Meazza Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 37 minutes ago, nahbar said: Ozbiljno pitas? Kazi da ne, molim te Jel ti deluje da se salim, sta? 1
renne Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Pa kad si postavio pitanje da li je bži fiat 750 ili ferrari f8 spider
Meazza Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 2 minutes ago, renne said: Pa kad si postavio pitanje da li je bži fiat 750 ili ferrari f8 spider Koliko se razumem u kola mozes i to da ocekujes da nekad pitam. 1
Drako Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 (edited) Dakle, dobili smo jednog novog, ali ovaj put prilicno definisanijeg GOAT-a, a ovde se, na AO temi jos uvek mlati o navodnom falsifikatu (navodnom jer jednostavno nije zvanicno dokazano da je falsifikat) jednog od pretendenata na ovu titulu . A niko ni rec da prozbori o tome kako je nas pretendent na GOAT-stvo psihicki pukao kad je bio nadomak cilja, protiv istog ovog protivnika i kako je spanski muljator jos jednom pokazao da se nikada ali nikada ne predaje. Za mene je, dok ovaj nas ne dokaze suprotno, trenutno najbolji igrac Rafael Nadal, a Novak nek nadje nacin da me ubedi u suprotno. Jbg, brojevi su brojevi, a ide i RG. Edited January 30, 2022 by Drako 1
Meazza Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 (edited) 5 minutes ago, dùda said: Nadal za mene nikada neće biti goat. Svakom ce njegov favorit biti goat. Djokovicu zapadnjaci ne bi priznali da je najveci ni da osvoji 30 slemova. Edited January 30, 2022 by Meazza
bebaguza Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Prema ovakvom nacinu bodovanja Nadal moze da osvoji i 25 GS i da jos uvek ne postane goat.
Redoran Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 6 minutes ago, Drako said: Dakle, dobili smo jednog novog, ali ovaj put prilicno definisanijeg GOAT-a, a ovde se, na AO temi jos uvek mlati o navodnom falsifikatu (navodnom jer jednostavno nije zvanicno dokazano da je falsifikat) jednog od pretendenata na ovu titulu . A niko ni rec da prozbori o tome kako je nas pretendent na GOAT-stvo psihicki pukao kad je bio nadomak cilja, protiv istog ovog protivnika i kako je spanski muljator jos jednom pokazao da se nikada ali nikada ne predaje. Za mene je, dok ovaj nas ne dokaze suprotno, trenutno najbolji igrac Rafael Nadal, a Novak nek nadje nacin da me ubedi u suprotno. Jbg, brojevi su brojevi, a ide i RG. Imamo i GOAT temu pa ćemo tamo malo da divanimo. Ne o sertifikatima nego o Rafi. 1
Have_Fun Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 minute ago, Drako said: Dakle, dobili smo jednog novog, ali ovaj put prilicno definisanijeg GOAT-a, a ovde se, na AO temi jos uvek mlati o navodnom falsifikatu (navodnom jer jednostavno nije zvanicno dokazano da je falsifikat) jednog od pretendenata na ovu titulu . A niko ni rec da prozbori o tome kako je nad pretendent na GOAT-stvo psihicki pukao kad je bio nadomak cilja, protiv istog ovog protivnika i kako je spanski muljator jos jednom pokazao da se nikada ali nikada ne predaje. Za mene je, dok ovaj nas ne dokaze suprotno, trenutno najbolji igrac Rafael Nadal, a Novak nek nadje nacin da me ubedi u suprotno. Jbg, brojevi su brojevi, a ide i RG. Istina, isti protivnik ali opet i mnogo drugačiji. Medved je protiv Novaka tada delovao kao ajkula. Namirisao krv i kidisao. Slično se ponašao i sad u prva 2 seta. Šta mu se dođavola desilo u glavi da odjednom stane, ostaće misterija. Pritisak? Strah od uspeha? Mislim, jeste Rafa uporan do besvesti i ne bataljuje nikada, ali ovaj kao da je otišao a na teren izašao neko drugi. Možda je i bio nestrpljiv pa želeo da požuri i dograbi titulu što pre, a nije računao na ovog ludaka prekoputa, protiv koga poen treba da gradiš večnost, a ne set. I vratio se čovek posle 0-2. Jebo ga tvrdoglavog -.-
Kampokei Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 13 hours ago, Zli Gli said: Mislim da je, paradoksalno ili ne, upravo to sto bas Nadal ima najvise GS pokazalo da je apsurdno koristiti samo i jedino taj kriterijum u GOAT trci. Meni je tesko zamisliti da ce narocito mnogo ljudi da ga smatra najvecim svih vremena (a po nekim komentarima vec vidim da bih mogao biti u pravu), tako da ce i ta diskusija o GOAT-u postati dublja i smislenija. 2
Zli Gli Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Mislim da je, paradoksalno ili ne, upravo to sto bas Nadal ima najvise GS pokazalo da je apsurdno koristiti samo i jedino taj kriterijum u GOAT trci. Meni je tesko zamisliti da ce narocito mnogo ljudi da ga smatra najvecim svih vremena (a po nekim komentarima vec vidim da bih mogao biti u pravu), tako da ce i ta diskusija o GOAT-u postati dublja i smislenija. Samo Federer bi mogao da se hvata za broj GS titula kao glavni faktor jer, osim sto je postao sinonim za tenis i na tome kapa dole, nema nikako brojke na svojoj strani. Nadal ima tu sljaku i u ostalom je tu negde ali ako bi zavrsio sa jednim vise ne bi bilo dovoljno, mora da se odvoji bar 3-4 pa da mu se prizna status zbog toga. Djokovica jebuckaju te OI mada realno i nije nesto bitno ali znacilo bi, a opet ima najbolji H2H i najraznovrsniji je igrac definitivno. Jebeno skroz. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
stray cat Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Rafina pobeda na AO 2022 je definitivan kraj, die Ende, bilo kakvog, racionalnog, smislenog ubacivanja R. Federera u debatu (aj da se ograničim) o mogućem undisputed Open era teniskom GOATu. (Borga takođe isključujem zbog toga što nikad nije pobedio na USO. Da jeste, povratna karta do Australije je bila spremna (otiš'o bi garant nakon pobede na turniru u Njujorku). Channel slamovi nisu dovoljni. Konkurencija je postojala (Mekinro).) Takođe, retroaktivno, u zadnjih 12 godina + januar 2022, može se otkucati da smo gledali obračun Nadala i NĐa. Od 2010, njih dvojica su uzeli 15+19=34/48 održanih slemova (Rođa 5, Mari i Vavrinka po 3, Čilić i Tim i Medvedev po 1). 71% Od 2010, njih dvojica imaju 163+358=521/609 nedelja na prvom mestu (Rođa 47, Mari 41). 85% 2
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Evo i Becker potvrdjuje sta je najvaznije za odredjivanje ko je najbolji Quote “It was a day made for tennis history,” Becker told Eurosport. “We didn’t have Nadal at the top of our list a fortnight ago. He was fit, won the preparation tournament in Melbourne. “Before that, Nadal was injured for half a year. Now we are wiser and Rafa has broken the record of Federer and Djokovic. “You make a mistake if you still call Rafa the clay court king. He has won on every surface and every Grand Slam tournament at least twice. “He is the most successful player of all time, we can say that loud and clear.”
Jeremija Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 U pravu je Beker, ali mislim da je još prerano za definitivne GOAT priče, i Nole i Nadal (pored ovakve "kilave" omladine) mogu još ponešto da osvoje. 1
Lancia Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Tesko mu da bude u pravu, kakogod ja vise ni ne slusam sta Vilander, Mekinro i on pricaju, svaki put druga istorija, zavisno od sagovornika i kom trzistu je namenjen komentar. 2
Recommended Posts