November 23, 2025Nov 23 ma sminkapljuju ih redom, jer su stubovi koji su 90% problema hale, naravno ostalimislim, ok, vide se neke nazanake ove sezone i u marketingu i u odnosu prema navijacima, ali sve je to jos uvek daleko od potrebnog nivoanova hala je jedino pravo resenjei ako je neophodan neki sportski objekat u srbiji to je hala u cacku
December 13, 2025Dec 13 kakva pobeda borca! najpre borac apsolutno kontrolise, 15ak skokova u napadu u prvih 15 minuta, lagana dvocifrena prednost, derby u igri drze neki sutevi preko ruke i ocajna bacanja borca (plejevi borca zbirno 5/17 )onda se borac lagano raspada, derbi krece da igra, na poluvremenu 44:40nastavlja se u istom ritmu u trecoj i nekoliko minuta 4/4 borac ne moze da kreira nista, derbi igra odlicno za 58:70 7 minuta do krajaonda se borac ponovo podize, nikoliceva sjajna rola (dao 5 poena do tad, na kraju 17), ofanzivni skok ponovo proradioborac prilazi, ali deluje da nece biti dovoljno, jer pred kraj ni borac ne moze do kosaposlednja 2 minuta ulazi se sa 73:76, niko nista ne moze da ubaci, borac napad za izjednacenje u poslednjem minutu zavrsava istekom vremena za napad bez suta na kos :Sscderby trosi vreme ne koristi napad, na 20 sekundi rebec hvata ofanzivni skok, promasuje, pa jos jednom hvata loptu 14 sekundi do kraja i onda krece borceva trka sa vremenom jer imaju 1 timski faul u 4 cetvrtiniprave jedan, pa drugi faul do kraja ostaje 7 sekundisc derby ne uspeva da izvede loptu za 5 sekundi ocokoljic crta akciju za 3ku, na pola TO uspevaju da ga dozovu i objasne mu da sudije kazu da mora lopta da se izvede sa nase polovine ocokoljic neverue, odlazi kod sudija, potvrdjujucrta drugu akcijulopta dolazi do uskokovica on odapinje sa 10 metara, pogadja drugi obruc, joske odbojkom izbacuje napolje, opet lopta dolazi do uskokovica, dribling ka aut liniji odapinje sa jedne noge, ulazi kao kaperupcija odusevljenjainace, atmosfera odlicna, iako je bilo mozda hiljadu gledalaca svegadeluje posle svega da ce borac lako privesti kraju u produzetkuuzimamo loptu, otvaramo sa 4:0 , manojlovic agresivan na skoku (15 ukupno, 6 ofanzivnih) pogadja bacanjaali opet se vraca derbi, pogadjaju trojku, borac gubi loptu u dva napada, derbi vodi 1 imaju loptu, maseopet ofanzivni skok manua, opet pogadja bacanja za vodstvo borcailic pogadja jedno na drugoj strani izjednacenjepavle daje oba bacanja, derbi gubi loptu, boldvin na isteku napada stavlja trojku za izvesnu pobedu, do kraja jos dva ubacena bacanja manojlovica za konacnih 89:82na kraju 25 ofanzivnih skokova borca!u utakmici gde borac nema igraca viseg od dva metra manu, pavle, fundic po 6, josilo 5verovatno utakmica karijere manojlovica 28 poena, 15 skokova, index 41pokupio gomilu otpadaka, pisao sam jos u onoj prvoj godini kad je igrao na kasicicu kod mijatovica da momak ima neverovatan osecaj za skok u napaduono sto je bio problem je njegovo samopouzdanje i neodlucnost pri sutu, veceras 3 trojke i 9/9 bacanja, od toga 8 u produzetkuovaj borac ima hronican nedostatak visokih igraca, makar jedan pokretan igrac od 210 bi im mnogo znacio i jako malo igraca sposobnih da igraju sa loptom u rukamato se veceras dodatno osetilo jer je curcic povredjenocokoljic je dobro postavio utakmicu, ali iz nekog razloga opet sasekao radovica koji je igrao sa izuzetnom energijom i bio izuzetno koristan i pored ocajnog izvodjenja bacanjasa druge strane energija ove ekipe i odbrana koju mogu da igraju je na dosta visokom nivou, steta sto rotacija nije malo sirada smo dobili krku proslo kolo bili bi na deobi 4tog mesta koje vodi u PO, ali nije ni ovako losenaredno kolo borac je slobodan, pa gostuje igokei u borbi za 4to mestoigokea je kvalitetnija ekipa, ali u ocajnoj formi su duze vremena, plus ih je borac razbio pre 20 dana Edited December 13, 2025Dec 13 by pbg12345
December 28, 2025Dec 28 Pavle Nikolić je igrač koji u svakom sistemu, na svakom evropskom nivou košarke, može naći svoju ulogu.Sjajan igrač čije brojke nisu klasična ABA statistika iz slabijih klubova. Može imati neuporedivo manje brojke i opet će biti koristan.
December 28, 2025Dec 28 Šta znam... šuta bez, nema ga na skoku, mada ima puno stvari koje zna... ali ovi problemi su fundamentalni za neki viši nivo.
December 28, 2025Dec 28 Ja imam utisak da ne može nikako biti s velikom ulogom ali da može biti mnogo koristan. U smislu ne može da ne uspe.Što se skoka tiče razumem na šta misliš, ali mislim da je to više do uloge i previše drugih odgovoronosti koje ima u Borcu. Edited December 28, 2025Dec 28 by Milošica
December 28, 2025Dec 28 Deluje kao dobar karakter, takvi igrači uvek izvuku nešto od karijere. Možda i dođe do večitih jer posle ovih problema kkp sa crncima, očekujem da oba kluba opet počnu da grebu malo više po tom bazenu domaćih igrača.
December 29, 2025Dec 29 ja se plasim scenarija u kom ga partizan potpisuje u narednih mesec/dva usled sveg ovog ludila kod njiha blizanci definitivno nisu sredina gde bih ga voleo videti@Nikodije kako ga nema u skoku, covek je sa 2 metra visine pri vrhu lige u ofanzivnim skokovima"prisustvo u skoku" uz odbranu ga je i uvelo u seniorske minuteto za sut jeste vazilo pisali smo @J.R. Cash ranije dosta o tome, da je to najvaznije da unapredi, ali meni deluje da je solidno napredovao i u sutu za tri, a narocito u bacanjima, koja ne samo da pogadja u visokim procentima, nego to radi nekako "sigurno", po pravilu "bez koske" (na poslednje tri utakmice 21/22)trojke je danas sutirao 3/4 ukljucujuci onu nepriznatu na isteku napadapavlove najbolje karakteristike su one koje se ne vide u brojkama: karakter i igra u odbrani (a tu i dalje napreduje iz dana u dan iz prostog razloga jer je jos uvek mlad igrac sa malo utakmica u seniorskoj konkurenciji i i dalje uci da cita neke situacije)inace, borac ove sezone sa njim na terenu ima +4 za 263 minuta, bez njega -58 za 137i to apsolutno sve govori, nije nikakva "varljiva statistika"zanimljivo je npr uporediti narocito te njegove brojeve sa bogoljubom markovicem, koji je daaaleko izvikanijisteta sto je situacija u borcu ove godine takva kakva je i sto nesposobna uprava nije u stanju dovesti makar jednog igraca od 205+ (ne znam jel ima druga ekipa na ovom ili slicnom nivou da igra bez igraca vise og 2.00) i to prosecnog u ABA okvirima, u tom slucaju lagano bi igrali PO
December 29, 2025Dec 29 Sad sam pogledao, 5,4 skokova za 26 minuta, pa ok, nije tako loše, nešto sam utripovao da nema preko 4.
December 29, 2025Dec 29 7 hours ago, Nikodije said:Šta znam... šuta bez, nema ga na skoku, mada ima puno stvari koje zna... ali ovi problemi su fundamentalni za neki viši nivo.Najbolji opis zasto nam je kosarka tu gdje je. Igrac bez suta i skoka se bavi kosarkom i predvidja mu se blistava karijera
January 3Jan 3 https://moravainfo.rs/intervju-pavle-nikolic-biser-srpske-kosarke-da-je-bogdan-bogdanovic-oprao-ruke-u-moravi-bio-bi-kao-stef-kari/
January 3Jan 3 6 hours ago, pbg12345 said:https://moravainfo.rs/intervju-pavle-nikolic-biser-srpske-kosarke-da-je-bogdan-bogdanovic-oprao-ruke-u-moravi-bio-bi-kao-stef-kari/pratim & podizem za© ABA ligaPodeli SadržajPenjaroja: Očigledno Nik može da pogodi sedam trojki