Caligula Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Sta je to? Neki performans? Nesto bitno, svakako u rangu rasta Kajli Dzener, stikala Kejt midlton i procurelih futidza sa snimanja Warcraft filma. ... ovo je vreme kakofonije gde se prvi snimci Plutona i njegovih meseca stavljaju u sendvic sa podjednako bitnim vestima o princezinim stiklama, sazrevanju praznoglavih tinejdzerki i nekvalitetnog poseravanja po filmskoj traci. Kada pogledas tu opstu kvazi demokratizaciju i upadljivo ukidanje kriterijuma, nije cudna vest da je neki tamo savamalski hipster osvojio zlatnu medalju za kvalitet performansa niti je cudno sto Marina Abramovic zivi u stanu od dva i kusur miliona dolara.
Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 ti si mi veliko razocaranje...ja postavio hvalisanje vintage spravom za slikanje, i to jos dosta retkom, a ti ni da beknes
Caligula Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 jbg upao sam u amok pa nisam registrovao, cestitke btw. ja sam jos kao tinejdzer zeleo ovu mashinu treba li da kazem da nisam dobacio dalje od Zenita? Ko Bane Bumbar sa Vespom jbg.
Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) E pa ostavicu ti je testamentom, osim ako nisi nesto drugo hteo da linkujes, tipa ovo Edited July 15, 2015 by Грешни Василије
Caligula Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Ima neki mit koji je verovatno utemeljen da su risi posle WWII pokrali tehnologiju optike od Nemaca, ali to je za pitajte Vasu
Аврам Гојић Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Ma nije to mit, tacno se zna sta je kopirano, mahom Cajsova optika (Helios - Biotar, Jupiter37a - Sonnar)
Krampa Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ima neki mit koji je verovatno utemeljen da su risi posle WWII pokrali tehnologiju optike od Nemaca, ali to je za pitajte Vasu nije mit. prebacene su jena zeiss fabrike iz istocne nemacke u ukrainu. zato sssr stakla imaju identicnu opticku formulu kao zeiss. recimo, jupiter odgovara tessaru. isto tako fed su kopije leica kamera pa mozes naci sta odgovara recimo elmar staklu itd...problem je sto zenitova stakla ipak nisu zeiss koliko god da su uspjeli da prekopiraju formulu i nacin uzrade
Аврам Гојић Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 SKANDALOZNO: Caligula napisao tekst za pesmu poznatog benda. VIDEO Nikad nisam posetiooktobarski salonmozda bih i mogaoali, jedino na silu Imao sam negdeproslogodisnji katalognicega na njemuza mene nije bilo
3opge Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 jel ima neko ko bi znao da mi kaze koliko je ljudi do sada obesheno, streljano, bicevano i cija su creva bacena u kazan sa vrelim uljem zbog svega sto se dogadja oko MSU?
Caligula Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 SKANDALOZNO: Caligula napisao tekst za pesmu poznatog benda. VIDEO Nikad nisam posetio oktobarski salon mozda bih i mogao ali, jedino na silu Imao sam negde proslogodisnji katalog nicega na njemu za mene nije bilo jel ima neko ko bi znao da mi kaze koliko je ljudi do sada obesheno, streljano, bicevano i cija su creva bacena u kazan sa vrelim uljem zbog svega sto se dogadja oko MSU? ... imacemo novi stadion care, zasto bi prosipali creva bilo kome? Malo vise ljubavi i razumevanja za vlast, pa znas li jebote koliko kultura kosta?
Caligula Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 (edited) Instalacija. Performans nije sigurno. edit: samo da podsetim, ovaj muzej je bio jedna od najsjanijih tacaka u gradu zemlji koje je valjalo obici s vremena na vreme. Edited October 20, 2015 by Caligula
Takeshi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 vrhunski, policija od gradjana brani godinama zatvoreni muzej. sve bi nagrade pokupili na medjunarodnim festivalima.
Recommended Posts