ArleKino Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Eto, desilo se ono što smo svi godinama naslućivali - Vini došao glave Liverpoolu. Ali, stvarno, Real... Courtois Kakva partija večeras. Ušao duh Kahna iz 2001. i Čecha iz 2012. u njega. 4
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Just now, Midgeta said: Jasno mi je sad za ovu situaciju, ali imam pitanje za gornju sto ste opisali.Jel onda beli koji je isceprkao loptu u momentu kad je kod njega tj kad se aktivira u ofsajdu automatski onda? ako sam dobro razumeo, da jeste kada napadači oduzmu loptu, primetićeš da odmah trče od gola dok ne dođu iza linije odbrambenih igrača, baš da bi izbegli tzv ofsajd zamku 1
Kampokei Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Secam se kako je bio big deal kad je Mijat posle 30 i kusur godina vratio pehar u Madrid. Oni su posle te 1998. ovo osvajali jos sedam puta. Impresivno. 5
radnik Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Jbga, los pool. Ancelotiju se vratio Stambul. To je to. Nelosa sezona, ali fali visnjica na vrhu
assignment Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Meni ovo skroz ok, ne ronim suze za engleske timove, tako da 1
goofs Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ja ne znam šta da mislim o ovome. S jedne strane čini mi se fudbalska nepravda da Liverpool posle ovakve sezone ostane bez ijednog velikog trofeja (ajd bar imaju dva kupića). S druge strane - Real Anćeloti 4 runde su delovali kao slabiji tim na terenu i sve 4 dobili. Pri tom se ne sećam da je iko imao tako zajeban kostur i otišao do kraja. 2
Mr.Mxyzptlk Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Najnezasluznija titula ikada u LS. pa kad pogledas koga su sve dobili i nijeSent from my STF-L09 using Tapatalk 4
ArleKino Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, goofs said: Ja ne znam šta da mislim o ovome. S jedne strane čini mi se fudbalska nepravda da Liverpool posle ovakve sezone ostane bez ijednog velikog trofeja (ajd bar imaju dva kupića). S druge strane - Real Anćeloti 4 runde su delovali kao slabiji tim na terenu i sve 4 dobili. Pri tom se ne sećam da je iko imao tako zajeban kostur i otišao do kraja. Real je do naslova došao preko tri najbolje engleske ekipe i PSG-a. Jedino im Bayern fali u kolekciji. 4
Meazza Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 (edited) 4 minutes ago, radnik said: Jbga, los pool. Ancelotiju se vratio Stambul. To je to. Nelosa sezona, ali fali visnjica na vrhu Osvetio se on jos u Atini. Sad je donabio. Sad nijedan trener od ovih koji su sada aktivni nema nijedan argument da je veci od Ancelotija. Ima najvise osvojenih titula Lige sampiona od svih i jedini je osvojio sampionate u svim ligama petice. Edited May 28, 2022 by Meazza 5 2
Lancia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Mogu da razumem da nekog usere jedna utakmica, ove brat bratu sere vec deceniju i vise. Neobjasnjivo. Cestitke @MiddleClass 3 1
Popular Post Ted Posted May 28, 2022 Popular Post Posted May 28, 2022 1 minute ago, Bogotac said: Najnezasluznija titula ikada u LS. kako jbt? izbacili PSG, Čelzi, Siti, dobili Liverpul. šta je još trebalo da urade? teško da je sve to bilo slučajno i nezasluženo. na stranu antipatije/simpatije Real je najveći klub na svetu. to je i pokazao. fakat. meni bilo lako da gledam, nisam navijač ni jednih ni drugih. nemam neki Španski klub za koji navijam, od Engleza najviše volim Arsenal. 13
Bogotac Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, Ted said: kako jbt? izbacili PSG, Čelzi, Siti, dobili Liverpul. šta je još trebalo da urade? teško da je sve to bilo slučajno i nezasluženo. na stranu antipatije/simpatije Real je najveći klub na svetu. to je i pokazao. fakat. meni bilo lako da gledam, nisam navijač ni jednih ni drugih. nemam neki Španski klub za koji navijam, od Engleza najviše volim Arsenal. Lepo,ako si pratio njihov put,znas o cemu pisem,nisam pisao o istoriji,nego o ovoj sezoni. 1
Recommended Posts