zorglub Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 On 9.10.2021. at 2:15, zorglub said: Mihajlović: Srbija energetski stabilna, ima dovoljno električne energije i gasa Prevedeno s naprednjačkog - u najmanju ruku odšrafljivanje cena, a sasvim izvesno isključivanja i restrikcije. Praštajte ako je već zdravorazumski zaključeno na prethodnim stranicama, ali oni su znali. Ovo gore napisah nakon ničim izazvanog bombardovanja izjavama o super-duper spremnosti našeg energetskog sistema s početka Oktobra. 2
adam Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 ja sam ocekivao da ce da se drze bar do sredine januara a zatrpao ih hiljadugodisnji vlazni sneg od dvaes centimetara vec sredinom decembra. hocu reci - ovo je opasnije nego sto sam mislio. a sad jos najavljuju ozbiljnu zimu. 1
gospa buba Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 (edited) 17 minutes ago, adam said: ja sam ocekivao da ce da se drze bar do sredine januara a zatrpao ih hiljadugodisnji vlazni sneg od dvaes centimetara vec sredinom decembra. hocu reci - ovo je opasnije nego sto sam mislio. a sad jos najavljuju ozbiljnu zimu. pa narednih 15 dana kolko vidim beograd -2 do +2 max. valjda grejati srazmerno malo je bilo bash retkih trenutaka kada nam se moglo reci - sad ljudi da se strpimo i ponashamo racionalno za opshte dobro. shto se nije desilo, nego naprotiv, udri u vrisku mashi zastavama preti i kusom i repatom. sad poshto smo opshte dobro i zajednichki inteers kompletno razmontirali, cenim da cemo i ostatak razjebat nekontrolisanim ponashanjima, koja ce u sumi, kako to biva, dati i finalnu seriju katastrofa iz vecine oblasti. i to vam je tako i vec pochinjem i da ne vidim problem, mozemo da nastavimo da se teshimo da makar nije rat, ko shto smo se uspeshno teshili cele devedesete i ochigledno nije bilo dosta. na kraju ce ispasti da smo svi gomila sitnih lopova i da tako nam i treba. do 3 shicardzije. Edited December 16, 2021 by gospa buba 7
adam Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 (edited) ooooooooo..... otvorih b92 (ni sam ne znam zasto) i evo prve vesti https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vucic-sazvao-hitan-sastanak-2074440 Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić sazvao je za sutra pre podne hitan sastanak sa članovima Vlade Srbije i šefovima energetskog sektora. Tema razgovora biće teška energetska situacija sa kojom se suočava Evropa, a koja bi mogla da ostavi posledice po region i po Srbiju. gori su od parova i zadruge zajedno. Edited December 16, 2021 by adam 4
cedo Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 mislite da ce samo u makedoniji da poskupi struja
Popular Post renne Posted December 16, 2021 Popular Post Posted December 16, 2021 lepo rekosmo da su šilas i đolak krivi 2 8
mlatko Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Zar po nekoj hijerarhiji ne pripada to mesto Lepoj Lukić?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 9 minutes ago, renne said: lepo rekosmo da su šilas i đolak krivi Što je najgore, naslov je itekako istinit.
Roger Sanchez Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 On 15.12.2021. at 11:37, Moonwalker said: Nemoj gubiti iz vida da je Nemacka solventna drzava i da uvek imaju Francusku sa obrucem nuklearnih elektrana za ispomoc u slucaju da zatreba i to mogu da plate. To je to, ostatak Europe može se igrati renewables igara dok god postoji Francuska koja tera nuklearke 24/7 - stabilni fundus mreže zapadne Europe. Bez nuklearne energije nema smanjenja CO2 emisija u situaciji u kojoj imamo modernu civilizaciju, Njemačka čim ostane bez sunca ili vjetra vraća se u začađenu prošlost i dimi kao parnjača. Ili uvozi iz Francuske. Možda ako jednog dana smisle nešto s vodikom. Ili fuzijom, ali i jedno i drugo su pipe dreams. 6
Desmond Bojčinski Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 9 hours ago, gospa buba said: na kraju ce ispasti da smo svi gomila sitnih lopova i da tako nam i treba. Upravo tako
Recommended Posts