Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borac, Cacak, pranje ruku u Moravi

Featured Replies

ocokoljic najavljuje jos plejmejkera (pregovaraju sa boldvinom) i jednu, mozda dve petice

• Replies 861
  • Views 45.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

"Postojala je vežba za šut, gde se radi četiri na dva sa maksimalno tri dodavanja, a koju sam ja nadogradio i uklopio u neki svoj sistem treninga. Na primer, ubacio sam da se kao kazna za tri puta uza

• Ајооој... А таман сам почео да осећам неку емпатију с тобом, брате мој цигањски...   Молим те, уздржи се од оваквих изјава на кошаркашким темама. Борац је велики клуб, значајно име екс-ЈУ и

• vise on dodje kao vinjak

Posted Images

ne svidja mi se to gomilanje igraca

a imamo ih 7 trenutno lolol

bez zajebancije, mislim da je boldvin + centar sasvm dovoljno

to bi bilo devet + radovic kao junior + krunic kao mladji junior

u suprotnom bi skresali minute i manojlovicu, narocito curcicu, a radovic ne bi ni video parketa

radovic vec dve godine igra seniorsku kosarku, pretprosle srpsku, prosle drugu ligu i bilo bi van pameti da ove igra samo juniorsku, ako su ga vec ostavili u borcu mora dobijati bar neke minute po utakmici

verovatno bi za njega najbolje bilo da igra negde kls 25+ minuta na pozajmici i povremeno igra za borac, ali ocigledno nisu nesto takvo dogovorili

borceva sezone nece imati smisla ako nikolic ne bude nosioc, odnosno jedan od, a curcic ne bude igrao 15+ minuta

manojlovicu je ovo cetvrta aba sezona, treca u borcu, o12zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz4io

ovo ti je moja macka zavrila post lolol

a nisam imao srca, a vala ni hrabrosti da je skidam sa tastature

elem, za manojlovica, vidno je napredovao

kod mijatovica nije igrao, a kad bi dobio nesto malo prostora bio je odlican, narocito defanzivno i kao pomoc u skoku u napadu

ali zbog male minutaze satro mu je mijatovic samopouzdanje, a i rejting kod sudija mu je bio nikakav

kod ocokoljica prosle godine je igrao znatno vise i opet po pravilu bio jako dobar, samopopuzdanje je solidno skocilo, zapravo sutira u vrlo pristojnim procentima, ali mu se i dalje desava da ne sutne sto se sutnuti mora i onda posledicno odmah napravi brljotinu, najcesce korake u polasku

ova sezona bi morala biti sezona njegove pune afirmacije, sa loptom u rukama igra retko i vidi se da mu to jos uvek tesko ide na ovom nivou

sa druge strane ostavlja utisak da bi u buducnosti mogao biti ono sto u nba zovu 3D i to na ozbiljnom evropskom nivou

sustina je da od minutaze i uloge pre svega pavla i njega, ali i curcica, pa donekle i radovica zavisi kakva ce biti borceva sezona

da li se opet biti puka gola borba za opstanaka ili eventualno u slucaju da ovi momci naprave ozbiljan iskorak, nesto vise od toga i da priprete ovim daleko bogatijim ekipama koje se bore za PO

vec je evidentno da ce ovogodisnja ekipa slicno proslogodisnjoj, a verovatno i u vecoj meri biti u stanju da igra odbranu na visokom nivou u dugim intervalima i da posledicno preti iz tranzicije

sa druge strane pozicioni napad ce patiti, jer fali kreacije

boldvin (ako uopste ostane) ce sigurno biti prva opcija, sazreo je i sad je vec prilicno ozbiljna napadacka opcija, sto svojim krakteristicnim prodorima, sto u razigravanju saigraca, uskokovic ce mu pomagati, josilo je prosle godine usled kompozicije ekipe i cestih izostanaka litvanaca bivao preopterecen u toj ulozi, on je i u najboljim danima mogao eventualno sporadicno da preuzima odgovornost, a sad sa 33, 34 sve teze

neke druge stvari su njegov forte i ove sezone bi trebao biti podrska pavlu, a ne obrnuto

fundic je energican igrac i iznenadjujuce visokog kosarkaskog iq (mada je ovom utisku verovatno doprinela cinjenica da je u ekipi zamenio gagica, nakon koga bi i stupac delovao kosarkaski inteligentno) i ima svoj napadacki repertoar, ali je prvenstveno zbog fizickih limita i suta sveden na jednu, dve opcije

capi, legenda nasa, je pre svega defanziva i energija, plus nije igrao godinu dana i imao je za kosarkasa uzasno tesku povredu, tako da bi bilo suludo ocekivati bog zna sta od njega u tom smislu

opet se svodi da ce mnogo zavisiti od pomenute mladjarije i eventualnog njihvoog napretka, a naravno najteze je napredovati u tim segmentima igre

da ne bude zabune, svestan sam ja da ovo pisem iskljucivo sam sebi :)

ali to i radim da bih kasnije imao podsetnik da vidim koliko sam se nalupetao i precenio mogucnosti borceve ekipe i igraca

• 2 weeks later...
ESPN
No image preview

Bradley Ezewiro Career Stats - NCAAM - ESPN

Complete career NCAAM stats for the UAB Blazers Forward Bradley Ezewiro on ESPN. Includes points, rebounds, and assists.

doveli smo ovog momka

visok oko 205, 115 kg, ogroman raspon ruku i skocnost za ove gabarite

igrao za dobre koledze, igra iskljucivo ispod kosa, nema sut, a deluje ni igru ledjima

poentirace iz pika i kupeci otpatke

90% hajlatsa su mu zakucavanja

mogao bi biti solidno pojacanje, u svakom slucaju vise verujem u ovako nekog igraca nego u razne marinkovice, milovanovice i slicne

mozda i kljucno ce biti kad vidimo kakvu je odbranu u stanju isporuciti

igrao je u st luisu zajedno sa starijim curcicem, pretpostavljam da je odatle stigla preporuka

Edited by pbg12345

• 2 weeks later...

@pbg12345 Žiga Dimec! Haha carski.

to znaci da ce josilo igrati na 3 prvenstveno, sto je ok

borac dobio 13 razlike oradeu, vicesampiona rumunije i ucesnika fiba ls. najefikasniji radovic, nikolic i manojlovic. dobra najava za sezonu.

Basketball club Borac
No image preview

DIANTE BOLDVIN nastavlja saradnju sa Borcem Mozzart! - Ba...

Diante Boldvin (30, 185) ostaje organizator igre kluba iz grada na Moravi. Ugovor između Borca Mozzart i plejmejkera iz SAD-a sklopljen je još jednom na obostrano zadovoljstvo, a trajaće godinu dana.

uživaj @pbg12345

@theanswer imas li ideju mogu li se negde videti rezultati prvog dana?

na rkszs naravno nema nista

Edited by pbg12345

2 minutes ago, pbg12345 said:

@theanswer imas li ideju mogu li se negde videti rezultati prvog dana?

na rkszs naravno nema nista

borac je dobio šabac stoka razlikom, čačak je dobio slobodu u egal utakmici, bilo je na streamovima

da, pade mi na pamet da tako mogu naci, pa sam vratio youtube snimke od juce

u principu dakle borac i cacak igraju za prvo mesto, osim ako borac ne iznenadi cacak, pa izgubi stoka razlike od slobode u zadnjem kolu

mada verujem da ce se na kraju sve te tri ekipe plasirati u jedinstvenu ligu

cacak 94 bi ove sezone trebao biti bas dobar, ozbiljnu generaciju imaju

gledam sad raspored, borac igra u beogradu protiv partizana 26 oktobra u 4om kolu

borcu ce to biti treca, a partizanu deseta utakmica u sezoni ohmy

jeste da partizanu sezona pocinje 5 dana ranije i naravno igra EL, al opet, dosta cudno

prosto ne vidim kako partizan to moze dobiti, al o tom potom fantom

borac inace u prvom delu ima takav raspored da komotno moze imati i 7-1, ali isto tako i 1-7

mahom gostuje ekipama svog ranga, a uglavnom docekuje kvalitetnije od sebe