pbg12345 Posted June 23 Author Posted June 23 u borcu ocekivano turbulento leto najpre pre mesec ili nesto manje odlazak jednog dela uprave jer su trazili mijatovicevu ostavku druga strana pobedila, mijatovic ostao trener, nekoliko clanova uprave napustilo isto pre 3,4 dana mijatovic podneo ostavku javna tajna je da grad duguje ozbiljna sredstva, da plate kasne, da se budzet i sastav za sledecu sezonu i ne naziru segu je vec u bambergu frenklin se takodje sigurno nece vracati birts jedinog od amera zele zadrzati zapravo, bar sto se amera tice, vrlo sam zadovoljan takvim raspletom koliko god bili atraktivni i korisni u napadu i segu i frenklin su pre svega vrlo neozbilji za evropsku kosarku i kad se sve uzme u obzir cesto je blo vise stete nego korsti sa druge strane birts je igracina, mozda i najbolji aba defanzivac prosle sezone bozica je npr oba puta spakovao u dzep kao niko u ligi kao novi trener se spominje ex igrax borca, gotovo izvesno saxon inace devon denijels pretprosle sezone bek cacka94, prosle igrao u poljskoj, odlican igrac kog sam prizeljkivao u borcu, juce potpisao za suboticki sparta 1
pbg12345 Posted July 6 Author Posted July 6 sasa ocokoljic zvanicno novi trener otisao i uskokovic u dubai, iako je navodno saxon zeleo da ostane nemanja todorovic ocekivano presao u cacak 94 borac u ovom trenutku ako se ne varam pod ugovorom ima carapica, manojlovica i pavla nikolica opet, ocekivano, cacak94 i u ovom letnjem periodu drzi marketinski cas borcu borac je ostao u vremenu od pre 30 godina, dok cacak94 i u tom segmentu radi jako dobar posao 1
Nikodije Posted July 6 Posted July 6 Bilo bi dobro da se ujedine, ali kako ujediniti privatno i državno
Milošica Posted July 6 Posted July 6 1 minute ago, Nikodije said: Bilo bi dobro da se ujedine, ali kako ujediniti privatno i državno Ovih dana sam na ručku sa Milunom, raspitaću se.
pbg12345 Posted July 6 Author Posted July 6 (edited) da, to je nepremostiv problem u srbiji dizem ruku, dizem obadve da vuk danas preuzme borac, ali bojim se da je teska prica, makar dok ovi ne dovedu borac do beton lige, pa mozda onda uskokovic ulazi u godine kad ce biti siguram sam, jako dobar evrokup igrac, mozda i za el rotaciju i dalje dosta oscilira, kuci je igrao daleko bolje nego u gostima, to je verovatno do samopouzdanja i ono sto me jako nerviralo, borac je (kad se ne napadaju segu ili tasa) ogromnu vecinu poena primao iz aleksinog iskakanja sa svog igraca to je bilo toliko bolno ocigledno, da je svaki laik mogao da vidi jedino ne znam koliko je to do njega samog, a koliko je dzoli trazio takvu odbranu od njega Edited July 6 by pbg12345
Nikodije Posted July 6 Posted July 6 Doduse privatna Cedevita i državna Olimpija su se merdžovali, možda bi tako nešto moglo i ovde uz malo volje. Pa da ovi ljudi koji vode Čačak imaju glavnu reč i vode taj novi klub, a da opština nastavlja da pomaže finansijski.
pbg12345 Posted July 6 Author Posted July 6 35 minutes ago, Nikodije said: Doduse privatna Cedevita i državna Olimpija su se merdžovali, možda bi tako nešto moglo i ovde uz malo volje. Pa da ovi ljudi koji vode Čačak imaju glavnu reč i vode taj novi klub, a da opština nastavlja da pomaže finansijski. daje vuk ozbiljne pare za cacak i verujem da bi bez problema davao jos vece za borac ovako, paradoksalno, opstina izdvaja nikad veci novac za klub, a klub nema bas mnogo od toga ne znam vuka privatno, ali ljudi koji ga znaju i sve ono sto sam cuo iz njegovih intervjua, covek je kao retko ko na mestu bas voli kosarku, a sa druge strane dokazao se kao menazder u vodjenju svoje uspesne firme 1
Nikodije Posted July 6 Posted July 6 A čak i nije iz Čačka nego valjda Ćuprije, ali voli to što je Čačak košarkaški grad. I meni se čini da je dobar lik i treba mu prepustiti Borac, ljudi koji sada vode Borac očigledno nemaju ideje i energiju.
pbg12345 Posted July 6 Author Posted July 6 i tasic i tomasevic iz borca (ponovo) u fmp ne znam sta da mislim mogu se naci kvalitetniji igraci od njih dvojice, ali bojim se da u borcevom slucaju nece biti tako nadam se da makar bojanov odlazak znaci daleko vise prostora za pavla
pbg12345 Posted July 7 Author Posted July 7 https://moravainfo.rs/ekskluzivno-sasa-ocokoljic-za-morava-info-dovescemo-tri-veoma-kvalitetna-igraca-pruzicemo-sansu-cacanskoj-deci/ zvuci razumno ovo sto sasa prica, videcemo kako ce izgledati u realnosti zanimljivo pominje se mladji curcic, to vrvtno znaci da ne ide na koledz siguran sam da od njega u najgorem slucaju moze ispasti korektan aba igrac
Nikodije Posted July 7 Posted July 7 Ne bi me čudilo da se namerno ide na to da se izbaci Borac a umesto njega ubaci Vojvodina
Recommended Posts