Lo Zingaro Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 2 minutes ago, Mil@n said: Budimo realni, predsednik je predsednik, nije isto što i Vulin, Dodik i predsednik opštine Pećinci. To kažem kao neko ko tvrdi da niko ne mrzi više Vučića od mene na ovom svetu celome. Što se mene tiče, samo nek se bocne, makar ga i Vučić nagovorio. Koliko ja znam, dosad se nisu nikad sreli tako da je ovaj tajming bas onako . 4 Link to comment
Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 minute ago, Poludziber said: Koliko ja znam, dosad se nisu nikad sreli tako da je ovaj tajming bas onako . Sve u vezi Vučića je baš tako, videćemo šta je tema razgovora™. Verovatno gubim objektivnost, sve što želim je da se rokne fajzerom i zaigra. Link to comment
renne Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 imate temu za ove njegove gluposti Link to comment
Meazza Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Just now, Mil@n said: Sve u vezi Vučića je baš tako, videćemo šta je tema razgovora™. Nemoj molim te brt. Link to comment
Time Crisis Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 E a ko da juče bilo Quote Predsednik Srbije Boris Tadić sa ocem i stricom Novaka Đokovića obišao zavičaj kod Nikšića. Dve familije potekle iz istog kraja. Suze meštana 2 1 Link to comment
duda Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 10 minutes ago, Tsai said: meni ovo deluje kao podrska za cutanje oko pcr-a ucena deal pa ako je bilo dila oko PCR, tu je bogme greh države, odnosno državne institucije takođe poveliki, ne bih se kladila ko tu koga drži za .... nešto Link to comment
Tsai Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Pa mogu da svale sve na nekog radnika ili neodgovornu tetkicu i gotovo 1 Link to comment
Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 16 minutes ago, Tsai said: meni ovo deluje kao podrska za cutanje oko pcr-a ucena deal Ma kakvi, ako je pcr fake, nije se Novak čuo sa nekim iz Batuta već neko njegov sa nekim iz vlasti pa se to na dole lako reši. Al ako krene da ga podržava direktno i otvoreno, nema te sile koja će me naterati jedan meč da pogledam do kraja mu karijere. Kontam da toliko glup baš i nije. Link to comment
Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 11 minutes ago, Meazza said: Nemoj molim te brt. Nema šta nemoj, nije ništa čudno da se najbolji naš sportiska ikada sretne sa predsednikom. Sad, kakav je tip razgovora, o čemu će, ima li kakvih dilova, to teško da ćemo znati, jel? Verovatno će posle sastanka israti neke floskule i stereotipe i to je to. 1 Link to comment
Stari tenis fan Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 52 minutes ago, Poludziber said: Konacno da se i zvanicno ukljuci u kampanju To skupa sa onom izjavom od austrijskog biografa koju su prenijeli mediji budi nadu da ce da se vakcinise. Sudim da je za njega tesko da kaze da se odlucio na taj korak i da treba pripremiti citavu kampanju. Link to comment
Tsai Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Ne znam, samo razmisljam sta je to sto bi moglo da ga natera da se po prvi put u 10 godina sretne sa njim i to uoci bitnih izbora i nakon onoj fijaska sa primesama muljanja. Samo logicki povezujem. Sigurno ga nece Psiho naterati ili ubediti da se vakcinise 3 Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Logičan završetak one CG turneje 3 Link to comment
Meazza Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 7 minutes ago, Mil@n said: Nema šta nemoj, nije ništa čudno da se najbolji naš sportiska ikada sretne sa predsednikom. S diktatorom. Tajming. Izbori. Kampanja. 6 Link to comment
mlatko Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Možda ide po građevinsku dozvolu za piramideInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2 5 Link to comment
askeladden Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Nema,dao ga Bog za sve podloge.Bice tu sevapa i te kakvog. 1 Link to comment
Recommended Posts