May 4, 20222 yr inače, engleski komentator rekao da je masa navijača Reala izašla kada je Mahrez dao gol za Siti... Takvi likovi su sami sebi najveća kazna, nadam se da će da se jedu zauvek jadnici.
May 4, 20222 yr 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ja ne razumem kako njima KDB nije kapiten, čovek ih nosi kad god treba, kao Gerrard što je bio u Liverpulu svojevremeno. A zamisli da je njega na vrhuncu forme neki trener menjao u 70. minutu, dok vode 0-1 u polufinalu LŠ bilo je 0-0 kada je kdb izasao
May 4, 20222 yr 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Ja ne razumem kako njima KDB nije kapiten, čovek ih nosi kad god treba, kao Gerrard što je bio u Liverpulu svojevremeno. A zamisli da je njega na vrhuncu forme neki trener menjao u 70. minutu, dok vode 0-1 u polufinalu LŠ Ma totalno besmisleno, ne znam kako su Jessus i Maharez igrali, ali Mahareza isto nema smisla vaditi, čovek je u formi, jbt...
May 4, 20222 yr 1 minute ago, 189- said: bilo je 0-0 kada je kdb izasao Još gore, dakle vodiš jedan razlike iz prve utakmice a onakvog igrača izvodiš.
May 4, 20222 yr Joj ovaj nesrećni Steve Jobs fudbala, koji kuka na 3 min nadoknade, a ništa nisu uradili cele produžetke
May 4, 20222 yr Just now, ArleKino said: Pep iskusno izgubio i ovo da mu šeici kupe Kanea u ljeto. još kad mu Šelvi sad presudi, jao
May 4, 20222 yr Just now, ArleKino said: Pep iskusno izgubio i ovo da mu šeici kupe Kanea u ljeto. Racunam da bi mu Kejn sedeo na klupi u ovako jednom mecu.