November 4, 20213 yr 21 hours ago, Tinman said: On je mašinac Ne treba dalje, shvatili smo u čemu je problem. Edited November 4, 20213 yr by ObiW
November 4, 20213 yr sta mu tesko, radule moze i govna da jede, ako tu biracku nisu nije neko vec pokrio.
November 4, 20213 yr 16 hours ago, mraki said: Taj lik se poneo baš džukački prema mnogima na tviteru, i sad su samo našli način da mu vrate. Daj nam nik sa tw, pls, ako nije problem… 6 hours ago, James Marshall said: I šta je majore, vojniče koji nikad ne napušta bitku i koji ne kritikuje svoje pretpostavljene - neće Vučić da te zaštiti sad od svojih falangi ili onih nekih šake jada internet desničara jer mu treba to za skretanje pažnje. Jeste odvratno i ta govna treba pohapsiti, ali ko s đavolom tikve sadi i još ga usput štiti, đavo mu tako vraća. Tako da, jebi se Kone, ko te jebe. Već sam negde nekad pisala, ali najgori i najsuroviji tretman treba da dobije “struka” u Srbiji. Svaka struka, da ne bude zabune. A ovo koristiljubivo govno od čoveka posebno. Njegov govnarluk ima mrtve. 50 minutes ago, vememah said: Slično važi i za ovaj izmet od osobe.
November 4, 20213 yr Popular Post On 3.11.2021. at 14:47, angelada said: Koleginica 49 godina, troje dece, radi od kuce evo jos malo druga godina i pitam je juce “sto se ne vakcinises” (a naveliko kuka kako joj se smucio nevakcinisani nacin zivota) ”Da ne ostanem sterilna” u medjuvremenu je fasovala kovid i otvorila bolovanje. sad cu napisati nesto ne bas najljudskije ali jace je od mene. Ovo mi je ne znam koji put ove godine da menjam nevakcinisane kolege i radim za dvoje, pa i za troje, zbog cega sam mrtva umorna, pogorsali su mi se problemi sa srcem, o stresu ne znam ni odakle bih krenula - dovoljno je reci da ne mogu da stignem ni do psihijatra iako mi antidepresiv koji uzimam izgleda ne prija. Sto bi se reklo nisam antivakser, ALI, e tako i ja - zao mi je sto se razbolela, ALI. ovo sam iskreno napisala, nadam se da me razumete, ne zelim ja njoj da radi s bolovanja (daleko bilo) vec bre bre nije moralo da dodje do toga da vakcinalni lobi na poslu izgine s ko zna kakvim bolestinama koje cemo dobiti od sprzenosti i ogromne kolicine posla.
November 4, 20213 yr 20 minutes ago, mraki said: @ivan_damn ja otišla da vidim šta je pisao, kad lik ima 0 praćenja i 3 pratioca i nema twitova Ili ja nešto ne znam u twiter
November 4, 20213 yr Naravno da je svi jarija to što su mu uradili.Samo on je dosta i žrtva oružja koje je sam odabrao.A to sa recenzijama znam da su nekim restoranima radili i van ovoga za vakcine... ... Shiit has hit the fan
November 4, 20213 yr Da, dve donje crtice, moja greška. Klik Ali lik je na mene odavno ostavio utisak pravog sajberbulija, ubode ponešto, ali generalno odvratno ponašanje. Inače, ovo ispade na kraju super reklama za restoran. Mogi su sad udarili kontru pa ostavljaju po 5 zvezdica, iako isto nisu bili. Svakako puno recenzija u vrlo kratkom periodu. Edited November 4, 20213 yr by mraki
November 4, 20213 yr Ma nisu pravi kumovi. Prozivao Tomu pa ga jurio da se slikaju radi dalje sprdnje. A Toma ima jednu vrlinu, nije sujetan ni malo, zna da prihvati šalu na svoj račun. Ili ne kapira, nisam siguran. Edited November 4, 20213 yr by mraki