August 15, 2025Aug 15 ocokoljic najavljuje jos plejmejkera (pregovaraju sa boldvinom) i jednu, mozda dve petice
August 16, 2025Aug 16 ne svidja mi se to gomilanje igracaa imamo ih 7 trenutno bez zajebancije, mislim da je boldvin + centar sasvm dovoljnoto bi bilo devet + radovic kao junior + krunic kao mladji junioru suprotnom bi skresali minute i manojlovicu, narocito curcicu, a radovic ne bi ni video parketaradovic vec dve godine igra seniorsku kosarku, pretprosle srpsku, prosle drugu ligu i bilo bi van pameti da ove igra samo juniorsku, ako su ga vec ostavili u borcu mora dobijati bar neke minute po utakmiciverovatno bi za njega najbolje bilo da igra negde kls 25+ minuta na pozajmici i povremeno igra za borac, ali ocigledno nisu nesto takvo dogovoriliborceva sezone nece imati smisla ako nikolic ne bude nosioc, odnosno jedan od, a curcic ne bude igrao 15+ minutamanojlovicu je ovo cetvrta aba sezona, treca u borcu, o12zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz4io
August 16, 2025Aug 16 ovo ti je moja macka zavrila post a nisam imao srca, a vala ni hrabrosti da je skidam sa tastatureelem, za manojlovica, vidno je napredovaokod mijatovica nije igrao, a kad bi dobio nesto malo prostora bio je odlican, narocito defanzivno i kao pomoc u skoku u napaduali zbog male minutaze satro mu je mijatovic samopouzdanje, a i rejting kod sudija mu je bio nikakavkod ocokoljica prosle godine je igrao znatno vise i opet po pravilu bio jako dobar, samopopuzdanje je solidno skocilo, zapravo sutira u vrlo pristojnim procentima, ali mu se i dalje desava da ne sutne sto se sutnuti mora i onda posledicno odmah napravi brljotinu, najcesce korake u polaskuova sezona bi morala biti sezona njegove pune afirmacije, sa loptom u rukama igra retko i vidi se da mu to jos uvek tesko ide na ovom nivousa druge strane ostavlja utisak da bi u buducnosti mogao biti ono sto u nba zovu 3D i to na ozbiljnom evropskom nivousustina je da od minutaze i uloge pre svega pavla i njega, ali i curcica, pa donekle i radovica zavisi kakva ce biti borceva sezonada li se opet biti puka gola borba za opstanaka ili eventualno u slucaju da ovi momci naprave ozbiljan iskorak, nesto vise od toga i da priprete ovim daleko bogatijim ekipama koje se bore za POvec je evidentno da ce ovogodisnja ekipa slicno proslogodisnjoj, a verovatno i u vecoj meri biti u stanju da igra odbranu na visokom nivou u dugim intervalima i da posledicno preti iz tranzicijesa druge strane pozicioni napad ce patiti, jer fali kreacije boldvin (ako uopste ostane) ce sigurno biti prva opcija, sazreo je i sad je vec prilicno ozbiljna napadacka opcija, sto svojim krakteristicnim prodorima, sto u razigravanju saigraca, uskokovic ce mu pomagati, josilo je prosle godine usled kompozicije ekipe i cestih izostanaka litvanaca bivao preopterecen u toj ulozi, on je i u najboljim danima mogao eventualno sporadicno da preuzima odgovornost, a sad sa 33, 34 sve tezeneke druge stvari su njegov forte i ove sezone bi trebao biti podrska pavlu, a ne obrnutofundic je energican igrac i iznenadjujuce visokog kosarkaskog iq (mada je ovom utisku verovatno doprinela cinjenica da je u ekipi zamenio gagica, nakon koga bi i stupac delovao kosarkaski inteligentno) i ima svoj napadacki repertoar, ali je prvenstveno zbog fizickih limita i suta sveden na jednu, dve opcijecapi, legenda nasa, je pre svega defanziva i energija, plus nije igrao godinu dana i imao je za kosarkasa uzasno tesku povredu, tako da bi bilo suludo ocekivati bog zna sta od njega u tom smisluopet se svodi da ce mnogo zavisiti od pomenute mladjarije i eventualnog njihvoog napretka, a naravno najteze je napredovati u tim segmentima igre
August 16, 2025Aug 16 da ne bude zabune, svestan sam ja da ovo pisem iskljucivo sam sebi :)ali to i radim da bih kasnije imao podsetnik da vidim koliko sam se nalupetao i precenio mogucnosti borceve ekipe i igraca
August 28, 2025Aug 28 ESPNBradley Ezewiro Career Stats - NCAAM - ESPNComplete career NCAAM stats for the UAB Blazers Forward Bradley Ezewiro on ESPN. Includes points, rebounds, and assists.doveli smo ovog momkavisok oko 205, 115 kg, ogroman raspon ruku i skocnost za ove gabariteigrao za dobre koledze, igra iskljucivo ispod kosa, nema sut, a deluje ni igru ledjimapoentirace iz pika i kupeci otpatke90% hajlatsa su mu zakucavanjamogao bi biti solidno pojacanje, u svakom slucaju vise verujem u ovako nekog igraca nego u razne marinkovice, milovanovice i slicnemozda i kljucno ce biti kad vidimo kakvu je odbranu u stanju isporucitiigrao je u st luisu zajedno sa starijim curcicem, pretpostavljam da je odatle stigla preporuka Edited August 28, 2025Aug 28 by pbg12345
September 7, 2025Sep 7 vratimo se pravoj kosarcihttps://moravainfo.rs/borac-ubedljiv-protiv-vojvodine-u-hali-kraj-morave/
September 14, 2025Sep 14 borac dobio 13 razlike oradeu, vicesampiona rumunije i ucesnika fiba ls. najefikasniji radovic, nikolic i manojlovic. dobra najava za sezonu.
September 18, 2025Sep 18 Basketball club BoracDIANTE BOLDVIN nastavlja saradnju sa Borcem Mozzart! - Ba...Diante Boldvin (30, 185) ostaje organizator igre kluba iz grada na Moravi. Ugovor između Borca Mozzart i plejmejkera iz SAD-a sklopljen je još jednom na obostrano zadovoljstvo, a trajaće godinu dana.
September 21, 2025Sep 21 @theanswer imas li ideju mogu li se negde videti rezultati prvog dana?na rkszs naravno nema nista Edited September 21, 2025Sep 21 by pbg12345
September 21, 2025Sep 21 2 minutes ago, pbg12345 said:@theanswer imas li ideju mogu li se negde videti rezultati prvog dana?na rkszs naravno nema nistaborac je dobio šabac stoka razlikom, čačak je dobio slobodu u egal utakmici, bilo je na streamovima
September 21, 2025Sep 21 da, pade mi na pamet da tako mogu naci, pa sam vratio youtube snimke od juceu principu dakle borac i cacak igraju za prvo mesto, osim ako borac ne iznenadi cacak, pa izgubi stoka razlike od slobode u zadnjem kolumada verujem da ce se na kraju sve te tri ekipe plasirati u jedinstvenu ligucacak 94 bi ove sezone trebao biti bas dobar, ozbiljnu generaciju imaju
September 22, 2025Sep 22 gledam sad raspored, borac igra u beogradu protiv partizana 26 oktobra u 4om koluborcu ce to biti treca, a partizanu deseta utakmica u sezoni jeste da partizanu sezona pocinje 5 dana ranije i naravno igra EL, al opet, dosta cudnoprosto ne vidim kako partizan to moze dobiti, al o tom potom borac inace u prvom delu ima takav raspored da komotno moze imati i 7-1, ali isto tako i 1-7mahom gostuje ekipama svog ranga, a uglavnom docekuje kvalitetnije od sebe