October 11, 2025Oct 11 povredio se uskokovic, kaze ocokoljic odsustvovace 4-6 nedeljasteta, taman nam se dubai lepo namestio sa svojim povredama i formom da ih dobijemomorace curcic&radovic nadomestiti te minute
October 28, 2025Oct 28 Sportske.netSportske.net - Pavle sanja reprezentaciju, prao je ruke u...U Borcu igra potencijalni reprezentativac Srbije, obratite pažnju na njega
October 28, 2025Oct 28 zapravo ima vise, prilicno sam siguran da je 201,202, plus ima dugacke rukevizuelno mu mnogo manje nedostaju ti cm nego sto u teoriji izgleda
October 28, 2025Oct 28 2 hours ago, pbg12345 said:Sportske.netSportske.net - Pavle sanja reprezentaciju, prao je ruke u...U Borcu igra potencijalni reprezentativac Srbije, obratite pažnju na njegaNo, iako je iz Čačka, nije baraba, nego je jako fin i pristojan mladić... Super je Pavle, gledao sam ono juniorsko u Nišu kad smo osvojili, odličan je bio, iako je Topić bio glavni igrač. Dobro je za njega što dobije ozbiljne seniorske minute u Borcu, videćemo dokle će dogurati obzirom da je malo undersized za četvorku.
October 28, 2025Oct 28 Fizički je dosta sličan Kaliniću. E sad nisam se dovoljno udubljivao da bih procenio kakav je što se tiče kapiranja igre.Letos u reprezentaciji je igrao dosta na fizikalnost i zaletao se na koš prilično samouvereno.Kad kažem fizički mislim na visinu, frejm i jačinu nogu.I kad kažem Kalinić, mislim na Kalinića iz 2015. godine.Možda je Kalinić malo eksplozivniji bio. Edited October 28, 2025Oct 28 by smooth.Op
October 28, 2025Oct 28 pisali smo nekoliko puta o tomeda kalinic se smatrao idealnim scenariom, ali nikolic ide u drugom smeru, sto nuzno ne mora biti loseovo sto kaze nikodije sut je problematican, drugo vidi se da je radio na snazi, konstitucijom je mnogo vise za kontakt igruon zapravo u borcu povremeno igra i na 5, sto je najblesavije to zapravo najcesce jako dobro izgledamoze nogama ispratiti bekove kod preuzimanja, a ima telo da brani unutrasnje igracenaravno, ne moze to protiv svakog i veliko je pitanje do kog nivoa to moze raditiali mislim da je njemu sad vec zacementirana cetvorka kao primarna pozicijanjegov najveci doprinos je zapravo u odbranii generalno borac kao ekipa za ovaj nivo je u stanju da igra bas dobru odbranu
November 3, 2025Nov 3 dal je realno da su se ocokoljicu ovoliko skupila muda i da posle oankve partije ne sme da pusti radovica ni minut a trpi uskokovica i boldvina
November 19, 2025Nov 19 Borac otpustio DimecaNije Ziga neka klasa, ali zaista sam ocekviao daleko viseNa terenu je to izgledalo tako da kad Dimec udje umesto Fundica, deluje kao oni likovi iz prethodnih sezona kad zamene Jokica u Deneverua Fundic je centar od 199cm, za 3 ne sutira, bacanja sutira 50%Ima nesto i do nedostatka pleja koji bi ga valjano hranio loptama, ali daleko od toga da je samo to bio problem
November 19, 2025Nov 19 ziga je potpuno anahron igrac za danasnju kosarku onako ogroman i nepokretan. da bar ima neke poene u rukama, nego nema ni to.
November 19, 2025Nov 19 jesteali opet, kad uporedis sa centrima koje je borac dovodio to je izgledalo kolko tolko smislenokod borca to uvek izgleda tako sto se centar dovodi poslednji i onda kad vec krene sezona dovedu nekog djoku salica, ivana marinkovica i slicnojer jbg centara je najmanje na trzistu i najvise kostajuu tom smislu dimec je pored svega sto kazes delovao kao toliko koliko smisleno resenjeali, sto bi rekao brat edin "kapucino"inace, borac vec drugu sezonu najbolje izgleda kad je na centru pavle nikolicnije to dugorocno dobro resenje ni za njega ni za borac, ali u ovakvom borcevom stanju najbolje radi posaou tim momentima su sposobni igrati aktivnu odbranu, preuzimati i imati solidnu tranzicijujer borac apsolutno nema sta da trazi u pozicionoj igri, premalo igraca sa kakvom takvom kreacijom imaju, a iako su boldvin i uskokovic plejevi nijednom razigravanje ekipe nije primarna vestinane znam dal se ima para za ikakvo pojacanje, ali mislim da bi npr marko radovanovic, koji je em cacanin, em je najbolju kosarku igrao onu jednu sezonu kao borcev igrac, em se pominje godinama unazad bio solidno, a jeftino resenje
November 19, 2025Nov 19 nadam se da je ovaj momak kog pominju, centar jahorineMorava InfoŽiga Dimec napustio Borac, vode se pregovori sa američkim...ČAČAK – Slovenački košarkaš Žiga Dimec i KK Borac sporazumno su raskinuli saradnju svega dva i po meseca nakon što je iskusni centar stigao u Čačak. Bivši reprezentativac Slovenije nije se dobro snaša
November 23, 2025Nov 23 Novi koševi, parket i stolice, planira se nova rasveta, konačno modernizacija hale. Čestitke.