Jump to content

Borac, Cacak, pranje ruku u Moravi

Featured Replies

• Author

najbolje izdanje u ovom poluvremenu borca definitivno, sad dal je samo do mornara ne znam jbg

koristi se prednost pod kosem, igraju se timske akcije, ne ovisimo toliko o (iznudjenom)sutu za 3

u odbrani bas agresivni i dosta bolje kretanje deluje, ima propusta, ali ima i mnogo pravovremene pomoci

ova petorka sa pecarskim na 5, a tomasevicem na 4 je zanimljiva, jer mornar od visokih kao pretnju ima samo smita

jeste par lopti letelo na 7 metara, ali mi se cini da su opet bile 2,3 situacije gde nekoliko borcevih igraca ide na defanzivni skok i sami sebi smetaju

to se ponavlja od prve utakmice, nije mi jasno da to ne mogu resiti

hejl ko june, imao je onu jednu ekstra reakciju, ali uglavnom ispada u pocetnoj fazi odbrane, napred isto nista, nije njegovo vece ocigledno

bilo bi dobro da dobijemo nesto od njega u drugom poluvremenu

Edited by pbg12345

• Author

kako ovako prodamo kontru jebemu mater

Lautaro masi dva pasa za zicer. Make that tri.

Tako Novakovicu! Prangija i hustle, mani se kreiranja™.

Edited by J.R. Cash

Idi bre Marinkovicu u penis tunjavi! 

Kao i protiv Igokee, brljave kad se otvara sansa da se prelomi utakmica. Lautaro zaboravio da dodaje, ostali da ubace otvoren sut.

• Author

djokovic sa dva metra gadja prvi obruc i pecarski u odbrani sporiji od puza jbt

jel ima sporiji/tromiji igrac od njega u ligi

Nema. Na svetu.

Ajde sto je prespor, nego sto je promasio jedno pet suteva na obrucu.

Morace Sava da cupa.

Najlepsi sut!

Edited by J.R. Cash

Lesic kao u najboljim danima.

Uvek sam govorio da je igracina.

Ovaj Lewis je nasao kad ce da se pretvori u Damea.

Borac odgovara iskljucivo kosevima na bazi kurca.

Zasto sad vraca popularnog Pecharskog?

"Zargonski receno heat check trojka Mihaliovica" - :sutirao trojke 1/4 dotad, sat vremena nije dao kos;

Edited by J.R. Cash

• Author

au brate mili jbt

Vadi tu argenitnsku budalu, prosuce ti utakmicu!

• Author

porodismo je u picku materinu 

sad ce valjda sve ici malo lakse

Prezivese ovo bombardovanje u cetvrtoj zahvaljujuci kosevima na bazi kurca. Svaka nicija lopta je otisla Borcu. Ludi Lautaro na 12 razlike i 2.5 minuta do kraja umesto da izduva loptu, zalece se preko celog terena. Tu se videlo da nema kontrolu u ovoj zavrsnici. Al ajde, makar je ubacivao bacanja. 

• Author

a sad na miru zele :fantom:

cacak 94 igra u krusevcu, al strim je uzasan, a statistike nema uopste

• Author
3 minutes ago, J.R. Cash said:

Prezivese ovo bombardovanje u cetvrtoj zahvaljujuci kosevima na bazi kurca. Svaka nicija lopta je otisla Borcu. Ludi Lautaro na 12 razlike i 2.5 minuta do kraja umesto da izduva loptu, zalece se preko celog terena. Tu se videlo da nema kontrolu u ovoj zavrsnici. Al ajde, makar je ubacivao bacanja. 

i on i hejl su bas "divlji" valjao bi tu neko iskusan radi kontrole

eventuano kad se vrate radovan i sanadze, to je potpuno drugacija bekovska linija

ali meni je utisak sa cim je ispod kosa mornar usao u ligu

hteo sam i pre utakmice pisati da nam je tu sansa, ali odustao, jer obicno kad se prokenjam, dobijemo po usima

jbt sava i pecarski 38 poena, 6/6 za 3 i 6 ofanzivnih za zajednickih 40ak minuta :smiley_hail:

zele rutinski melje ove nesrecnike

bilo bi bas lepo da izbore kls