kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, Midgeta said: Sa Benzemom, ali Benzemi je noga iza, a po pravilu valjda ne sme nista sem ruke da mu bude ispred minimum 2 protivnicka igraca? Tako da onda ovo jeste ofsajd @aram ce me ispraviti ako gresim sad još malo da zakomplikujemo. postoji nešto što sudije nazivaju attacking player position(app). primer, crveni imaju loptu i dodaju se među sobom, izmrčkaju je beli i u tom trenutku se menja app, na primer beli igrač se aktivira ako je u ofsajdu ovde su navodno procenili da nije bilo app-a kada se lopta od crvenog odbila ka belom(benzemi). tj da je beli tim kontrolisao posed prilikom dodavanja
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 ova neiskoristena prilika moze da kosta. ovaj ..ijus je pun losih odluka.
harper lee Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Nema ovde pomoci, neko je odozgo odlucio da FK Pavkov iz Madrida ove sezone osvoji Ligu Sampiona i kraj. 4
Olimpijac Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Gotovo je..nema sanse vise u tri lepe .. Liverpul nesrecni
borris_ Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Drago mi je zbog Benzeme i zasluzene zlatne lopte. I to je to. 5
aram Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: sad još malo da zakomplikujemo. postoji nešto što sudije nazivaju attacking player position(app). primer, crveni imaju loptu i dodaju se među sobom, izmrčkaju je beli i u tom trenutku se menja app, na primer beli igrač se aktivira ako je u ofsajdu ovde su navodno procenili da nije bilo app-a kada se lopta od crvenog odbila ka belom(benzemi). tj da je beli tim kontrolisao posed prilikom dodavanja pa ne, procenili su da je beli tim poslednji bio u posedu, tj. da crveni nisu imali jasan posed ni u jednom trenutku od prvog dodavanja Benzemi.
Midžeta Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sad još malo da zakomplikujemo. postoji nešto što sudije nazivaju attacking player position(app). primer, crveni imaju loptu i dodaju se među sobom, izmrčkaju je beli i u tom trenutku se menja app, na primer beli igrač se aktivira ako je u ofsajdu ovde su navodno procenili da nije bilo app-a kada se lopta od crvenog odbila ka belom(benzemi). tj da je beli tim kontrolisao posed prilikom dodavanja Jasno mi je sad za ovu situaciju, ali imam pitanje za gornju sto ste opisali.Jel onda beli koji je isceprkao loptu u momentu kad je kod njega tj kad se aktivira u ofsajdu automatski onda?
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, borris_ said: Drago mi je zbog Benzeme i zasluzene zlatne lopte. I to je to. samo to žali bože protraćenog vremena 3
SNARC Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 2 minutes ago, harper said: Nema ovde pomoci, neko je odozgo odlucio da FK Pavkov iz Madrida ove sezone osvoji Ligu Sampiona i kraj. Posle onakvih cuda od eliminacija, mora. 1
Meazza Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Sta bi tek sad radio onaj Madrid iz 2014, kad nisu bili starci i kad su imali Ronalda i Ramosa. Liverpul i Siti najjaci timovi u istoriji my ass. 4 1
Recommended Posts