January 19Jan 19 govna sudijska sude nepostojeci treci faul nikolicu u poslednjim sekundama prvog poluvremena i time sustinski resavaju utakmicu jer borac igra bez centra, sa 8 igraca, a obojica igraca koji iole mogu pokriti poziciju 5 imaju po 3 licne
January 19Jan 19 auuu kakva pobeda borca od 30:50 u 15om minutu uz 3 licne fundica kao jedinog "centra" od 2metrauz potpunu dominaciju splitskih centara, narocito ameraserija 62:34 za 92:84 na kraju8 seniora, od toga 1 2007mo, 2 2005to, petorica cacana komentator sramotanapsolutno nista ne zna o borcu, ligi, kosarci, sportu, verovatno o zivotu generalno
January 19Jan 19 Komentatora sam već zapazio ranije, to je onaj što je Damira Rančića zvao Dino Repeša tokom cele utakmice. Pojma nema, on je valjda stručnjak za vaterpolo, popunjava ove neatraktivne aba utakmice.Svaka čast Borcu, ali ovaj Split je jeziv. Edited January 19Jan 19 by Nikodije
January 19Jan 19 3 minutes ago, Nikodije said:Komentatora sam već zapazio ranije, to je onaj što je Damira Rančića zvao Dino Repeša tokom cele utakmice. Pojma nema, on je valjda stručnjak za vaterpolo, popunjava ove neatraktivne aba utakmice.Svaka čast Borcu, ali ovaj Split je jeziv.povuci rec!komentator je ispalio toliko gluposti da ih je prosto besmisleno navoditiima likova koji ne prate neki klub, ligu, odredjeni sport...ali ovaj brate kao da apsolutno nista ne pratine moze jbt da skonta zasto ocokoljic trazi TO nekoliko sekundi pre kraja na +8kaze da "smiri", sta da smiri sunce ti jebempa valjda osnovna logika govori da se radi o nekoj poen razlici, mogucnosti da ekipe dele mesto na tabeli
January 19Jan 19 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Šta bi, gdje ode?u neku ekipu iz izraelaprvi put cujem ime, nisam zapamtionije ni makabi, ni hapoel nesto nestokazu pretposlednji u njihovom prvenstvuzanimljivo, naglasavaju lokalni portali, a i ovaj bezveznjak od komentatora da je placeno obestecenjesramotna je uprava ko ne potpise nekog centrapleja/bejka bih voleo videti iskljucivo ako je amer koji donosi razliku u suprotnom ce samo pojesti minute radovicu i curcicui mislim da bi se radicevic odlicno uklopio u defanzivnu semu ove ekipe, a znacila bi njegova sposobnost organizacijenema klub i dalje, a vec godinama narocito leti trenira sa borcem
January 19Jan 19 Pisalo je na sajtu Borca da su u pregovorima sa plejmejkerom i centrom. Ali ja ih ne bih potpisivao. Iz aba ne mogu da ispadnu u ovom sastavu, bolje da puste Nikolića, Radovića i Ćurčića da imaju veliku minutažu.
February 3Feb 3 ObJeKtIvNi novinar Arene Sport"Mladi Petar Radović je mogao da strada u nastavku susreta, kada se na kraju jedne kontre vinuo u vazduh koliko je dugačak, u želji da zakuca loptu i postigne koš, ali ga je čuvar zaustavio blokadom, posle čega se stropoštao sa velike visine. I pao direktno na glavu i vratni deo kične."
February 7Feb 7 ladno su skinuli onaj baner iz hale “cepamo mrežice - pišemo istoriju”kakva gamad radikalska