reg Posted May 9 Posted May 9 2 hours ago, Sara said: meni pre neki dan na kasi u Maxiju dali 10 jaja za 1din To je verovatno akcija koju spominje Luther, u okviru koje dobiješ po jedno pakovanje jaja za dinar na svakih 500 dinara potrošenih na imlekove proizvode.
Sara Posted May 9 Posted May 9 Mislila sam da svi dobijaju na kasi zbog Uskrsa😀 Sad kad razmislim, kupila sam dva putera i sigurno jos nesto od Imleka
Jimmy Kowalski Posted May 9 Posted May 9 U Maxiju akcija za vanila almond sladolede na stapicu 1+1 gratis, sto ce reci dve kutije za 300..
đorđe geprat Posted May 10 Posted May 10 (edited) odakle su tigla tolika jaja? juče gledam u lidlu. gomila tabli od 30 za 270. Edited May 10 by đorđe geprat
Shan Jan Posted May 10 Posted May 10 Vec neko vreme su jaja isto na snizenjima u idea i maksiju. Ne znam sta se desava, ali i na pijaci mi kukaju prodavacice suvog mesa da je vec dugo slaba prodaja. Otisli Srbi konacno da jedu korenje, hvala vucicu?
Frile Posted May 10 Posted May 10 1 hour ago, đorđe geprat said: odakle su tigla tolika jaja? juče gledam u lidlu. gomila tabli od 30 za 270. pa valjda su im ostala neprodata od uskrsa
đorđe geprat Posted May 10 Posted May 10 1 hour ago, Frile said: pa valjda su im ostala neprodata od uskrsa naravno da su preostala. nego vidim da se i po drugim lancima (maxi, idea...) nude šakom i kapom. odakle toliko?
Bambula Posted May 11 Posted May 11 Ima tih farmi po Srbiji koliko hoćeš, neke izbace i 60k jaja dnevno na tržište, a pošto jelte i moja lepša polovina prati trendove "obična" jaja sa žutom ljuskom ove godine nisu bila u trendu, pa sam i ja morao da se logistički organizujem da nabavimo isključivo "bela" jaja A to je otišlo toliko daleko da postoji i Viber grupa gde se gospodje™ informisale gde mogu da se kupe ta "bela" jaja. I onda u tim velikim sistemima ostalo brdo "običnih" jaja jer im je takva politika poslovanja da prave dupla trebovanja u periodu praznika pa sad akcije. 1 1
Eleniko Posted May 22 Posted May 22 On 11.5.2024. at 10:30, Bambula said: Ima tih farmi po Srbiji koliko hoćeš, neke izbace i 60k jaja dnevno na tržište, a pošto jelte i moja lepša polovina prati trendove "obična" jaja sa žutom ljuskom ove godine nisu bila u trendu, pa sam i ja morao da se logistički organizujem da nabavimo isključivo "bela" jaja A to je otišlo toliko daleko da postoji i Viber grupa gde se gospodje™ informisale gde mogu da se kupe ta "bela" jaja. tako ti je to kad pođu žene da farbaju jaja....
Eleniko Posted May 22 Posted May 22 22 minutes ago, vememah said: (ceo niz) booking najgore nešto ali mrtva trka sa srbima koji ga, wait, hakuju.
Jeremija Posted July 5 Posted July 5 Ima u Maksiju domaća pršuta za 2150 dinara (kg), pre akcije je bila 3700, odlična. 1
vememah Posted August 20 Posted August 20 Quote MONITORING POTROŠAČKE KORPE Nedeljna potrošačka korpa u julu 2024. VREDNOST NEDELJNE PROSEČNE POTROŠAČKE KORPE HRANE I BEZALKOHOLNIH PIĆA Lidl 7.804 dinara Roda 8.078 dinara Dis 8.148 dinara Idea 8.458 dinara Maxi 8.693 dinara Istraživanje se zasniva na prosečnoj potrošačkoj korpi definisanoj od strane Republičkog zavoda za statistiku i sadrži najviše 73 proizvoda. Cilj istraživanja je praćenje vrednosti prosečne potrošačke korpe hrane i bezalkoholnih pića u pet velikih maloprodajnih trgovinskih lanaca u Republici Srbiji. Grupe proizvoda koje se prate pripadaju kategorijama: Žito i proizvodi od žita Povrće i prerađevine od povrća Voće i prerađevine od voća Sveže i prerađeno meso Sveža i prerađena riba Ulja i masti Mleko, mlečni proizvodi i jaja Ostali prehrambeni proizvodi Bezalkoholna pića Lokacije poslednjeg popisa: Novi Sad, Beograd, Niš, Kragujevac Period poslednjeg popisa: 12-14. jul 2024. Broj proizvoda u potrošačkoj korpi (Jul 2024.): N=66 https://monitorpotrosackakorpa.nms.rs/
Sestre Bronte Posted August 20 Posted August 20 neka stave i semafor, šta su se stisli ili rade za lindu 1
Recommended Posts