se promenila. A tim ce se zvati GM-Cadillac. Da, Mario ce biti neki direktor, ali s obzirom na godine, pitanje koliko dugo. Naravno, ne znaci da su Michaelu vrata trajno zatvorena, moze i klima u F1 da se promeni, ali nije ispalo kako su prvobitno planirali.

Za sam sport je naravno dobro da se karavan prosirio, dobro je i da brend poput GM-Cadillaca dosao u F1, ali ostaje gorak ukus zbog nacina na koji je Andretti odbijan mesecima..

Solidan Senna, zbindžovah 4 ep sinoć dok me oči nisu izdale, danas dovršavam. Preporuka podesiti na originalan jezik (portugalski + engleski) jer na engleskoj verziji ide loša sinhronizacija brazilskih sekvenci.

U ostalim vestima kaznilo Maxa zbog sporog pripremnog kruga sa 1 pozicijom tako da Russel startuje 1. danas.

Edited by ducca

• Author
2 hours ago, ducca said:

Solidan Senna, zbindžovah 4 ep sinoć dok me oči nisu izdale, danas dovršavam. Preporuka podesiti na originalan jezik (portugalski + engleski) jer na engleskoj verziji ide loša sinhronizacija brazilskih sekvenci.

Je l Prost prikazan kao Hitler ili ima i poneka nijansa?