Ratamahatta Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Ovo ce biti prvo finale koje Real nece dobiti otkad pratim fuzbalj. 1
John Coltrane Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Ništa™, dajte ćelavoj prevari još 300mil za sledeću kampanju. Reala niko živi ne voli, sem ovih seronja koji su počeli da prate fudbal u doba 3 vezane LŠ, ali ovo šta rade u nokaut fazi je remek delo - isprašili su 3 plastikanera fair and square . Benzin zlatna lopta pa sve i kad bi Salah dao 5 golova u finalu.
Baldrick S. Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Pepovo izvodjenje Jesusa i De Brujnea je taman podjednako kao kad bi Klopp izveo Van Dajka i Alisona pri istom rezultatu. Samo on zna sta je hteo.
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Plajvi said: Ovo ce biti prvo finale koje Real nece dobiti otkad pratim fuzbalj. Posle prolaza protiv PSZ-a, Celzija i sad Sitija, Liverpul moze da se slika 1
Bogotac Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Zlurad said: Pepovo izvodjenje Jesusa i De Brujnea je taman podjednako kao kad bi Klopp izveo Van Dajka i Alisona pri istom rezultatu. Samo on zna sta je hteo. samo prvog,drugi se raspadao celu tekmu vadjenje mareza je no comment 1
Ratamahatta Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, Lancia said: Posle prolaza protiv PSZ-a, Celzija i sad Sitija, Liverpul moze da se slika To su sve skorojevici.
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Racunam da bi mu Kejn sedeo na klupi u ovako jednom mecu. Ma ne, igrao bi zadnjeg veznog. Onda Rodrija pomeri na levog beka, Mendija na desno krilo, a Mahrez može da uskoči kao lažna devetka. To protivnik nikad ne bi očekivao! 2
Mindaugas Žukauskas Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Ne znam da li sam dobro video, kod drugog gola Reala, kao da je lopta okrznula nekog pre trzaja Rodriga. Fascinantno da je to završilo u mreži, ako se stvarno tako desilo. 2
189- Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 finale necu ni gledati. bas sam hteo gledati epski mec dva najbolja tima u istoriji, ovako nista. 1
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Dobar rezime (valjda ima prevod) Esto es el Madrid: No le busquen explicación
ArleKino Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne znam da li sam dobro video, kod drugog gola Reala, kao da je lopta okrznula nekog pre trzaja Rodriga. Fascinantno da je to završilo u mreži, ako se stvarno tako desilo. Jest, Asensio je glavom prebacio. Nehotice. Da je bilo ciljano, najbolja 5D asistencija ikad. 3
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Straja pita kako to da Guardiola nije nešto uradio između dva primljena gola, napravio neki prekid, nešto Kao Vujošević kad namerno dobije tehničku da razdrma ekipu! 3
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 4 minutes ago, 189- said: finale necu ni gledati. bas sam hteo gledati epski mec dva najbolja tima u istoriji, ovako nista. Pa imaš finale FA kupa, šta će ti ovo, realno™. 2
Recommended Posts